Şimdi Ara

Yüksek Lisans devam ederken askeriyeye bildirmeden askerlik yapmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi ben yüksek lisansa devam ediyorum.ben enstitüden habersiz askerlik şubesine gidip tecili bozdurdum ve aralıkta sınava gireceğim. hocalarım ben askerdeyken beni okuyor gösterecek benim yerime sınav kağıtlarınıda dolduracak. ben şu an 2. dönem ders aşamasındayım.ben şubat harcınıda askerdeyken yatırıp tez aşamasına geçeceğim ve bu sırada askerde olacağım.

benim sorunum şu benim enstitüye verdiğim tecil 2010 aralıkta doluyor bu süre dolduğunda veya dönem başlarında acaba enstitü askereye tecil işlemleri için başvurur mu? eğer başvurmaz ise ben askerdeyken yüksek lisansı bitirmiş olacağım.

çok acil bilgilendirirseniz memnun olurum

• Arkadaşım hangi okulun hangi enstitüsünde öğrencisin?
  • oh maşallah...
  • bende aynısını yapıyorum,problem yok gibi
  • bende itu de yuksek lisans ogrencisiyim ne kayit yeniledim nede okulu dondurdum direk basvurdum aralikta askerim...
  • buraya yazdıktan sonra haberleri olmuştur merak etme bide başlığın süper askeriyeye bildirmeden askerlik yapmak, korsan askerlik yapmak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgngr

Arkadaşlar benim durumum çok acil,

şimdi ben yüksek lisansa devam ediyorum.ben enstitüden habersiz askerlik şubesine gidip tecili bozdurdum ve aralıkta sınava gireceğim. hocalarım ben askerdeyken beni okuyor gösterecek benim yerime sınav kağıtlarınıda dolduracak. ben şu an 2. dönem ders aşamasındayım.ben şubat harcınıda askerdeyken yatırıp tez aşamasına geçeceğim ve bu sırada askerde olacağım.

benim sorunum şu benim enstitüye verdiğim tecil 2010 aralıkta doluyor bu süre dolduğunda veya dönem başlarında acaba enstitü askereye tecil işlemleri için başvurur mu? eğer başvurmaz ise ben askerdeyken yüksek lisansı bitirmiş olacağım.

çok acil bilgilendirirseniz memnun olurum

Hocam merhaba. Bende su an sizin yillar once yaşadığınız duruma benzer bir sıkıntı içerisindeyim. Sizin ki nasil sonuclandi. Siz ya da baska bilen biri yardimci olursa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.