Şimdi Ara

yüksek lisans öğrencisiyim.. bakaya kaldım.. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yüksek lisansta öğrenciyim. eylül 2015 de yüksek lisansa başladım. aday öğretmen (aday memur) olduğumdan 25 şubat 2016 ya kadar da askerliğim tecilliydi. onun için üniversite ilk aşamada tecil edememiş ve 25 şubat 2016 dan sonra da tecil etmeyi unutmuş böyle olunca bakaya durumuna düştüm 1 mayıs celbi için bakaya durumundayım anlaşılan. üniversiteye gittim bağlı olduğum bölgeye Çoruma askerlik tecili için tekrardan yazı yazdı üniversite . geç kalmış bir durumda mıyım? askerliğim tecil olur mu? veya yapmam gereken başka bir şey var mı? konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• alican_aga A kullanıcısına yanıt
    Okulla gorusmen gerekir ki teklif sunsun asal subene sonra tecil etsinler ylisans icin msb ye teklif sunmasi gerek ogrenci isleriyle gorus hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Okulla gorusmen gerekir ki teklif sunsun asal subene sonra tecil etsinler ylisans icin msb ye teklif sunmasi gerek ogrenci isleriyle gorus hemen.

evet dediğini yaptım dün. yazıyı hemen yazacaklarını söylediler bağlı olduğum bölgeye. Ama bir geç kalmışlık olmuş mudur? ertelememe gibi bir durum çıkar mı karşıma ? bir de devlet memuruyum ilişiğimi kesip hadi askere derler mi diye çok tırsıyorum. .)
    Okul bitmeden alamazlar max 300 tl
    Idari para cezasi gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Okul bitmeden alamazlar max 300 tl
    Idari para cezasi gelecek.

acaba ceza gelir mi ki çünkü öğrenciydim burada askerlik şubesi cezanı silebilirler dedi
    Bakaya olduğunuzu nerden öğrendiniz? Yoklama kaçağı olma ihtimaliniz var. Ki bence öyledir. Askerliğiniz tecil olur bi sıkıntı yaşamazsınız. Ama idari para cezası iptal olmayabilir. Çünkü tecil işlemi için başvurunuz yok. Şubat ayında üniversite tecil için dilekçe almıştır. Oraya dilekçe verseydiniz para cezası gelse bile okulun hatası olurdu ama bu halde hata sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

Bakaya olduğunuzu nerden öğrendiniz? Yoklama kaçağı olma ihtimaliniz var. Ki bence öyledir. Askerliğiniz tecil olur bi sıkıntı yaşamazsınız. Ama idari para cezası iptal olmayabilir. Çünkü tecil işlemi için başvurunuz yok. Şubat ayında üniversite tecil için dilekçe almıştır. Oraya dilekçe verseydiniz para cezası gelse bile okulun hatası olurdu ama bu halde hata sizde.

eve kağıt geldi. idari para ceeazso demiyor öğrenciyseniz öğrenci belgenizi veya sevk işlemleri için askerlik şubesine gidin diyor. bu tip bir yazı var. 1 mayıs celbi için sevk işlemlerini yaptırmadınız diyordu yazıda. üniveersite dilekçe almadı. bir de cezası o kadar fazla mı ya .))
  • Hocam sizin son durum ne oldu ben de aynı problemle karşılaştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.