Hocam yazılımla olacak olsa, dap/dac diye bir şey olmazdı piyasada, telefondan çözerdi herkes. Bu işin çözümü kaliteli bir dap + kulaklık ya da telefon + dac + kulaklık |
Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (48. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SacredDivinityHocam yazılımla olacak olsa, dap/dac diye bir şey olmazdı piyasada, telefondan çözerdi herkes.
Bu işin çözümü kaliteli bir dap + kulaklık ya da telefon + dac + kulaklık
Alıntıları Gösterevet gerçekleri geç de olsa öğrendim. :) dap 200$ dan başlıyor 400$ e de bi Grado aldın mı 4200₺ e keyif alıyorsun bu işten. tabi o paraları verince alacağın haz nasıl olur bilinmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZendoFlac formatlı müziklerimizi neden telefonlarda hakkını vererek dinleyemiyorum? Yeni müzik çalarlara bakıyorum 1tb kart desteği bile gelmiş. flac lerde felan da bayağı iddialılar. Bu iş yazılımla olmuyor mu? Neden telefonlarda o destek yok?
LG V30 Hi-Fi Quad DAC (Audio)
-
Merhaba arkadaşlar,tidal hifi üyeliğim var flac olarak indirmek istiyorum ancak bir türlü beceremedim,görüyorum ki bazı arkadaşlar bunu yapabiliyor acaba anlatabilirler mi? -
türkçe veya yabancı flac şarkıları bulabileceğimiz en iyi platform neresi şuan için?
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_bsk -- 3 Mart 2021; 9:57:44 > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_bsk -- 3 Mart 2021; 9:58:12 > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_bsk -- 3 Mart 2021; 9:58:29 > -
Fioo k1 hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Akg n700nc kulaklık var onunla kullanacağım. Başlangıç için uygun olur mu? -
arşiv oluşturmak için torrent siteleri, ama buralarda türçe şarkıları bulamazsınız. rock ve jazz ağırlıklıdırlar. ancak çok kaliteli paylaşımlar yapılıyor, 24/96, sacd, dts hatta 24/192 dahi bulabilirsiniz.
-
https://open.spotify.com/user/31eesf6m3zcf4hsjymufetpinrly
Burada da her türden şarkı olan karışık çalma listesi tşk : https://open.spotify.com/playlist/5tWbujpkIKjgsgUL6BkTRm?si=qlEnAmAKT6WwbQmCV-bDeQ
-
https://open.spotify.com/user/31eesf6m3zcf4hsjymufetpinrly
Burada da her türden şarkı olan karışık çalma listesi tşk : https://open.spotify.com/playlist/5tWbujpkIKjgsgUL6BkTRm?si=qlEnAmAKT6WwbQmCV-bDeQ
-
-
Merhabalar, Hdturk torrent sitesinde bazı spotify listeleri flac olarak paylaşılıyor. Sizce bunların gerçek flac olma ihtimali var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38derece -- 5 Haziran 2021; 23:19:3 > -
-
-
Merhaba arkadaşlar. Türk Halk Müziği türünde kaliteli formatta parçalar arıyorum. Neşet Ertaş, Aşık Mahsuni Şerif, Aşık Veysel gibi sanatçıların yüksek kaliteli şarkılarına nereden ulaşabilirim? Hangi torrent sitelerinden ya da hangi sitelerden indirme yapıyorsunuz? ru tracker'den Neşet Ertaş'ın sadece 23 parçasına ulaşıp indirdim. Onun dışında bulamadım maalesef. Bildiğiniz torrent siteleri ya da indirme yaptığınız platformlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
-
Maalesef istediğin sanatçıların albümlerinin kaliteli versiyonları yok. Stüdyodan kalitesiz olarak kaydedilmiş çünkü. FLAC olarak bulduklarında gerçek flac olsa bile kalite 128kbps MP3 ten daha kötü. Yapabileceğin bir şey yok.
-
Zaten FLAC beklentim yok bu türlerde, kaliteli MP3 olsun yeter ki indirdiklerim de o şekilde. Dinleyince kalite farkı bir nebze hissediliyor. Bunun dışında farklı türler için kaliteli formatta indirme yaptığınız siteler varsa tavsiye alabilirim. Yabancı rock, blues, pop vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: healthypatient
Zaten FLAC beklentim yok bu türlerde, kaliteli MP3 olsun yeter ki indirdiklerim de o şekilde. Dinleyince kalite farkı bir nebze hissediliyor. Bunun dışında farklı türler için kaliteli formatta indirme yaptığınız siteler varsa tavsiye alabilirim. Yabancı rock, blues, pop vs.rutrucker.org sitesi içeriği çok iyi, özellikle rock ve blues konusunda çok fazla paylaşım var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X