Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Body Yapanlar İçin Neden Bu Kadar Önemli? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
9
Favori
124.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

Yulaf yulaf diye ortada kıvrananlara taş çıkartacak vücut var.

protein tozu içinde olamsa olmaz diyorlar ama şuana kadar bir kere kullandım.

Ne süt ile ne de meyve suyu ile hiçbir şekilde gideri yok.

bana tatlı geliyor napıcaz şidmi

Yulaf tatlı geliyorsa damak tadınızı gözden geçirmenizde fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Hiç yapmadım ama fayda göreni çok.

http://ifgunluk.blogspot.com.tr/2013/12/intermittent-fasting-nedir.html

http://ifgunluk.blogspot.com.tr/

tavsiye ederim

Programı biliyorum sağol

@montevo Tatlandirmak için birşeyler katacağınıza gidip meyveli gevreklerden alın daha iyi derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    şeker biraz fazla onalrda.müslü aldım.ilk tabağı bitiremedim bile akfam gözüm döndü tansyon yerlere düştü.bıraktım bende.ancak buğday gevreği müsli kadar şeker içermiyor önceden onu kullanıyordum ama getirmiyoalr artık.
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    ben zaten yemek seçen birisiyim ancak kimseye onun tadı keisnlikle kötü bunun ki keisnlik iyi gibi diyemem.
  • Bilinç altından yulaflı püskevit tadı devreye giriyor herhalde.
  • hem zayıflara kilo almak için tavsiye ediliyor hem kilolulara zayıflamak için tavsiye ediliyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

hem zayıflara kilo almak için tavsiye ediliyor hem kilolulara zayıflamak için tavsiye ediliyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Aynen bende anlamadım o ısı.arkadaslar boyum 1. 85 kilom 70.kilo almak icin ne yemek önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

hem zayıflara kilo almak için tavsiye ediliyor hem kilolulara zayıflamak için tavsiye ediliyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Aynen bende anlamadım o ısı.arkadaslar boyum 1. 85 kilom 70.kilo almak icin ne yemek önerirsiniz?

kahvaltı için tavsiye veremiycem malesef çünkü benim yağ sorunum yok hayatı çile yapmaya gerek yok( yulaf odun kıymığından farkı yok zevk alarak yiyorum diyen kendini kandırıyordur) canım ne isterse götüryorum sabahları sucuklu yumurtasından tut patetes kızartmasına ektormof tipi vucuda sahip oldugum için yağ tutmuyor diğer öğünlerde makarna pilav tavuk agırlıklı ve gainer kullanıyorum. + olarak yulaf aşırı tok tutuyor ve bu benim istemediğim bişey yulafla kahvaltı yaparsam öğün sayım azalıyor

• sabahları yulafı ne ile karıştırıp yemeliyim ve yulaf göbekte yağlanma yaparmı ve sonuncusu kaslara yararı varmı
  • Yulafı yemek istiyorsanız alın kuru üzümü, inciri vs atın içine öyle yiyin mis gibi. Canım tatlı çektiğinde bile yerim o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Yulafı yemek istiyorsanız alın kuru üzümü, inciri vs atın içine öyle yiyin mis gibi. Canım tatlı çektiğinde bile yerim o şekilde.

Aynen hocam bende öyle yapıyorum şeker atmaktan kat kat iyidir, bal da kullanılabilir
  • Konu baya uzamış okumaya üşendim şimdi ama bende bir iki şey yazayım: Eskiden bende sabahları light süt, muz, yulaf karışımını yiyodum ama hep 2 saat sonra tekrar acıkıyodum. Sonra bu forumdan bir arkadaş çok güzel tavsiyeler verdi: "her şeyi light almayın vücudun yağa da ihtiyacı var" gibi bişey söylemişti. Bende artık sabahları light süt yerine normal sütü kaynatıp yulaf ve muzu karıştırarak yiyorum birde gene aynı arkadaş: "kuru yemiş de koy" demişti. Bende artık sabahları fındık, badem, ceviz ne bulsam atıyorum çok daha doyurucu ve sağlıklı oluyo. Omlet işini hiç sevmiyorum yumurta, tavaya azda olsa yağ vs. falan bana çok ağır geliyo. Benim yaptığım en iyisi gibi şuanda...
  • Gözle görülür etkilerinden aşırı tok tutuyor, ilerleyen haftalarda gelişme açısından faydasını görmeyi de umuyorum.
  • beyler ben definasyona girdim elimde 3kg luk paketlerde meyveli müsli var.. bulk döneminde olan varsa pm atabilir.. ben bu yıl yulaf zor yerim :)))
  • Alın size güzel bir tarif benden

1 bardak yulaf

1 bardak süt (isteğe göre daha fazla)

1 çay kaşığı bal

çok az çikolata

yarım muz

arkadaşlar bunları blendır da karıştırıp içilecek kıvama gelesiye kadar devam edin ben hep böyle yapıyorum öneririm
  • Ben zayıflarken sabahları yarım çay bardağı yulafı iki yumurta biraz süt, iki tane mantar iki kaşık yoğurt,göz kararı iki kaşıktan fazla lor ile karıştırıp tavada pişiriyodum.pişmeye yakın içine de bi avuç maydonozu atıyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Alın size güzel bir tarif benden

1 bardak yulaf

1 çay kaşığı bal

çok az çikolata

yarım muz

arkadaşlar bunları blendır da karıştırıp içilecek kıvama gelesiye kadar devam edin ben hep böyle yapıyorum öneririm

Zayiflama sorunu olanlar çikolata atabilirmi ?

• Bende kilo almaya çalışanlardanım.Ne zamandır almayı istiyorum yulaf ezmesini.Kipada falan var mı acaba varsa ne kadar fiyatı markası nedir?
    Ayrıca akşam yatmadan önce süt,muz/çilek/çikolata,fındık,fıstık,ceviz,fındık ezmesi,bal gibi şeyler atarak içmeyi planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Alın size güzel bir tarif benden

1 bardak yulaf

1 çay kaşığı bal

çok az çikolata

yarım muz

Zayiflama sorunu olanlar çikolata atabilirmi ?

dostum bendede yağlar var ama artık yulafı yiyemiyorum bazen atıyorum çikolata güzel bir aroma veriyor atmamak en iyisi tabi
  • Arkadaşlar artık net bir cevap lütfen. Tüm net aleminde tek cevap yok. Şöyle şöyle carttır ama şöyle şöyle curttur demeyin lütfen. Kilo almaya çalışıyorum 173 cm 55 kgyım. Yulafta 100 gramda 60 gr karb. var diye gittim aldım. Kullanayım mı kullanmayayım mı ? Aldırır mı verdirir m *
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.