Şimdi Ara

Yüksek Lisans İçin Üniversite Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gazi EE'den mezun oldum. Burası belki bu soruyu sormak için en doğru yer olmayabilir ancak arada güzel yorumlar gördüğüm bir yer olduğundan ucu açık ve genel sohbet dönecek bir konu açayım dedim.

Sizce bir EE mezunu, hangi üniversitede yüksek lisans yapmalı? (Kendim çalışırken yapacağımdan dolayı, Ankara içi olması gerekiyor ama diğer şehirler için de genel sohbet edebiliriz.)

• bilkent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent>odtu>tobb>hacet
    Alan/hoca da onemli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 23 Haziran 2023; 22:23:51 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Benim de aklımda benzer bir sıralama var hocam ama ilk 3'ü sıralaması gerçekten zor. Bilkent çok cazip geliyor. Biraz daha derinlemesine inip alan ve hoca tarafından bakacağım.

• Cobbler kullanıcısına yanıt

Odtüde yapma kesinlikle, git özellerde yap

• Racozz kullanıcısına yanıt

Odtü'nün etiketi çok cezbediyor ancak ben de orada yapmak istemiyorum sanırım.

Bilkent ve TOBB arasındayım. Hacettepe'nin biraz kalabalık olduğunu düşünüyorum. Gördüğüm yeni mezun veya kıdemli, kıdemsiz iş sahibi herkes orada yüksek lisans yapıyor şu an. Çalışmak için hocalarla ve diğer öğrencilerle köşe kapmaca oynama durumunda kalmak istemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.