Bildirim
yüksek lisans koşulları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç bir fikri olan yokmu -
lisans öğretimini 7 senede de bitirsen etkilemez yüksek lisans yapmanı önemli olan lisans not ortalaman,ales notun -
çok teşekkür ederim pek sevındımm -
galiba diploma notunun en az 3 olması gerekiyor -
her okula gore degişiyor ama en az 3 olması garantıye alır.. -
mesela boğaziçi bilgisayar 2,5 istiyor -
kou önlisans mezunuyum . aöf 3. sınıf işletme bölümünden devam ediyorum yüksek lisans yapmak istiyorum işletme üzerinden bana yardımcı olurmusunuz? -
quote:
Orjinalden alıntı: kampüs61
kou önlisans mezunuyum . aöf 3. sınıf işletme bölümünden devam ediyorum yüksek lisans yapmak istiyorum işletme üzerinden bana yardımcı olurmusunuz?
Bende aof'teyim aoften yüksek yapmak biraz zor.Aof okuyup hukuk üzerine y.l yapan bir tanıdığım var not ortalamasının 80-90 olması gerekiyor dedi.Benim ortalama 60 en fazla 70'e çıkarabilirim.Aof mezunlarına ön yargıyla yaklaşıldığı için mülakatlarda genellikle eliyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X