Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Body Yapanlar İçin Neden Bu Kadar Önemli? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
9
Favori
124.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir kompleks karbonhidrat kaynağı ve diyet yapan biri tüketebiliyor. özelliği bu.
  • Tadını beğenmeyenleri anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Tadını beğenmeyenleri anlamıyorum.

Bende anlamıyorum on numara tadı var
  • Meyvelesi var birde bence sade olanın tadı daha güzel ilk aldığımda 2 sindende aldıydım.
    Normali yiyemeyenler diğer çeşidini deneyebilirler. (sanırım üretimi kalkmış.)

Bu arada bilgisi olan arkadaşlara acaba bunu sabah ve akşam öğünü olarak yesek kilo verir miyiz? 1 yada 2 kase yarım yağlı süt ile birlikte. öğlen işte olduğum için çorbayla idare etmeye çalışıyorum. Boy kısa Kilo çok. spora gidiyordum ama işteki mesai saati değişikliğinden bırakmak zorunda kaldım.
    Birde yatarken aklıma geldi ben yatmadan önce su bardğına çok az elma sirkesi üstüne su koyup içiyorum.
    1 ay spor salonuna giderek yaklaşık 5 kg verdim şimdi evde boğazımı tutmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeR_FeCt -- 18 Aralık 2013; 6:36:38 >
  • @Necochea

Alakası yok. Bak bakalım bu beslenme planıyla kilo alır mıyım?

Yulaf Ezmesi Body Yapanlar İçin Neden Bu Kadar Önemli?

1 çay bardağı sıcak suya 2 tatlandırıcı alıp yulaf ve fıstık karışımına döküyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 18 Aralık 2013; 10:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içine bimdeki çikolatalı gevrektenbiraz atın.güzel oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üni Güç - Gooner

quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

Sporda hocamın verdiği listede sabah kahvaltım olur kendisi. Tek başına bence bir insanın yiyemeyeceği bir şey. Her neyse spor hocamın verdiği karışım altta çokta güzel oluyor.

10 tane eti cicibebe
    1 avuç yulaf etmesi
    2 tane ceviz
    5 tane badem
    10 tane de kuru üzüm şahsen kuru üzümü pek sevmediğimden ben atmıyorum ama böyle de deneyin isterseniz gerçekten güzel tadı oluyor.

Hocam mesaj atalı çok olmuş ama umarım geri dönüş yaparsınız. Bunları mikserle karıştırıp mı yiyorsunuz acaba?

Ben denemedim hocam yapılabilir. Yani uzun uzun çiğnemek falan daha doyurucu oluyor ha sadece vg içinse sorun olmaz yapabilirsin.

• beyler ben kilomu sabit tutup vücut geliştirmek istiyorum.3 aydır spor yapıyorum ve artık ideal kilomdayım diyebilirim.
    Bana da yulaf ezmesi yememi önerir misiniz? yerseniz sabah mı yiyorsunuz bir de?
  • bird_hunter kullanıcısına yanıt
    Gereken karbonhidrat kaynağını yulaf ile karşılayabilirsin. Yulaf kilo alma aracı değildir sadece sporcular değil herkes kullanmalıdır.
    Avrupada yoğun miktarda tüketilen bu ürünün ülkemizde atlara verilmesi tartışma konusudur zaten.
    Genel olarak bir insanın günde 30 gr civarı lif tüketmesi önerilir. Eğer yediklerinizin besin değerlerine bakacak olursanız en iyi lif kaynaklarından birinin de yulaf olduğunu görürsünüz. Karbonhidrat ihtiyacınızı hesapladıktan sonra gerekli olan miktara göre yeme miktarınızı ayarlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Şuan marketlerde ellerinde kalan stokları tüketmek için hala satış yapılıyor, son kullanma tarihlerine bakılarak 5-10 paket alınabilir stok için. Ben böyle yapmayı düşünüyorum en azından bir süre idare eder daha sonra ne alıcaz, hangi markayı alıcaz karar veririz artık

Eti'ye atılan mail e gelen cevap şöyle
    "Bahsetmiş olduğunuz ürünümüz artık üretilmemektedir. Tüketicilerimizden gelen talepler doğrultusunda ürünlerin üretimi ile ilgili kararlar alınmakta, uygulanmakta ve yeni ürünler ürün yelpazesine katılmaktadır.İlginize teşekkür eder, Eti lezzetinin hayatınızdan hiç eksik olmamasını dileriz
    Saygılarımızla, ETİ"

hocam napacağız ya..

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan06

arkadaşlar Eti'nin sitesinden mail yoluyla bilgi talep etmiştim Lifalif üretiminin durdurulup durdurulmadığı konusunda. Durdurulduysa onun yerine ne çıkarılacak diye. Bilgi kısmına telefonumu da yazmıştım. biraz önce telefon geldi ve ürünün üretiminin durdurulmadığı bunun yerine meyveli bir model varmış onun durdurulacağı söylendi. Ben de stok çalışmasına başlamıştım 5 kutudan sonra cevap geldi . Lifalif devam yani

Bu sevindirici haberi verdiğin için teşekkür ederim. Mesajı okurken meyveli kısmını görünce bu gidiyo yerine diğer markalar gibi abuk sabuk bir kahvaltılık gevrek geliyor sanıp korktum bi an. Ama öyle değilmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Beyler kötü bir haberim var, eti artık yulaf ezmesi üretmeyecekmiş lifalif

Niye bizi oyuna getiriyosun birader

Ekleme

Yulaf Ezmesi Body Yapanlar İçin Neden Bu Kadar Önemli?

@Executor06 aga piyasada yok kaç yere baktım

• Bütün Migroslarda hem sade Lifalif hem de meyveli Lifafif mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Bütün Migroslarda hem sade Lifalif hem de meyveli Lifafif mevcuttur.

ov teşekkürler hocam. Bizim buradaki kaç markete gittim, eskiden vardı ama yok.En son carrefoursa ya gitmiştim. Migrosa bakayım sağolun.Son kullanma tarihine dikkat ederek, stok yapacağım inşaallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Bütün Migroslarda hem sade Lifalif hem de meyveli Lifafif mevcuttur.

ov teşekkürler hocam. Bizim buradaki kaç markete gittim, eskiden vardı ama yok.En son carrefoursa ya gitmiştim. Migrosa bakayım sağolun.Son kullanma tarihine dikkat ederek, stok yapacağım inşaallah

Rica ederim, nasıl yiyorsunuz bilmiyorum ama

• Piyasada olması lazım, o mesele eski birşey. gidahammaddeleri.com dan 5 kg lık aldım onu kullanıyorum, lifalif kazığı yediğimiz yeter
  • quote:

Piyasada olması lazım, o mesele eski birşey. gidahammaddeleri.com dan 5 kg lık aldım onu kullanıyorum, lifalif kazığı yediğimiz yeter

eyvallah hocam.Migosta varmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_73988766/mpage_3/f_//tm.htm

if diyetine bakıyorum bu aralar yapıyormusun
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    sütle gidiyor.tat yok dersen biraz çikolata tozu yada diğer gevrekelrden az koy.tat oluyo
  • Hiç yapmadım ama fayda göreni çok.
  • quote:

Hiç yapmadım ama fayda göreni çok.

http://ifgunluk.blogspot.com.tr/2013/12/intermittent-fasting-nedir.html

http://ifgunluk.blogspot.com.tr/

tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

sütle gidiyor.tat yok dersen biraz çikolata tozu yada diğer gevrekelrden az koy.tat oluyo

Ne süt ile ne de meyve suyu ile hiçbir şekilde gideri yok.

Ayrıca içine tat koyması için saçma sapan şeyler koymak yerine tam tahıllı ekmek yemek çok daha mantıklı.

Her sabah 3 dilim tam tahıllı Uno Premium ekmek yiyorum.

Yulaf yulaf diye ortada kıvrananlara taş çıkartacak vücut var.

Bu kadar kasmak saçma zira tok tutması haricinde inanın hiçbir olayı yok.
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    Yulaf yulaf diye ortada kıvrananlara taş çıkartacak vücut var.

protein tozu içinde olamsa olmaz diyorlar ama şuana kadar bir kere kullandım.

Ne süt ile ne de meyve suyu ile hiçbir şekilde gideri yok.

bana tatlı geliyor napıcaz şidmi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.