BU KİŞİ TARAFINDAN DOLANDIRILAN BİR YIĞIN ARKADAŞ VAR BUNLARIN İÇİNDE BENDE VARIM EPEYİ KİŞİNİN DOLANDIRILDIĞINI GÖRDÜM ONLARDA UMARIM BU KONUYU GÖRÜR VE OKURLAR
O KİŞİ HAKKINDA BUGÜN SAVCILIĞA GİDİP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM DİĞER ARKADAŞLARDA BU ŞEKİLDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURSA O KİŞİNİN CEZA ALMASI KOLAYLAŞIR İLK BAŞTA BELKİ DÜZGÜN BİRŞEY ÇIKMAYA BİLİR AMA ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA AĞIR CEZA MAHKEMESİNE HAKSIZ ZENGİNLEŞME OLARAK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULUR VE TAKİPSİZLİK ÇIKSA BİLE TAKİBE ALINIP GEREKLİ İŞLEMLER YAPILIYORMUŞ LÜTFEN ARKADAŞLAR SİZDE DUYARSIZ KALMAYIN
VE O KİŞİYE AİT BİR ADRESTE BULDUM ADRESİ YAZIYORUM İNVUMEY YADA İNVUMAN MAH. DERE BOYU SOKAK NO:66 BULANCAK GİRESUN BANKAYA GİTTİĞİMDE BANKACI FARKETMEDEN ONLARDA KAYITLI OLAN BİLGİYİ ALDIM ŞU ANDA AÇIK OLAN TELEFONLARI 0454 314 44 38 0542 478 24 93 0507 294 12 35
Bu adamin kaçıncı olayı bu!!!!
Ama tabi gidip* atm den hic bir belge olmadan para yatıranlarında hatası var. Tahminimce bu adam bu hafta 3-4 milyar para kazandı.
Birleşip hep beraber suç duyurusunda bulunun.
quote:
Orjinalden alıntı: Adenozine
Bu adamin kaçıncı olayı bu!!!!
Ama tabi gidip* atm den hic bir belge olmadan para yatıranlarında hatası var. Tahminimce bu adam bu hafta 3-4 milyar para kazandı.
Birleşip hep beraber suç duyurusunda bulunun.
valla bankaya gittim hesaplarına baktım epeyi olay var araba ilanı vermiş işte kapora yatırmışlar vs epeyi şey var adamım ben bulmadan onlar bulsa s.....ler bankacı yanımda aradı kadın kıpkırmızı oldu işte onların telini alamadım bu şekilde ulaşmaya çalışacağım onlarda başvurursa sonuç alırız
hesap adı : SÖNMEZ YÜKSEL
hesap no : 0445 0024791
AYRICA ÖĞRENDİĞİM BİLGİ ADAM PARALARI AKBANK BULANCAK ŞUBESİNDEKİ ATMLERDEN PARA ÇEKİYOR ADAM BULANCAKTA KESİNLİKLE
bu şerefsiz yüzünden sorun yaşayan kişiler bu konuyla ilgili ne işlem yaptınız bilgi verirseniz sevinirim bu adamın yanına böyle kalmasın cezasını alsın giresuna birlikte gidelim dersen gidelim valla en fazla iki gün içinde buluruz p..i bununla ilgili bana haber verirseniz sevinirim...