Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.031
Cevap
98
Favori
442.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dreamstar DS-3000 nasıl bir cihazdır. Kullanan var mı acaba? HD deki görüntü iyi olsun yeterli. Jameson JS-3001 vardı evde ama teklemeye başladı.
  • Ömründe ferhan şensoy, fait saik abasıyanık, ahmet haşim, cevat çapan okumamış ezik gelir burada sana laf soktuğunu sanır.
    Ama giren aslında kimedir. 😂😂😂
    Zavallı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Forum arkadaşlarım SONY KD-43XE7005 dahili uydu alıcısı gerçekten oldukça hantal,ağır kanal geçişleri çok çok ağır.Kaplumbağa gibi malesef. Sadece TV, monitör olarak güzel.Ben Uydu alıcısı Dreambox DM 920 tercih ettim. Kanal geçişleri 1 sn altında.
     YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 22 Mayıs 2020; 20:8:16 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 20 Haziran 2021; 15:8:33 >
  • ozgurizmir kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi nasıl. Fark ettirdi mi ?

• 1 ADET meelo UNO 2 GB 16 GB 4 K Meelo Uno2 Android 5.1.1 TV Kutusu DVB-T2 DVB-S2 Amlogic S905
    bu cihaz hakkında bilgisi olan var mıdır?Uydu alıcı bu cihazda da broadcom'mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

1 ADET meelo UNO 2 GB 16 GB 4 K Meelo Uno2 Android 5.1.1 TV Kutusu DVB-T2 DVB-S2 Amlogic S905
    bu cihaz hakkında bilgisi olan var mıdır?Uydu alıcı bu cihazda da broadcom'mudur?
    Fikret bey, bahsettiğiniz cihaz android yazılımla çalışmaktadır. Zaten android olunca, broadcom işlemcilere android yazılım olmuyor.

Bahsettiğiniz Meelo uno2 cihazda android le çalışan s905 işlemci var.

Eğer fiyat performans ürünü bir cihaz arıyorsanız, HD kategorisinde "Axas his twin" modeli cihazı tavsiye ederim. Bu cihaz henüz yeni çıktı. Aliexpress te 53 dolar civarı... Görüntü kalitesi broadcom'un bir tık altı diyebilirim. Cihazda 28 nm'luk hisilicon 3716mv410 işlemci var. İlan edildiği kadarıyla, cihazda 256 MB Flash bellek, 512 MB RAM var. Cihaz linux enigma2 OpenATV yazılımı ile çalışmaktadır. Hisilicon işlemcilerin mimari yapısından dolayı iptv uyumu, broadcom'a göre daha iyi. Uydu kanal değişimi 1 saniyenin altı gibi... İşlemcinin H265 desteği var. Ancak cihaz hd kategorisinde olduğu için vp9, hdr+ vb video'ları desteklemeyeceğini de baştan belirteyim. Cihaz enigma2 ile çalıştığından fiyat performans ürünü olarak alınır bence...

Önerdiğim bu cihazla aynı işlemci bulunan, "Dreamstar Master Iptv" modeli cihaza da sahipsiniz zaten. Üründeki işlemcinin performansı beğenilmiş olmalı ki, Axas his twin markasıyla, rom, ram vb kapasitif donanımlara ilave yapılarak enigma2 ile çalışan modeli piyasaya sürülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 21 Temmuz 2020; 13:49:30 >

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    DM 920 Güçlü Hardware , donanım, ve sonuç ; görüntü kalitesi süper. SONY ve Dreambox ikilisi Muhteşem.

Daha iyisi olsun dersen 25 ocak 2021 de satışa sunulacak. DAHA İyisi YOK: 1 NUMARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 27 Mayıs 2020; 16:32:46 >

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Cevapların ve bilgilerin için çok teşekkür ederiz @serkanguzel_

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sanırım fiyat yüksek olacaktır.Ev araba satıp uydu cihazı almak istemiyorum.Zaten hakkını da veremiyorum çok fazla.Ama yine de takipte olacağım,bildiler için çok teşekkür ederiz @ozgurizmir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Fiyat bilgisi var mı ?

• Yurt dışı satış Fiyatı belli.
    Türkiye içi satışında, Tüm vergiler dahil fiyat daha yüksek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 29 Mayıs 2020; 12:38:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurizmir

Yurt dışı satış Fiyatı belli.
    Türkiye içi satışında, Tüm vergiler dahil fiyat daha yüksek olabilir.

499 euro en az 3500 ...Getir vergi öde vs...Bir uydu cihazına bu kadar çok para değer mi?
    Bence değmez.
    @serkanguzel_ hocamın bahsettiği axas his twin'i aliexpress den sipariş vereceğim.
    sanırım bu cihaz dreamstar master benzeri bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

499 euro en az 3500 ...Getir vergi öde vs...Bir uydu cihazına bu kadar çok para değer mi?
    Bence değmez.
    @serkanguzel_ hocamın bahsettiği axas his twin'i aliexpress den sipariş vereceğim.
    sanırım bu cihaz dreamstar master benzeri bir cihaz.

Alıntıları Göster
    Fikret bey, Axas his twin marka cihaz; linux enigma2 OpenATV image çeşidinin çalıştığı, diğer bir deyişle dreambox yazılımlarının çalıştığı bir cihazdır. Enigma2 yazılımları oldukça profesyonel yazılımlar olup, kullanımı alışıncaya kadar biraz zor gelebilir.

Axas his twin ile Dreamstar Master cihazın tek ortak noktası, aynı işlemciyi kullanmasıdır. İşlemci dışında iki cihazın başka ortak bir noktası yoktur... Axas his twin cihazdaki kapasitif donanım bileşenleri biraz daha güçlüdür. 256 MB. ROM ve 512 MB. RAM var.( İlân edildiği kadarıyla... )

Axas his twin cihazı tavsiye etmemin ana nedenleri ise;

* Enigma2 yazılımı çalışması nedeniyle, oscam emulatör üzerinden güncel şifreli kanallara destek, şimdi ve gelecekte mümkün olabilecek.

* Hisilicon işlemci kullanılması nedeniyle iptv için flash player ve codec uyumu, broadcom'a göre daha iyi.

* İşlemcinin sunduğu görüntü kalitesi, broadcom kadar olmasa da, broadcom'un bir tık altında( fena değil yani... ),

* Cihazdaki uydu tuner'inin hassasiyeti, sinyali zayıf ulaşan frekanslarda elverişli.

* H265 desteği var.

* Fiyat ta çok uygun. ( 53 dolar civarı )

Tabi Axas his twin cihazın hd kategorisinde bir cihaz olduğu da unutulmamalıdır. Özellikle internet üzerinden video izleyecek olanlar bu cihazı alıp ta, google'un vp9 codec'li video'larını izleyemeyince hayıflanmamaları gerekir. Çünkü vp9 codec'i 4k video'lar için çıkarılmış bir codec çeşididir.

Hasılı; Axas his twin marka cihaz, sınırları olan bir cihazdır. Bu cihazı alanların sınırsız bir beklenti içine girmemesi gerekir. Sınırsız beklentileri olanlar, 260 euro verip "Dreambox One" marka cihaz almalıdır.( 4;2;2 hariç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 21 Temmuz 2020; 13:52:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Fikret bey, Axas his twin marka cihaz; linux enigma2 OpenATV image çeşidinin çalıştığı, diğer bir deyişle dreambox yazılımlarının çalıştığı bir cihazdır. Enigma2 yazılımları oldukça profesyonel yazılımlar olup, kullanımı alışıncaya kadar biraz zor gelebilir.

Axas his twin ile Dreamstar Master cihazın tek ortak noktası, aynı işlemciyi kullanmasıdır. İşlemci dışında iki cihazın başka ortak bir noktası yoktur... Axas his twin cihazdaki kapasitif donanım bileşenleri biraz daha güçlüdür. 256 MB. ROM ve 512 MB. RAM var.( İlân edildiği kadarıyla... )

Axas his twin cihazı tavsiye etmemin ana nedenleri ise;

* Enigma2 yazılımı çalışması nedeniyle, oscam emulatör üzerinden güncel şifreli kanallara destek, şimdi ve gelecekte mümkün olabilecek.

* Hisilicon işlemci kullanılması nedeniyle iptv için flash player ve codec uyumu, broadcom'a göre daha iyi.

* İşlemcinin sunduğu görüntü kalitesi, broadcom kadar olmasa da, broadcom'un bir tık altında( fena değil yani... ),

* Cihazdaki uydu tuner'inin hassasiyeti, sinyali zayıf ulaşan frekanslarda elverişli.

* H265 desteği var.

* Fiyat ta çok uygun. ( 53 dolar civarı )

Tabi Axas his twin cihazın hd kategorisinde bir cihaz olduğu da unutulmamalıdır. Özellikle internet üzerinden video izleyecek olanlar bu cihazı alıp ta, google'un vp9 codec'li video'larını izleyemeyince hayıflanmamaları gerekir. Çünkü vp9 codec'i 4k video'lar için çıkarılmış bir codec çeşididir.

Hasılı; Axas his twin marka cihaz, sınırları olan bir cihazdır. Bu cihazı alanların sınırsız bir beklenti içine girmemesi gerekir. Sınırsız beklentileri olanlar, 260 euro verip "Dreambox One" marka cihaz almalıdır.( 4;2;2 hariç )

Alıntıları Göster
    @serkanguzel_ Serkan arkadaşım sanıyorum yanlış bir bilgi paylaştınız. GB yazdıklarınız Mb olmasın ? Arada Çok büyük farkvar. :-) İsterseniz paylaştığınız bilgileri tekrar kontrol edin. Eğer paylaştığınız bilgiler doğruysa Link paylaşımı lütfen.

Axas his twin ile Dreamstar Master cihazın tek ortak noktası, aynı işlemciyi kullanmasıdır. İşlemci dışında iki cihazın başka ortak bir noktası yoktur... Axas his twin cihazdaki kapasitif donanım bileşenleri biraz daha güçlüdür. 256 GB. ROM ve 512 GB. RAM var.( İlân edildiği kadarıyla... )

Sanıyorum doğrusu bu olacak..
    Teknik özellikler:
    Ana işlemci: Hisilicon 3716MV410
    DDR3 bellek: 512 MB
    Flash bellek: 256 MB
    2x Tuner DVB-S2 ikiz SAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurizmir -- 29 Mayıs 2020; 17:7:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurizmir

@serkanguzel_ Serkan arkadaşım sanıyorum yanlış bir bilgi paylaştınız. GB yazdıklarınız Mb olmasın ? Arada Çok büyük farkvar. :-) İsterseniz paylaştığınız bilgileri tekrar kontrol edin. Eğer paylaştığınız bilgiler doğruysa Link paylaşımı lütfen.

Axas his twin ile Dreamstar Master cihazın tek ortak noktası, aynı işlemciyi kullanmasıdır. İşlemci dışında iki cihazın başka ortak bir noktası yoktur... Axas his twin cihazdaki kapasitif donanım bileşenleri biraz daha güçlüdür. 256 GB. ROM ve 512 GB. RAM var.( İlân edildiği kadarıyla... )

Sanıyorum doğrusu bu olacak..
    Teknik özellikler:
    Ana işlemci: Hisilicon 3716MV410
    DDR3 bellek: 512 MB
    Flash bellek: 256 MB
    2x Tuner DVB-S2 ikiz SAT

Alıntıları Göster
    MB. Olarak düzelttim.

Hata benim değil, cepten yazınca kullandığım klavyenin hatasıdır. Gözümden kaçmış.

• İmdat dediğiniz hiç bir şeyi anlamıyorum 5-6 sayfa okudum yine anlamadım. Scart uydu alıcımdan çok sıkıldım, yüksek fiyatlı olmayan güzel bir hd alıcı tavsiyeniz var mı? Ben okuduğumu anlamıyorum bu başlıkta......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kod Kupon Almaya Geldim

İmdat dediğiniz hiç bir şeyi anlamıyorum 5-6 sayfa okudum yine anlamadım. Scart uydu alıcımdan çok sıkıldım, yüksek fiyatlı olmayan güzel bir hd alıcı tavsiyeniz var mı? Ben okuduğumu anlamıyorum bu başlıkta......
    Arkadaşım,

* Uğraşmayı seviyorsan; "Axas his twin" marka cihazı,

* Uğraşmayı sevmiyorsan; "Dreamstrar master" marka cihazı alabilirsin.

Her ikisi de hd kategorisinde olup, güncel ve güzel cihazlardır. Temin için google'dan araştır.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dreamstar ayarlıyorum hemen. IP tv kullanmayacağız, çanak antende de sorunsuz gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kod Kupon Almaya Geldim -- 29 Mayıs 2020; 16:39:23 >
  • Aslında hiremco turbo almaya karar vermiştim ancak evde xiaomi box var dolayısıyla iptv vb şeylere ihtiyacım olmadığına karar verdim. Tek ihtiyacım uydudan yüksek kaliteli görüntü veren ve hızlı kanal geçişli bir cihaz. Bu arada benim için fiyat performansın bu forumdaki herkes kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok. 350 gibi rakamlara çıktıktan sonra sanırım hiremco almak daha akıllıca olur.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.