Şimdi Ara

Yükseltme lisansı retail mi oem mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar dostlar , W7 den daz loader ile yükseltme yaptım W10 Pro ya sonra temiz kurulum yaptım etkinleşti fakat 3 gün önce sistem değişikliği yaptım bir türlü etkinleştiremedim . Sistem değiştirmeden önce CMD den sorgulattığımda lisans retail yazıyor fakat neden taşıyamıyorum başka sisteme bu lisansı ?

• PC yenilemeden önce eski PC'de Microsoft hesabınız ile oturum açmış olmanız gerekiyor.

Sonra yeni PC'ye Windows 10 yükleyip etkinleştirme sorun gider bölümünden Microsoft hesabınıza kayıtlı olan cihazı seçip lisansınızı yeni PC'ye aktarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

PC yenilemeden önce eski PC'de Microsoft hesabınız ile oturum açmış olmanız gerekiyor.

Sonra yeni PC'ye Windows 10 yükleyip etkinleştirme sorun gider bölümünden Microsoft hesabınıza kayıtlı olan cihazı seçip lisansınızı yeni PC'ye aktarabilirsiniz.

Hocam söylediğiniz dahil forumu altına üstüne getirdim her şeyi yaptım olmadı yine etkinleştiremedim . Temiz kurulumda yükseltmede verilen ürün anahtarı girsek etkinleşir mi acaba ?
  • donanimadami D kullanıcısına yanıt
    Deneyin olmazsa microsoft ile iletişime geçersiniz.
    Windows 10'a hangi sürümden yükseltti isen onun anahtarını gireceksin, Windows 7'den yükselttiğine göre windows 7'nin anahtarını girmen gerek.
    Bende de aynı sorun olmuştu Microsoft ile iletişime geçtim, hangi Windows sürümünden yükseltti isen onun anahtarını gir dediler. Windows 8'den yükseltmiştim onun anahtarını girince etkinleşti.

NOT: Ayrıca yazılım diğer bilgisayarda da kurulu ise etkinleşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 17 Ocak 2018; 1:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Windows 10'a hangi sürümden yükseltti isen onun anahtarını gireceksin, Windows 7'den yükselttiğine göre windows 7'nin anahtarını girmen gerek.
    Bende de aynı sorun olmuştu Microsoft ile iletişime geçtim, hangi Windows sürümünden yükseltti isen onun anahtarını gir dediler. Windows 8'den yükseltmiştim onun anahtarını girince etkinleşti.

NOT: Ayrıca yazılım diğer bilgisayarda da kurulu ise etkinleşmez

Hocam cevabınız için teşekkürler fakat ben W7 Ultimate korsan sürümden yükseltme yaptım yani bende daha önce key olmadı hiç önceki sistemin keyini girmem gibi bir durumum yok anlayacağınız .
    O zaman Microsoft müşteri hizmetleri ile görüş, Windows 7'den yükselttim fakat eski seri numarasını bilmiyorum de (Tabi korsandan yükselttim deme) sanırım yardımcı olurlar. En azında nasıl yapılacağı hakkında yönlendirme yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum noldu halledebildin mi? Aynı sorundan ben de müzdaribim şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Dostum noldu halledebildin mi? Aynı sorundan ben de müzdaribim şu an

Yok hocam ya aktifleşmiyor bir türlü microsoftla iletişime geçeceğim retail lisansta böyle sıkıntı olmaması lazım .
  • Merhaba bende bugun key aldım yazdım ama aktıfleştimi etmedimi anlayamadım.
    su CMD kodu tam olarak nedır nerden byazıcaz ayrıntılı bır yazabılırsen sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

Merhaba bende bugun key aldım yazdım ama aktıfleştimi etmedimi anlayamadım.
    su CMD kodu tam olarak nedır nerden byazıcaz ayrıntılı bır yazabılırsen sevınırım.

Çalıştır'a yaz. slmgr.vbs -dlv
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

Merhaba bende bugun key aldım yazdım ama aktıfleştimi etmedimi anlayamadım.

Çalıştır'a yaz. slmgr.vbs -dlv

Tesekkurler.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun. Sistemimi komple yenilemiştim. Herşeyi denedim olmadı. Ne yapacağımı bir türlü bilemedim. Senin yazını okudum. Eski windows 7 lisansımı atmamıştım, bir kenarda not etmiştim. Lisansı bir deniyim dedim. Aman Allahım oda ne ? :) Windows etkinleştiriliyor… demez mi ? Biraz bekledikten sonar işlem tamamlandı. Ellerine sağlık :))
  • Güle güle kullan, çoğunlukla gözardı ettiğimiz bir şey o. Windows 10 diye illa Windows 10 lisansı olacak sanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 26 Ocak 2019; 16:37:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.