Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Body Yapanlar İçin Neden Bu Kadar Önemli? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
9
Favori
124.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yulaf ezmesi mısır gevreği gibi kıtır kıtır bir şey mi ? Yoksa sütün içinde falan eriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Bu yulaf ezmesi mısır gevreği gibi kıtır kıtır bir şey mi ? Yoksa sütün içinde falan eriyor mu ?

Ula yok saman gibi ne tadi var ne tuzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

Sporda hocamın verdiği listede sabah kahvaltım olur kendisi. Tek başına bence bir insanın yiyemeyeceği bir şey. Her neyse spor hocamın verdiği karışım altta çokta güzel oluyor.

10 tane eti cicibebe
    1 avuç yulaf etmesi
    2 tane ceviz
    5 tane badem
    10 tane de kuru üzüm şahsen kuru üzümü pek sevmediğimden ben atmıyorum ama böyle de deneyin isterseniz gerçekten güzel tadı oluyor.

kilo mu vermeye çalışıyorsunuz? Çünkü zayıf bi kahvaltı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Sporda hocamın verdiği listede sabah kahvaltım olur kendisi. Tek başına bence bir insanın yiyemeyeceği bir şey. Her neyse spor hocamın verdiği karışım altta çokta güzel oluyor.

10 tane eti cicibebe
    1 avuç yulaf etmesi
    2 tane ceviz
    5 tane badem
    10 tane de kuru üzüm şahsen kuru üzümü pek sevmediğimden ben atmıyorum ama böyle de deneyin isterseniz gerçekten güzel tadı oluyor.

kilo mu vermeye çalışıyorsunuz? Çünkü zayıf bi kahvaltı da.

Evet kilo vermeye çalışıyorum.
  • quote:

Bu yulaf ezmesi mısır gevreği gibi kıtır kıtır bir şey mi ? Yoksa sütün içinde falan eriyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

quote:

Tadı tuzu olmadığını biliyorum da , sütün veya her hangi bir sıvının içinde eriyor mu diye merak ettim

Yani ılık sütün içine koyup karıştırsak öyle içsek olmuyor mu ? illa kaşıkla mı yeniyor bu. bazı yerlerde nesquick içine konup içildiğini duydum
  • eti yulaf hiçbir yer de bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

eti yulaf hiçbir yer de bulamadım

Migroslar da var
  • baktım bahçelievlerde yoktu. bakırköy e doğru gideyim bari. sağolasın
  • Çalışanın birine sorsaydın keşke acayip yerlere koyuyolar bazen bulamıyosun

@One Way Out!
  • quote:

Tadı tuzu olmadığını biliyorum da , sütün veya her hangi bir sıvının içinde eriyor mu diye merak ettim

Yani ılık sütün içine koyup karıştırsak öyle içsek olmuyor mu ? illa kaşıkla mı yeniyor bu. bazı yerlerde nesquick içine konup içildiğini duydum

Mikserde çekmen gerekir, toz halinde değil çünkü.

quote:

Evet kilo vermeye çalışıyorum.

Kilo vermeye çalışıyorsun ama çok yanlış besleniyorsun. Cicibebe gibi şekerli bisküvi tüketiyorsun, kuru üzüm gibi aynı şekilde yüksek glisemik indeksli besin tüketiyorsun. İşin garibi öğününde hiç protein yok...

• Yulaf ezmesini "protein almam gerek" amacıyla tüketmeyin. Tamam güzel bir besindir tok tutar, karbonhidrat desteği verir ama, protein yönünden hiçbir işinize yaramaz. Bitkisel proteindir bildiğiniz gibi. Kas gelişimi için bitkisel proteinin yararı pek fazla değildir.

Ayrıca kilo almak isteyen adam da gidip yulaf ezmesi yemesin yani. Boşa kürek sallar. Gainer amacıyla tüketilmez yulaf ezmesi. Yulaf ezmesinin neresinden medet umuyorsunuz? :)

Yulaf ezmesi çok güzel bir "definisyon dönemi" besinidir. (Kesinlikle favorim değildir, ben çok daha etkili başka yöntemleri kullanırım definisyon dönemlerimde) Yağ yakmak, diyet yapmak amacıyla destekleyici olarak çok güzel tok tutan, fazla yağ içermeyen (ama yine de bir miktar içeren), bir "yan" besindir. Mutlaka ama mutlaka et, süt, süt ürünleri (light) ile desteklemelisiniz. Yulaf ezmesinin tek başına hiçbir yararı olmaz. Sadece kilo verirsiniz ama proteinle desteklemezseniz kaslarınızdan da yakmış olursunuz.

Kısacası yulaf ezmesi "olmazsa olmaz" değildir. Hatta ben vücut geliştirmeye başlayalı 2 yıl geçmesine kadar bunun varlğından bile haberdar değildim öyle söyleyeyim. Çok daha etkili besinler tüketebilirsiniz bunun yerine. Sabah 6 yumurta (1 veya 2 sarı) örneğin bir yulaf ezmesinden kat kat daha fazla işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Mayıs 2013; 16:31:16 >

• gittim ucuz olsuın diye toptancısından yulaf unu aldım,eve geldim sütle bi karıştırdım.
    ıyy igrenç ötesi acı bir tat olmuş,dedim heralde toz olunca böyle oluyor tadı içmeye devam ettim zorla.
    bugün netten araştırdımki,bayat yada nemli halde çekilen yulaf unu böyle oluyormuş,off ya eti'den kaçalım derken iğrenç bir tad ile karşılaştık iyimi.

Pahalı olsada Etiden şaşmamak lazımmış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcse2k3

gittim ucuz olsuın diye toptancısından yulaf unu aldım,eve geldim sütle bi karıştırdım.
    ıyy igrenç ötesi acı bir tat olmuş,dedim heralde toz olunca böyle oluyor tadı içmeye devam ettim zorla.
    bugün netten araştırdımki,bayat yada nemli halde çekilen yulaf unu böyle oluyormuş,off ya eti'den kaçalım derken iğrenç bir tad ile karşılaştık iyimi.

Yulaf unu sütle yenmiyor zaten o amaçla üretilmedi, onla kek, pizza ve ekmek yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: mcse2k3

gittim ucuz olsuın diye toptancısından yulaf unu aldım,eve geldim sütle bi karıştırdım.

Yulaf unu sütle yenmiyor zaten o amaçla üretilmedi, onla kek, pizza ve ekmek yapabilirsin.

süt koyduğum için acı olmadı ki zaten,yulafın kendisi acı.

Burda sorun yulafta onu demek istiyorum,ister kek yap ister kebap,hepsi acı olacak sonucta.

• O zaman iade et. Resmen bozuk yulaf kakalamışlar. Bendekilerde acı tadı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

O zaman iade et. Resmen bozuk yulaf kakalamışlar. Bendekilerde acı tadı yok.

off yapmayın yaa, un olarak 1 kg almıştım allahtan deneme amaçlı ama yulaf ezme olarak 5 kg aldım
    ,inşallah o da acı değildir,yoksa yazık
  • yulaf ezmesinin kilosu kaça geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

yulaf ezmesinin kilosu kaça geliyor ?

kg 5 tl civarı

gidip özel almaya gerek yok aslında ,imkanı olanlar evde robotla 1 saniyede un oluyor.
  • Un değil normal olanı kastettim, yoksa ikisi de aynı fiyat mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.