Şimdi Ara

Yüksek Performanslı Kablosuz acces point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şirket içerisinde kullanılmak üzere kablosuz accespoint önerilerinizi verebilir misiniz,
    şuanda airties air 4420 kullanılmakta ve network hızından hiç memnun değiliz, 3-5 mb dosya indirdiğimizde bile çok ağır çalışmakta 300mbps olması işe yaramamıştır.

bina hakkında bilgiler 5 katlı, her kat 300-350m² civarı
    duvarlar ince alçı levha duvarlar çok kalın değil,beton değil

fiyat önemli değil cihazın bana kablo performansı vermesi yeterli önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosxman -- 2 Ocak 2013; 17:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

Merhabalar, şirket içerisinde kullanılmak üzere kablosuz accespoint önerilerinizi verebilir misiniz,
    şuanda airties air 4420 kullanılmakta ve network hızından hiç memnun değiliz, 3-5 mb dosya indirdiğimizde bile çok ağır çalışmakta 300mbps olması işe yaramamıştır.

bina hakkında bilgiler 5 katlı, her kat 300-350m² civarı
    duvarlar ince alçı levha duvarlar çok kalın değil,beton değil

fiyat önemli değil cihazın bana kablo performansı vermesi yeterli önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

yok mu bir öneri yapacak, ben çok şey beklemiyorsam bu konuda eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum, genel bir arama yaptığımda kaile değer bir ürün göremedim.
  • Tp Link 5110g kullanırsan sinyal sorun yaşamazsın, sinyal güçlü olduğu için transfer hızıda önemli ölçüde artacaktır..
  • 5 katı tek cihazla çözme gibi bir niyetin yok umarım.
    şayet her kata kablo çekildi ve 5 cihaz kullanacaksan
    ubiquiti picostation m2 hp
    yada ubiquiti unifi serilerine bak.
  • kesinlikle her kata birer cihaz konacak
  • 2 adet air 4420, 2 adet linksys 54g, 1 adet usr 9100 bulunmakta her katta bir cihaz konuşlandırılmış olarak yayın yapmaktalar, kablodan aldığı yayını acces point olarak yayınlamakta, her katın kullanıcısı kendi cihazına bağlanmakta ortalama her cihazda 10-15 kullanıcı bağlanmakta ancak veri alış verişi çok yavaş, örneğin bir sürücü indirmeye kalksan çıldırtıyor çok zaman alıyor, bir exe çalıştırsan çok bekletiyor.
  • bahsettiğin cihazlar için 10 - 15 kullanıcı yüksek rakamlardır.
    ayrıca

a pc si x wifi cihazına kablosuz bağlı
    b pc si x wifi cihazına kablosuz bağlı

ise normal denebilir.

ancak

a pc si x wifi cihazına kablosuz bağlı
    b pc si y wifi cihazına kablosuz bağlı

iken de çok yavaş ise ağ altyapınızı bi
    gözden geçirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.