Şimdi Ara

Yumurta fiyatlari- anti sicak firsat (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip amacsiz ve bolumun kurallarini hice sayanlari geri gelmemek uzere ihrac etmek gerekiyor

Burasi siyaset, politika, dunya gundemi, yahut mizah yeri degil. Bunlar yapilabilir ama forumun ilgili bolumlerinde

Burasi SICAK FIRSATLAR bolumu, ayrica hadi boyle sacma sapan ilgisiz basliklar acildi, yonetim kapatmakta gecikti, alttaki manasiz mesaj atanlar da bu gibilerin degirmenine su tasiyor

Saygisizlik herkese bu , yeter artik uyarmaktan biktik, siz de prim vermeyin sunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışarı ihraç ediliyor içeride malum anladınız siz mesajı

• Soğuk hava depom olsa stok yapacağım çünkü 2 aydır her hafta 1 lira koya koya bu hale geldi fiyatlar. Havalar ısınınca da satamadıkları için fiyat düşürüyorlar yine ithalatı kessin bir ülkede görürüm o zaman ben bunları

• 2,64 Euro'ya 30 adet yumurta alabiliyorsun. Her şey turist çekebilmek için  

• Eskiden yumurta mı vardı? Saçma sapan konular acmayin

• Yumurta var bir de yumurtacık var...
  • l boy 20 tl alıyorum 30 lu

• o-raiser kullanıcısına yanıt

Üretim az değil.Yumurtacılar yurtdışına sattığı için iç pazara burun kıvırıyor.Yurtdışı yumurta almayı bıraksın bunlar devlet bizi kurtarsın,devlet yumurtalarımızı alsın diye ağlarlar.

• Pandemi dönemi çoğu kişi spora başladı badyciler bitirdi stoğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurtheking -- 6 Aralık 2020; 15:24:43 >
  • 140karakter kullanıcısına yanıt

Nereden?

• Irak ithalat ambargosu koymuştu yumurtaya o dönemde fiyatlar aşırı düştü zarara girdi üreticiler. Şimdi antlaşma sağlandığı için ihraç ediliyor. Piyasa kısa süre sonra oturur. Üretim artar piyasa normalini bulur.

Yem, makineler girdiler ithal olduğu içinde 8 10 liralara düşmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem yumurta üreticileri yurtdışına ihraç ediyor, iç pazarda arz fazla olmuyor, biz neden yurtdışından yumurta ithal etmiyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 6 Aralık 2020; 16:56:22 >
  • Mahalledeki yumurtacıda 22 lira L boy, 20 lira M boy. Yalnız ta yazdan beri adam yumurtaları dışarıya tezgaha koyup satıyor. Sıcak havalarda bile dışardaydı, uyardım ama nafile. Nereye şikayet edilir bilen var mı? Gelip bi denetleseler .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slickman

Mahalledeki yumurtacıda 22 lira L boy, 20 lira M boy. Yalnız ta yazdan beri adam yumurtaları dışarıya tezgaha koyup satıyor. Sıcak havalarda bile dışardaydı, uyardım ama nafile. Nereye şikayet edilir bilen var mı? Gelip bi denetleseler .

Güneşe vs bişey diyemem de yumurtayı Migros harici dolapta satan market görmedim. Onlar da sığmayanları yine dolap dışında tutuyolar. İlla dolapta korunacaksa koyacaksın hepsini, yok farketmiyorsa dolabı meşgul etme. Migros da bir tuhaf.

• Kırmızı et ve tavuk etinden sonra sıra yumurtada.
    Amaç belli millet protein alsın istemiyorlar malum protein alsalar düşünecekler ve sorgulayacaklar .

Makarnaya devam hüloğğğğ.

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Sorunlu musunuz birader ? Burasi yuksek fiyatlarin yakinma basligi mi ?

Ya ne issiz gucsuz adamlarsiniz, hadi issiz lafini sevmem ama bu nasil bir kafa yapisi . Adi ustunde sicak firsat bolumu burasi

Yeter ya

Seni biraz gergin görüyorum bu ara karsim. Biraz gevşemen lazım bence. Haklısın tabi de az sakin 

• Berat mode on :
    Yumurta ile mi maaş alıyonuz?
    Berat mode off:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeser -- 6 Aralık 2020; 17:29:3 >
  • kümeslerdede hastalık var diye duydum verim düşmüş hastalıktan

• Yumurta fiyatlarındaki artışın asıl nedeni yumurtanın dolar getiren ve kolay ihraç edilen bir ürün olması. 3 ay kadar önce sattığımız fiyatlardan şu anda çiftlikten Ve köylüden o fiyatlara ürün çıkaramıyoruz. Nedeni ise sözkonusu fiyatlardan daha üst fiyata artı Amerikan doları ile ürünü yerinden alan özellikle Ortadoğu ülkeleri sırada bekliyorlar. Dolayısıyla dolar girdisi sebebiyle bu duruma ses çıkarılmıyor. Bu fiyatlar daha da artar gibi görünüyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKill02

Daha yeni bime gittim gördüm ve fotoğraf çektim aynısını sordum meraklandim bende

Nedir yani bu ? Anlamadım gitti

Yag fiyatlarina da baktiniz mi 2 lt yag 22 lira mi neydi 26 olmus

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.