Şimdi Ara

Yüksek motor hacmine sahip arabalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
11.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden, sonuc iliskisine dayanır. Dolayısıyla motor konusunda neden die soracak olursan amg cevabı coktan gelmeliydi aslında
  • Bana böyle ses çıkaran 4 silindir yada düşük CC araba göster susayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Bana böyle ses çıkaran 4 silindir yada düşük CC araba göster susayım

Kardeşim konu içeriğini okumuyorsunuz heralde. Bu araç limitör denen zımbırtı olmasa, 300 kadranı rahatlıkla devirebilir... Ego aracı, yarış aracı, pist aracı bu... İşe gidip gelmelik binek araç değil... Bu yüzden alakasız oldu

• Bu da bir S600L V12 0-200 videosu çoğu araba 0-100'ü bu kadar sürede yaparken o 0-200 yapıyor.

• BMW 7.60Li

• S600 0-200ü 15 snde yaparken S350 0-180i 27snde yapıyor
  • Arkadaşın beyni falan sulandı bu saatlerde sanırım. Hala daha kanırtıyor işe giden adam ne gerek var falan diye. Emin ol bu arabaları alan adamlar öyle sabah 7 kalk 8 iş başı akşam 6 paydos şeklinde 1 hafta boyunca tek gün tatille çalışan standart işçiler değil. Hala sorgulaman niye anlam veremiyorum. Arkadaşlar yüksek hacimli motorların hızlanmasını yukarıda videolarla eklemiş. Son hız aynı da olsa altındaki güç belli. Adam o keyfi yaşıyor ki bir şekilde alıyor. Ha cidden aracı limitlerde kullanmayıp standart şekilde kullanan insanlarda bu araçları sırf prestij için alabiliyor.
  • Zevk işi işte ya. Ben bile anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salma

Arkadaşın beyni falan sulandı bu saatlerde sanırım. Hala daha kanırtıyor işe giden adam ne gerek var falan diye. Emin ol bu arabaları alan adamlar öyle sabah 7 kalk 8 iş başı akşam 6 paydos şeklinde 1 hafta boyunca tek gün tatille çalışan standart işçiler değil. Hala sorgulaman niye anlam veremiyorum. Arkadaşlar yüksek hacimli motorların hızlanmasını yukarıda videolarla eklemiş. Son hız aynı da olsa altındaki güç belli. Adam o keyfi yaşıyor ki bir şekilde alıyor. Ha cidden aracı limitlerde kullanmayıp standart şekilde kullanan insanlarda bu araçları sırf prestij için alabiliyor.

Bak bilader önce üslubuna dikkat et dicem de, kullanıcı adın SELMA yı andırdı, bayan olabilirsin diye demiyicem. Yaklaşımın doğru prestij olayı ve sabah 8 akşam 6 paydos olayı yok diye farzettik hadi... Madem savunduğun düşünce bu, bari yukarıdaki 5-10 saniyelik videoları sebep gösterme bari, çok çelişkili oluyo... Prestij demek, 200km ye 18 saniyede çıkmak demek mi? Saçmalamışsın resmen... ha bu arada düşünce tarzın da aynen şu, alan alır, konu açmaya ne gerek var gibi kıt bir zihniyet

• tork.
  • yorumları okudum. teknik bilgide verilmiş, izlenimlerde anlatılmış. konu sahibi hala kabul etmiyor. ne denmesini bekliyorsun ? 2000 değilde 4000 bin motor alan adam, yetinmeyi bilmeyen gösteriş düşünü bir insandır. bu nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

yorumları okudum. teknik bilgide verilmiş, izlenimlerde anlatılmış. konu sahibi hala kabul etmiyor. ne denmesini bekliyorsun ? 2000 değilde 4000 bin motor alan adam, yetinmeyi bilmeyen gösteriş düşünü bir insandır. bu nasıl ?

Teknik bilgiye zaten sahibim. Gösteriş düşkünlüğü de sebepler arasında zaten. Sonuçta herkes iyiyi sever, parası olan neden almasın? Maddi boyutunu görmzden geleleim ancak benim ilgilendiğim ve senin göremediğin kıım şu, senin o tknik bilgi dediğin kısım pistlerde işliyor, bizim karasularımızda değil. O zaman neden 5-6 bin motor? Neyse anlamış olsan zaten böyle bir mesaj atmazdın. Sanki neden bugatti veyron f430 u döver bana teknik bilgi verin diye bir konu açtım da, ona göre mesaj atıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

yorumları okudum. teknik bilgide verilmiş, izlenimlerde anlatılmış. konu sahibi hala kabul etmiyor. ne denmesini bekliyorsun ? 2000 değilde 4000 bin motor alan adam, yetinmeyi bilmeyen gösteriş düşünü bir insandır. bu nasıl ?

Teknik bilgiye zaten sahibim. Gösteriş düşkünlüğü de sebepler arasında zaten. Sonuçta herkes iyiyi sever, parası olan neden almasın? Maddi boyutunu görmzden geleleim ancak benim ilgilendiğim ve senin göremediğin kıım şu, senin o tknik bilgi dediğin kısım pistlerde işliyor, bizim karasularımızda değil. O zaman neden 5-6 bin motor? Neyse anlamış olsan zaten böyle bir mesaj atmazdın. Sanki neden bugatti veyron f430 u döver bana teknik bilgi verin diye bir konu açtım da, ona göre mesaj atıyorsunuz.

2bin motor yeterli diyorsun, eğer insanlar böyle düşünüyor olsalar neden binek araçlar 4000 bin motor veya daha üstü donanıma sahip olarak üretiliyor ? zevk demişler, ayrı bir haz yaşatıyor demişler vs. demek ki insanların çoğu senin gibi düşünmüyor. teknik kısımda bir sorun yoksa gerisini konuşmak tamamen farazi.

edit: arz talep meselesi, sen gereksiz olduğunu düşünüyorsun diğer tarafta bir insan bunun zevk olduğunu düşünüyor. bir yaşam biçimi olduğunu, tamamen gerekli olduğunu, sesi için bile alabileceğini vs. düşünüyor. bunları düşünen insanlar için üretiliyor olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 3 Haziran 2011; 3:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Salma

Arkadaşın beyni falan sulandı bu saatlerde sanırım. Hala daha kanırtıyor işe giden adam ne gerek var falan diye. Emin ol bu arabaları alan adamlar öyle sabah 7 kalk 8 iş başı akşam 6 paydos şeklinde 1 hafta boyunca tek gün tatille çalışan standart işçiler değil. Hala sorgulaman niye anlam veremiyorum. Arkadaşlar yüksek hacimli motorların hızlanmasını yukarıda videolarla eklemiş. Son hız aynı da olsa altındaki güç belli. Adam o keyfi yaşıyor ki bir şekilde alıyor. Ha cidden aracı limitlerde kullanmayıp standart şekilde kullanan insanlarda bu araçları sırf prestij için alabiliyor.

Bak bilader önce üslubuna dikkat et dicem de, kullanıcı adın SELMA yı andırdı, bayan olabilirsin diye demiyicem. Yaklaşımın doğru prestij olayı ve sabah 8 akşam 6 paydos olayı yok diye farzettik hadi... Madem savunduğun düşünce bu, bari yukarıdaki 5-10 saniyelik videoları sebep gösterme bari, çok çelişkili oluyo... Prestij demek, 200km ye 18 saniyede çıkmak demek mi? Saçmalamışsın resmen... ha bu arada düşünce tarzın da aynen şu, alan alır, konu açmaya ne gerek var gibi kıt bir zihniyet

Üslübumda çok ağır bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece anlamamakta direnmeni mübalağa yaparak belirttim.

Prestij sence ne demek? O aracın arkasında 300 yerine 600 yazması bile prestij demektir. Sen önce bence yüzeysel bakmamayı öğrenmelisin. Bir arkadaşını aracına aldığında 6000 motorun sesi bile prestijdir. Saçmaladığım falan yok anlayacağın üzere. Bence sen anlamamakta direndiğin için saçmaladıkça saçmalıyorsun.

Yani başka bir çok kanaldan örnekleri verilebilir. Ev var 1 milyon, ev var 100m ilerisinde ve aynı metrekarede ama 200 bin lira.

Düşünce tarzım da malesef o değil konu tabiki açabilirsin, bilgi paylaştıkça çoğalır. Ama yine belirtiyorum bir insan konuyu açar merak eder ve bir kaç kişi de gerekli açıklamayı yaptıktan sonra insan o konuyu idrak eder. Maalesef sen idrak edemiyorsun. Kıt olan kim ? Neye göre kime göre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salma -- 3 Haziran 2011; 9:15:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iron0
    tork

+1 tork olayı var
  • O kadar para verip büyük ve ağır bir araba alıyorsun. O ağırlığın haddinde bir motor olsa, gaz verdiğinde araba altından kaçacak gibi olmasa verdiğin paranın ne anlamı kalır?
  • Statünün, gücün, erişilmezliğin, egoların ve zevkin tatmini için. Ayrıca Stratejik avantajlarıda vardır.

Bütün Dünyada geçerli olan birşey var. İnsanlar Dış görünüşleri ile karşılanır, iç görünüşleri ile uğurlanırlar.

Her hangi dalda bir işin aynı tecrübe ve bilgiye sahip iki insan arasında paylaşımı yapılacaksa, Dışa dönük hitabı, karizması ve duruşu buna giyim kuşamdan tutunda ağız ve diş sağlığına kadar herşey dahildir, bu özellikleri barındıran kişi daha avantajlıdır.

Şahsen Ben 3.2 lt. bir araba kullanıyorum. Denemişim. Ne zaman normal bir şirketin sıradan arabasıyla gitsem. Beni her zaman Tanıyan bilen insanların bile bakış açısı o an da değişebiliyor.

İmkanlarım daha da genişlediğinde, elverdiği müddetçe V6 dan aşağısı kesmiyor. Ayrıca Güçlü Bir araba kullanmanın zevki de gerçekten başka. Kendini ekstradan güvende hissediyorsun. Bazı salak ve cahiller tarafından Trafik sapıklığına maruz kalmıyorsun. Özellikle Bayanlar ne kadar iri ve güçlü araç kullanırsa hele ki ülkemiz şartlarına göre bakarsak daha avantajlı olacaklardır...

• beygir araba sattırır tork yarıs kazandırır derler. tartısılır bu konu ama benim zevkim maksimum hız degil yüksek ivmelenme.. honda vtec lerde tork düşük ama ara hızlanmaları motor hacmine göre gayet iyi. şimdi asagıdaki videodan biraz modifiyeli bir vtec izleyelim

buda hulk diye bilinen türkiye deki en canavar civic lerden biri

bu tarz civic ler her türlü lamborghini ve ferrari yi tokatlıyor. tabi 220 lerden sonra civic in pil bitiyor youtube dan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 3 Haziran 2011; 11:18:43 >

• Şahsen ben arkadaş gibi düşünüyorum. hani normal bi maddi durumum var mesela 5.25D ve 5.40D alma seçeneğim olsa 5.25D alırım. Ayrıca çevresini düşününen akıllı insanlarda az bi ivme için gidip o kadar yüksek motor alıp hem fuzuli yakıt sarfiyatı hem vergi fiyatı hem emisyon konusunda bu kadar rahat olmazlar. Hatta bence nüfuzlu bi insan olumlu etki bırakmak için elektrikli bi araba kullansa daha etkileyici bence. Şahsen bende amerikan tutkunuyum ama kimse amerikan arabasını günlük kullanım için almaz. ufak motorlu dizel bi aracın olur yada amerikandan daha az motorlu. Amerikanı haftasonları keyif için sürersin.
    Kısaca arkadaş mantıklı konuşuyor.arabanın ön koltuğuna bile oturmamış patronlar neden gidip 7.30 değilde 7.60 alıyor bence saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLeKS

Şahsen ben arkadaş gibi düşünüyorum. hani normal bi maddi durumum var mesela 5.25D ve 5.40D alma seçeneğim olsa 5.25D alırım. Ayrıca çevresini düşününen akıllı insanlarda az bi ivme için gidip o kadar yüksek motor alıp hem fuzuli yakıt sarfiyatı hem vergi fiyatı hem emisyon konusunda bu kadar rahat olmazlar. Hatta bence nüfuzlu bi insan olumlu etki bırakmak için elektrikli bi araba kullansa daha etkileyici bence. Şahsen bende amerikan tutkunuyum ama kimse amerikan arabasını günlük kullanım için almaz. ufak motorlu dizel bi aracın olur yada amerikandan daha az motorlu. Amerikanı haftasonları keyif için sürersin.
    Kısaca arkadaş mantıklı konuşuyor.arabanın ön koltuğuna bile oturmamış patronlar neden gidip 7.30 değilde 7.60 alıyor bence saçmalık.

hiçte sacmalık degil arkadasım. 7.30 ile 7.60 arasındaki tek fark performans degildir. adam zenginse arka koltuga oturacak bile olsa her zaman daha konforlusunu ister

birde elektrikli arac muhabbetine gelelim. onlardan alıp bu(!) devlete köpek gibi vergi ödüyecegime yürürüm daha iyi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.