Şimdi Ara

YÜKSEK LİSANS' LA WORK AND TRAVEL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben suanda açık ogretim işletme 4. sınıf ogrencisiyim ve yasım 24. Wat programına 2 yıl sonra katılacağım. Yani agustos gibi askere gidip subat gibi tekrar doneceğim ve geldiğim mayıs ayında wat a katılmak istiyorum. Bunun için Yüksek lisans' a başvurmam gerekiyor ve yüksek lisansta herhangi bir bölüme başvuracagım ancak sanırsam daha dersler baslamadan ben wat la america ya gidicem. Şimdi sorum su ortada vize gorusmesinde gosterebileceğim bir transkript olmayacak yani lisans dönemindeki transkriptimi mi vericem şimdi gişedeki memura ? Ayrıca yaşım 26 olacak 2 yıl sonra bu bir sorun teşkil eder mi ?

Kime sorsam cvp alamadım konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz cok sevinirim.
    Teşekkürler.

• yardım edecek arkadas yok mu ?
  • bahsettiğim sorum burdaydı hocam var mıdır bir bilgin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyasar1989

bahsettiğim sorum burdaydı hocam var mıdır bir bilgin ?

Maalesef bu konularda hiç ama hiç bilgim yok. Keşke bilgim olsayı da yardımcı olabilseydim. Umarım yardımcı olmaya çalışan birileri çıkar.
  • not ortalaması hiç önemli değil
  • yurtik kullanıcısına yanıt
    yalnız hocam vize görüşmesinde de not ortalamasına bakıyorlarmış. genel olarak ortalamanın 2.0' ın ustunde olmasını istiyorlar ancak ben yüksek lisansa yazılıp derslerim daha başlamayacagı için sanırım gösterebileceğim bir ortalama olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyasar1989

yalnız hocam vize görüşmesinde de not ortalamasına bakıyorlarmış. genel olarak ortalamanın 2.0' ın ustunde olmasını istiyorlar ancak ben yüksek lisansa yazılıp derslerim daha başlamayacagı için sanırım gösterebileceğim bir ortalama olmayacak.

Hazırlıkta da not ortalaması olmaz ama hazırlık sonunda giden gidiyor. Ben de biriyle konuşmuştum wat programından biri sorun olmaz gidebilirsin demişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.