ARKADAŞLAR SİSTEM AŞAGIDA BELİRTMİŞ OLDUGUM GİBİ NORMAL KART SICAKLIGIM 38 DERECE ANCAK YUKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK İSTEYEN OYUNLARDA 48 49 DERECEYİ BULUP OYUN KİTLENİYOR.SEBEB NE OLABİLİR ? ÇÖZÜM KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
bu sorun ilk MSI 5600 FX aldıgımda ortaya çıktı bende sinirlenip sistemi yeniden düzenledim HARD Disk hariç .İkide USB bağlantım var ADSL ve mouse sanırım bunlar sorun olmaz .Ancak Hard disk ve Mönitör hariç sistemi baştan asagı yenilememe rağmen aynı hatanın devam etmesi sinir bozucu
Ya şimdi ne derler bilirsin "şeytan ayrıntıda gizlidir" gpu değil, cpu'da değil o zaman ram'e bak bi. Sıcak mı, kaç volt, timingleri nasıl, kaç mhz'de çalışıyor filan? Eline bi liste alıp tek tek kontrol etmekten başka çare yok
ıslemcı hyper olmaz 2.8 e mı c mı
o sıcaklıklar tamamen normal benimki 87 c de bile kitlenmedi sorun başka gibi belkide powerdandır
aLPerenın soledıgı dogru powerdan olma ıhtımalıde war ama 9600 serısı en az enerjı tuketen serıdır.
abi gpu icin 49-50-55 hiçte sıcak degil yani o ısıda kitlemez sorunu baska yerde ara istersen ramlere bak bide psu tabiki
arkadaşlar
MSI anakartla ATI ekran kartının uyumsuzlugu olabilirmi ?
Hard disk ve Mönitör hariç sistemi baştan asagı yenilememe rağmen aynı hata devam ediyor Sonuçta Ramlar yeni
arkadaşların dediği gibi eski sistemdeki psu yumu kullanıyorsun
aynı ati excalibur960xt bendede 512twinmos ram var doom3 te kitliyor benim galiba ramde birşey var sende ram i konterol et
arkadaşlar 9600xt yama yada daha i driveri olan varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: savez
arkadaşlar
MSI anakartla ATI ekran kartının uyumsuzlugu olabilirmi ?
Hard disk ve Mönitör hariç sistemi baştan asagı yenilememe rağmen aynı hata devam ediyor Sonuçta Ramlar yeni
olamaz ya ramden ya ekran kartından.
bide anakartın yapabilirsen eğer biosunu güncelle.