Şimdi Ara

yume iro patissiere?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yume iro patissiere animesinin raw versiyonunu nereden bulabilirim? bilgisi olan var mı? aslında youtube'da buldum ama çok kalitesiz renkler bile değişmiş hani o kadar zaten opening'i de kesmişler gerçekten çok aradım en son japon sitelerine bakıyodum da ahlakım daha fazla reklam görmeme elvermeyince... daha önceden serinin çevirisiyle ilgilenmiş falan yani site bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa minnettar olurum

• Lena_lee_ L kullanıcısına yanıt
    Youtube dan arama zaten. Burada season 1 ve 2 var fakat status gözükmüyor indirmeyi dene seeder bulabilirsin belki.

http://www.nyaa.se/?page=search&cats=1_11&filter=0&term=yume+iro+patissiere

Reklam görmek istemiyorsan da önce şunu indir: Ad-Block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 15 Temmuz 2015; 17:31:14 >
  • Egehanß kullanıcısına yanıt
    dediğiniz siteye zaten baktım evet bir dosya var orada ama o dosya torenttte inmiyor. ne kadar beklersem bekliyim %0'da kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lena_lee_

dediğiniz siteye zaten baktım evet bir dosya var orada ama o dosya torenttte inmiyor. ne kadar beklersem bekliyim %0'da kalıyor

Bakabt.me de 480p japonca ses + soft altyazılı sürümü var. Genelde bu site piyasadaki en kaliteli surumleri barındırıyor. Raw yapmak için istersen .mkv splitter lar var video ile altyaziyi hatta ses dosyasini ayiran onları kullanıp avi-mp4 formatinda raw dosya elde edebilirsin.

Siteye kaydolmadan indirme yapmak için google a anime adı - bakabt yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 17 Temmuz 2015; 13:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.