< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yumurtanın en makbul hali ?
-
-
haşlanmış
-
Soğanlı yumurtadır elbette, 2 baş soğan ince ince kıyılır, tereyağında yaklaşık 30 dakika boyunca kısık ateşte kavurulur. Soğanlar yavaş yavaş karamelize olmaya başladıktan sonra 3-4 adet yumurta kırılıp çok fazla karıştırılmadan yine kısık ateşte pişirilir. Fırından aldığınız sıcak ekmeğin sert kısmıyla kürek gibi alıp mideye büyük bi lokma indirilir. Yumurtanın en sevdiğim hallerinden biridir.
-
Adını bilmiyorum ama haşlanmış yumurta, taze yeşil soğanları küçük küçük doğrayıp 4e bölünmüş yumurtayla karıştırıp yenilen şey.
-
gobit mi?
-
benim için olay patatesli yumurtadır.. ayıptır söylemesi dehşet-ül vahşet yaparım.
-
Olabilir ekşide yazılanlara baktımda anlattığım gibi bir şey
-
Doğru diyon reis o da vazgeçilmez.
-
Su kaynamaya başladığı andan itibaren 4 dakika 30 saniye
-
Suyun deniz seviyesindeki kaynama sıcaklığı diyelim 1500 rakımlı bir yerdeki kaynama sıcaklığından farklı olduğu için, şehir ismi de vermeniz gerekir. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X