Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Body Yapanlar İçin Neden Bu Kadar Önemli? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
9
Favori
124.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

Ben sade yulaf yiyorum.

Yoğurt ve 1.5 çay bardağı yulaf, üzerine biraz muz bunları karıştırıyorum. yanına güzel bi salata. yanına çorba mis gibi gidiyor.

Süt katmıyor musun hocam ben sadece süt ve yulafı karıştırırım diye düşünüyordum belki muzda eklerim muz güzel fikir

Spora başlayalı 10 günden fazla oldu. 13 gündür şeker,sabahları hariç ekmek yemek yok. Proteini yüksek olan yiyecekler yemeye dikkat ediyorum. Yulaf ezmesi ilk 5 gün çok yavan gelir sonra alışıyorsun. Muz olmasa çok yavan oluyor. Zaten lapa gibi bir şey, bence orta boy muz doğrayın küp şeklinde, üzerine birazda hindistan cevizi ekleyerekte tüketebilirsin.

Yanında mutlaka salata ve türevleri olmak zorunda. Semiz otu iyi bir fikir.

• Yulaf ezmesine süt döktükten sonra en az yarım saat bekletince yumuşuyor.

Bir şey katmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Ben sade yulaf yiyorum.

Yoğurt ve 1.5 çay bardağı yulaf, üzerine biraz muz bunları karıştırıyorum. yanına güzel bi salata. yanına çorba mis gibi gidiyor.

Süt katmıyor musun hocam ben sadece süt ve yulafı karıştırırım diye düşünüyordum belki muzda eklerim muz güzel fikir

Spora başlayalı 10 günden fazla oldu. 13 gündür şeker,sabahları hariç ekmek yemek yok. Proteini yüksek olan yiyecekler yemeye dikkat ediyorum. Yulaf ezmesi ilk 5 gün çok yavan gelir sonra alışıyorsun. Muz olmasa çok yavan oluyor. Zaten lapa gibi bir şey, bence orta boy muz doğrayın küp şeklinde, üzerine birazda hindistan cevizi ekleyerekte tüketebilirsin.

Yanında mutlaka salata ve türevleri olmak zorunda. Semiz otu iyi bir fikir.

Bende bugün başladım hoca beslenme anlatırken mass protein önerdi sen biliyor musun çok şey bulamadım

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Ben doğal yollarla beslenmeden yanayım. Protein tozu ve türevlerine karşıyım. En güzel protein doğal yiyeceklerde gayet mevcut.

• Gece spordan döndükten sonra ton balıklı salata yapıyorum içine üç/dört yumurta beyazı da ekliyorum. Ayrıca iki avuç yulafı (benimki eti marka) on dakika kaynatıp süzüyor ve salatama ilave ediyorum. Limon, elma sirkesi, tuz ve halis zeytin yağı koyduktan sonra şahane bir şey oluyor. Hem değerleri yüksek, hem hafif, hem de lezzetli, tavsiye ederim. Ayrıca yulafın stresi azaltmada ve sigara/alkol gibi bağımlılıkların bırakılmasında ( eski sevgilinin en az hasarla unutulmasını da ekleyebiliriz ) destek verdiğine dair önemli rolü olduğunu okumuştum. Böyle bir faydasını açıkçası ben de hissediyorum.
  • gizli tarifimi yazayım.

şimdi yulafı tencereye dökün. yulafın üstüne 2-3 cm geçicek kadar su koyun ve kaynatmaya başlayın. yulaf bu suyu tamamen çekicek ve yumuşayacak. su kalmayınca tencerede ocaktan alın ve kaseye alın yulafı. içine isterseniz 1 tane muz doğrayın isterseniz yaban mersini-fındık filan koyun. şahsen ben muzu tercih ediyorum.

pişirmeden yenilir mi yulaf ezmesi? yapmayın allah aşkına.
  • Benim tarifim (zayıfım biraz bol kalori olsun diye boyle yapıyorum ve tadı baya güzel oluyor)

-2 bardak yulaf ezmesini buyuk derin bi kaba boşalttiktan sonra yulafin üst seviyesine gelecek kadar kaynattigımız sicak suyu bosaltiyoruz
    -Bi 2 3 dakika bekledikten sonra üstüne bir adet muz dilimliyoruz
    -Sırası ve miktarı size kalmış bi şekilde şunları atiyoruz
    Hindistan cevizi
    Tarçın
    Fıstık ezmesi (kaliteli olursa guzel olur cunku tadı baya belirliyo ornegin fiskobirlik bulabilirseniz alin)
    Bal (1 cay kasigi)
    En son 3/4 bardak süt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 12 Aralık 2016; 15:06:33 >
  • Neden yemeliyiz diye düşünenler için;

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.