Şimdi Ara

Yulaf Ezmesi Body Yapanlar İçin Neden Bu Kadar Önemli? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
9
Favori
124.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcse2k3

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

O zaman iade et. Resmen bozuk yulaf kakalamışlar. Bendekilerde acı tadı yok.

off yapmayın yaa, un olarak 1 kg almıştım allahtan deneme amaçlı ama yulaf ezme olarak 5 kg aldım
    ,inşallah o da acı değildir,yoksa yazık

1 kg ise sıkıntı yok. 10 kgluk satılıyor internette onlardan sanmıştım.Bütün Aktarlarda da var yulaf ve yulaf kepekleri. Tadarak alma imkanı olduğu için daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Un değil normal olanı kastettim, yoksa ikisi de aynı fiyat mı ?

özür dilerim iş yogunlugu kafa 1 milyon.

un 5.6 tl/kg
    ezme 5 tl/kg

gıdamaddeleri diye biryer buldum ordan aldım bizim evin orda ama un çok acı,bozuk olmasından şüpheliyim hatta mantarlı bile olabilir.

Ezme paketini daha açmadım,bilmiyorum onun durumu nasıl :(

@Exhell;
    Bu zamana kadar hiç acı yulaf diye birşeyle karşılaşmadığım için taklaya geldim,zaten un olarak almicam bi daha,evde robotta 2 dk da çekerim mis.
  • ben sabah kahvaltılarında çay kaşığının ucunu bala batırıp tepeleme yulaf ezmesine daldırıp yiyorum :) en güzel böyle oluyor bana göre.
  • un haline getirdikten sonra ne gibi kombinasyonlar yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

un haline getirdikten sonra ne gibi kombinasyonlar yapabiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_76096427/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

saolun hocam. birde anlık hemen yapabileceğimiz ara öğünlük var mı yulaf ile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

saolun hocam. birde anlık hemen yapabileceğimiz ara öğünlük var mı yulaf ile.

http://www.bod****tr.com/vbforum/yemek-tarifleri/antreman-oncesi-yemek-bulamayanlara-64848.html

• Yulafı en güzel sütle haşlayarak tüketebilirsiniz arkadaşlar. Eti'nin yulafı diğer yulaflara nazaran daha çok işlemden geçmiş gibi geldi bana çünkü daha ince. Ben Doğa'yı daha çok sevdim. Vücut geliştirenler için miktar ne olmalı bilmiyorum ama eğer diyet için kullanacaksanız 1 çay bardağı yulaf ve göz kararı sütü küçük bir tencerede pişirin. Yulaf sütü emiyor ve yumuşuyor çok daha lezzetli oluyor. Üstüne şeftali gibi taze meyveler doğrayıp tüketebilirsiniz. Ayrıca kuru meyve de iyi gidiyor ama miktarı iyi ayarlamak lazım.
  • Yiyorum gelişiyorum ama göbeği de geliştiriyorum ama kardiyoyu çok az yapmamdan kaynaklı.
  • Malzemeler
    1 paket yulaf
    4 kutu light ton
    1 bas sogan (rendelenmis)
    maydanoz
    1 yumurta
    karabiber.

Arkadaslar bu malzemeleri derin bir kasede iyicene yoguruyoruz, daha sonra kofte sekli vererek gerek firinda gerek izgarada pisiriyoruz. Pisince ustu (sarariyor) kabuk kivamina geliyor ici daha yumusak kaliyor. Ustune limon sikip yenilebilir. Soguk sekildede guzel oluyor. Hem guzel protein hemde temiz carb almis oluyoruz boylece. Yanimizda atistirmalik snack gibide tasiyabiliriz.

TARİFİN MAKROLARI

1 Paket Yulaf Ezmesi(500 Gram) = 1626 Kalori- 359 Gram Karbonhidrat- 62.5 Gram Protein- 15 Gram Yağ

4 Kutu Light Ton Balığı = 392 Kalori- 3.2 Gram Karbonhidrat- 88 Gram Protien- 1 Gram Yağ

1 Tam Yumurta = 70 Kalori- 0.1 Gram Karbonhidrat- 7 Gram Protein- 5 Gram Yağ

1 Kuru Soğan = 38 Kalori- 8 Gram Karbonhidrat- 1 Gram Protein- 0.1 Gram Yağ

Maydonoz = 10 Kalori

Karabiber = 10 Kalori

GENEL TOPLAM: 2146 Kalori- 370.3 Gram Karbonhidrat- 158.5 Gram (95 Gram Hayvansal 63.5 Gram Bitkisel( Protein- 21.1 Gram Yağ

• Arkadaşlar hangi markette kac liradir

Bim migros carrefurda satilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

Arkadaşlar hangi markette kac liradir

Bim migros carrefurda satilir mi

1 saat önce özkan markette aldım migrosta da var carrafourda kesin vardır.

4.25 tl 500gr eti lifalif
  • Arkadaşlar 2 hafta oldu spora başlayalı, bende kahvaltıda yulaf ezmesi yiyorum.
    Boyum 1.88 civarında kilom ise 94. Göbeğimiz var. İlk hedefim göbeğimi biraz eritmek ve zayıflamak. Boyum oldugu için çok şişman göstermiyorum ama göbek oldugu için güzel durmuyor işte.

şu an öyle abanayım kas falan bir amacım yok, kahvaltıda yulaf ezmesi yemem doğru değil mi ?

Ayrıca şurda da yeni başlık açtım, bana açtığım başlıktada tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_81357450/f_//tm.htm#81357450
  • Kuru üzümle dadından yenmez.
  • Etiyi büyük bir bardağa koyuyorum 50 gram kadar üzerine şekersiz sütle gayet güzel gidiyor. Doğa markayı denedim ama yulafı çok kalın sütü bir türlü emmiyor yiyene kadar bir hal oluyor insan eti daha iyi.

Aslında gıdahammedeleri.comdan 50 lira verip 10 kilo almak istiyorum ama doğa gibiyse işimiz yaş olur.
  • 5 ve 1 kiloluklarını da satışa koymuşlar, 1 kiloluk alıp deneyebilirsin. Besin değerleri hakkında mail attım hemen cevaplamışlar, eti den farkı yok neredeyse.
  • Beyler kilo almak amacıyla ayrıca kas gelişimi için yulaf ezmesi aldım ben de.Fakat kilo vermek isteyenler için mi kullanılıyor daha çok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

Beyler kilo almak amacıyla ayrıca kas gelişimi için yulaf ezmesi aldım ben de.Fakat kilo vermek isteyenler için mi kullanılıyor daha çok?

Kompleks ve lifli karbonhidrat olduğundan sindirimi geç olur, tok tutar anlayacağın. Amacın kilo almak ise bol bol pirinç pilavı falan yemeni öneririm karbonhidrat olarak.
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Hoba eyw.Boşuna aldık o zaman:/
  • yulafın cig tüketilmesi ic organlara zararı varmış sanırım
    eskiden böyle bi tartışma vardı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.