Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70 i fukaralıktan ezik çalışma düzeninden bu ülkeden kaçar...

Bırak abisi. 14 15 yaşındaki çocuklar ne anlar çalışmaktan , aile geçiminden , gelecek planlarından. Onlar sözde Milliyetçi , Atatürkçü. PKK 1 askerimizi şehit ettiğinde klavyeden yazarlar. Hiç düşünmezler neden öldüler diye.

Keşke benimde soyumda yunan olsaymış. En azından çifte vatandaşlığımı aldıktan sonra yunanistanda kalmasam bile diğer ülkelere giderdim.

tutturamadın canım 29 yaşındayım :D türkiyede çalışmak zor günde 13 saat 750 tl ye çalışınca sövüp dururlar(hafta sonu yok bayram kısıtlı köle düzeni eve yatmaya geliyon sadece) düzene büyüyünce zaten yurtdışında 8+ saat çalışltırmak yasak..niye açıyo köşe başı yahudiler burda koca alışveriş merkezlerini sanıyosunuz? ucuz beleş insan gücü ve bol kazanç açın gözünüzü.

çok güzel söyledin, burada iş = köle. hani o normal işçileri geçtik adamlar mühendise 1200-1500tl para verip sonra onu gece gündüz çalıştırıyor, ne de olsa beyaz yakalara mesai ödenmiyor ha 10 ha 15 saat çalıştırmışsın adam için bişey farketmiyor... fırsatını bulsam bende canada ya gideceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Çifte vatandaş olmasına olursunuzda evlenmeden olunan çifte vatandaşlıklar bir işe yaramıyor. Benim AU ve Türkiye vatandaşlığım var Sydney'den Auburn'a geçerken bile kimlik istiyolarlar araştırıyolar evli oldugunda direk geçiyorsun.

Kimlik tabi ki soracaklar. Türkiye ile herhangi bir ülke arasında pasaport kalkmış olsa bile elini kolunu sallayarak gidemezsin, nüfus cüzdanı gerekir.
    Ayrıca daha yaş 15 sen o ülkelere gitmeye gerek olan parayı kazanana kadar en az bi 5 yıl daha geçer. O zaman görürsün kaç ülkeyle vizeler kalkmış hatta pasaportlar kalkmış oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Herifler batıyor batıyooorr, sülalenizde yunan yok diye üzülmeyin 200$ verin size hemen yunan bir sülale bile ayarlarlar oradan. Dar gelirliliğin alemi yok yani

Acikcasi size oradan oyle gorunse de guya kriz vatandasi etkilemedi. Hukumet vatandastan korkuyor ab de prestijinin sarsirmasindan. Daha agustos ayinda gittim, her sey sorunsuz tas gibi millet gece 3-4 e kadar barlarda geziniyor polis arabalari skoda octavia, vs vs. Bir de bunlar anakaradan daha fakir kabul edilen adalarda oluyor o ada da santorini falan degildi merak etmeyin. Hic de 200 dolar verip de sizi kabul edecekler sanmayin hala asgari ucret turkiyeden fazla hala vergiler daha az. Benzini 4 lira yerine 3 liraya sat, dogalgaza elektrige yapilan zamlari geri al bak ne oluyor devlet butcesi.

Yunanistan kolay kolay batmaz.

Ben her ay işim gereği mini Avrupa turları yapıyorum zaten güzel kardeşim. Biz halkın durumunu konuşmuyoruz ki. Halkta deli gibi para var. Halkın tek derdi gelirinin azalmaması, çünkü harcamalarını kısmak istemiyorlar. Ama devlet iflas ediyor işte. E pasaportu verecek olan da devlet zaten, halk değil ki. Sor bakalım halka bir tane Türk'e Yunan pasaportu verilmesini kabul eder mi? Eğer halktan konuşacaksak sözde Türkiye'de de iki yıldır kriz var ama ne trafikteki arabaların sayısı azaldı, ne modeller eski kaldı. Aksine hem sayı hem de modeller yükseliyor.

Hala asgari ücret Türkiye'den fazla olduğu için kredi notları düşürülyor, Avrupa kurtarma paketlerinde ayak sürüyor. Kamu harcamalarını kısmazlarsa, memurlara yarım gün mesaiye tam gün ücret ödemeye devam ederlerse değil 200$'a sülale vermek, üste para verip ülkeyi verecekler.ADAMLAR GEÇEN YILA KADAR VATANDAŞLIĞI BİLE ZOR VERİYORLARDI, ŞİMDİ ÇİFTE VATANDAŞLIKTAN bahsediliyor. Nereden nereye geldiğinin farkında değil misiniz? Benim Batı Trakya Türkü olarak tabir edilen ve Yunan vatandaşı olarak Yunanistan'da yaşayan arkadaşlarım var. Onlar Yunanistan çifte vatandaşlığa izin vermediği için Türk pasaportu alamamaktan şikayetçiydiler, şimdi Yunanistan seve seve izin verdiler ama Türk vatandaşlığına olan talep yoğunluğundan dolayı 3 aydır sıra bekliyorlar.

Yunanistan zaten battı, başta Almanya ve Fransa alacaklarının uçmaması için diretiyorlar. Zaten Yunanistan'ın batıp batmamak pek umrunda değil. Heriflerin derdi Avrupa'dan aldıkları ve çar çur ettikleri fonların, borçların üstüne yatmak için iflasını vermek. O da diğer ülkelerin korkusunu bildiği için zırt pırt "iflasımızı vereceğiz"i ısıtıp ısıtıp masaya koyuyor. Ya bana verdiğiniz paraları unutun hesabını sormayın kaldığımız yerden devam edelim ya da ben iflasımı vereyim diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 1 Ekim 2011; 13:55:50 >

• Liseli ergen dolmuş konu

Tanrı Türk'ü kutsasın :((( başka dostumuz yok :((((

Hayatında mahalleleri dışında hiçbir şey görmemiş ergenlerin boş sözleri

Fazladan bir vatandaşlığınız olsa kötü mü olur ne kadar boş insanlarsınız
  • miex e jatılıyorum.. sorunun cevabı önce avukat bulman lazım o senin adına işlemleri takip ediyor diye biliyorum.
  • Hayırlı olsun
  • Böyle bi konu yüzünden ban yemiştim.Sinirlendiriyosunuz adamı ne haliniz varsa görün.
  • "kökeninde yunan olan varsa " ne demek bu ?

o zaman lazların çoğu alabilir. köken olarak pontustan gelmeler.

kökeninde yunanistan varsa de baride daha doğru olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

"kökeninde yunan olan varsa " ne demek bu ?

o zaman lazların çoğu alabilir. köken olarak pontustan gelmeler.

kökeninde yunanistan varsa de baride daha doğru olsun.

Haklısın
  • Yıl 2011 hala Amerşka'nın ortalığı karıştırdığını gösteren delil niteliğinde insanlar var. İyi koukla olmuşsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

keşke yunan olsaydım bu abaza, ülkücü, kıro tiplerin ne olduğunu bilmeseydim.

Çok bencilsin.

Keşke yunan olsaydık bu abaza,ülkücü,kıro tiplerin ne olduğunu bilmeseydik.
  • PM atarmısın banada detaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mosin

tebrikler bende sırp göçmeni olduğum için sırp vatandaşlığını düşünüyorum.

bas git lan
  • Milliyetçiler doluşmuş konuya...
  • Para insana neler yaptırıyor azizim.
  • yunanı sırbı ermenisi rumu doluşmuş utanmadan ekmeğini yedikleri yeri kötülüyorlar
  • 200$ versek soy olmadan alırlarmı acaba
  • Bize ne kardeşim.
  • 100$ vereyim Türk vatandaşlığından çık.Zaten konuyu açan adam değildi.
  • keşke irlandalı olsaydım aksanları çok hoşuma gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.