< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yumurta fiyatlari- anti sicak firsat (3. sayfa)
-
-
bende 2 gün önce gördüm 25 lira filandı. o da M boy. Geçen yıl bu zamanlarda 14,95 lira civarı satılıyordu. buradan zıplayıp 30 lira olursa şaşırmam açıkcası.
-
Bir ara gözüm değdi 5 lt şuan 50 tl üstünde bile 55 bile gördüm oda a101 bim malı yani bilindik almak istersen vay haline 35 tl idi migros almıştık baya aklım olsa daha çok alırdım
-
o arkadaş hükümet yanlısı, gılıçdar'a da bağlayabilirdi konuyu.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41BFF371C
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten bi ara düşmesinin nedeni ırak'a satış durmuştu. elde kalan malları ucuzdan verdiler.quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStar
Şuan yumurta ve tavuk yurt dışına sıfır KDV ile satılıyor buradada millete iteleniyor . Millete hiçbir faydası yok
sadece hükümet değil, vatandaş da birbirini ...
köy yumurtası 1~1.20 idi 1.5tl yaptı köylüler. kışın az yumurtluyor diyorlar 😏
anlaşılan çiftlik yumurta fiyatları artmış. çok uyanıktır köylüler. koli yumurtayı köy yumurtası diye iteleyende çoktur. piyasa artışını takip edip artışı yapıştırı verirler. ucu cebe dokunsa da en azından hakediyorlar.
hakiki köy yağı, yumurtası, ekmeği yapanı bulmakta zorlaştı ve azaldı. son yaşlı nesil köylüler de gidince fabrikasyon gıdaya kalacağız. çocukları torunları şehirde maaşlı iş peşinde. işin komik tarafı şehirli köye yerleşip doğal ürün üretip beslenmek ve fazlasını satmak peşindeyken.
Geçen gün bende yumurta alırken dikkatimi çekmişti. Durum gittikçe... -
Cuma günü 30lu Large koli 19,90tl den aldım İstanbul ümraniye -
Ben heo 50 tane alıyorum. -
Zam mam yok bunlar hükümeti yıpratma çabaları ,sadece güncelleme geldi arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ithalat yapıyolarmış ruslar bizden daha ucuza Türk yumurtası yemesinmi 🤭
A101 Yumba Organik Yumurta 12 adet 14.25 TL... Tanesi 1.18 TL'ye geliyor, vurun geçin..
A101 Kapıda ile eve kadar teslim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 7 Aralık 2020; 12:9:57 > -
bildiğim kadarıyla sadece yem fiyatları bile %80 den fazla zamlandı diğer giderleride düşünürsek az bile kalıyor fiyat üretici bile kardan zarar ederek veriyor
-
2 yıl önce 50 kg tavuk yemi 60TL şimdi 165 TL yumurta yine ucuz daha pahalanmadı. Birtek pahalanan şey tavuk yuurtası değil bu arada... Her yıl gıda ürünlerine %30'dan fazla zam geliyor. Sözde enflasyon %10'lu rakamlarda.... pusulayı ampule basarken aklınıza bunlar gelsin. Daha da kötü günler gelecek.
-
Bunu yazmaya geldim. En son elimde 400 tavuk vardı. Sattım gitti. Yumurta fiyatları çıktı. Birde tam soğuklar başladı. Yumurta bu dönemde azalır. Köy yumurtaları azalınca fiyatlar hep artar.
22 lira uygun 30 tane orta boy yumurta için. Her şeye zam geldi.
-
Günde ortalama kaç yumurta veriyorlardı ?quote:
Orijinalden alıntı: gulnare
Bunu yazmaya geldim. En son elimde 400 tavuk vardı. Sattım gitti. Yumurta fiyatları çıktı. Birde tam soğuklar başladı. Yumurta bu dönemde azalır. Köy yumurtaları azalınca fiyatlar hep artar.
150lere kadar düştü. Gezen tavuklardı.
Altın yumurtlayan tavuğu satmışınız siz hocam. kaç paraya gittilerquote:
Orijinalden alıntı: gulnare
150lere kadar düştü. Gezen tavuklardı.
Yaşlılardı. Kesime gitti çoğu. Tekrar konyadan ferik gelecekti iptal ettim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X