Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batı trakya, on iki adalar ve girit bizim olsun.Sonra isteyen oraya gitsin.
  • Daha kısa yoldan çok daha fazla kazanabilirsin.. Hem de kafanı kullanmadan..

Bu arada konuyu ciddiye alanlar google'da facepalm aratırsa daha detaylı bilgi bulabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

ulan şu konuda bile miliyetçilik yapan boş insanlar varya ab vatandaşı olmanın ne gibi ayrıcalığı var okuyun araştırın bi.adamlar battı diyorsunuzda.dışarıdan bakarsanız bizim ülke daha kötü

Dostum bunu kimse görmüyor . Eeee bakarsan kriz bizi teğet geçti. Et olmuş 40 tl , benzin olmuş 4.30 tl , ama millet verilere bakıyor , cebinden çıkan paraya değil. He beni hiç ilgilendirmez, alamadığı halde, yunanistan krizde bak bizi teğet geçti diyen düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: mykon

sanki her gün avrupaya gidiyosunuz da tek sorun vize

vize olmadığı için gidemiyoruz zaten aynştayn...

başvurdun da kabul mü edilmedin edison ?
  • böyle birşeyin olduğuna inanmıyorum ki varsa da inşallah yunanistanı ab den çıkarırlarda siz de verdiğin 100 doları düşünürsünüz +++ biz de selanik göçmeniyiz ama bu bizi yunan yapmaz ! o zamanlar osmanlı toprakları genişti e bizde orada yaşıyordu ( kendi toprağımızda ) ne zaman ki bölündük Türkiye'ye döndük... Yunanistana 100 dolar verip ab e gezicem diye kurtuluş savaşında canını yitiren atalarımın kemiklerini sızlatamam kimse de kusura bakmasın milliyetçi akıma kapılmış filanda değilim sadece kendi fikirlerimi beyan ediyor ve ne mutlu türküm diyene diyorum sadece.
  • İngiltereden, Amerikadan Allahın kulu Türkiye'ye gelip işçilik yapıyor mu? yapmıyor nerde somalili, afrikalı, arap var onlar geliyor çünkü bizde onlara göre iyiyiz......ANCAK Türkiyede okumuş bir adam bile yurt dışında inşaatçı, komi bile olmak için gidebiliyor varın siz düşünün...burada insaatçıysan amele aşağılayın anasını satayım ama orada emekçi, doktorun yeri ayrı inşaatçının yeri ayrı ikisininide emeği yüksek maaşlarıda aynı yani ben doktorum diye aşağılayamazsın aynı para onda da var, inşaatçıyl avukat evliliğ burada göremezsin ama orada çok görürürsün çünkü inşaatçılık orada bir meslek okumayan vasıfsızların işi değil sadece, avukat kadın biliyor ki benim kadar para alıyor benim kadarda zeki, bu arada iddia etmeyin gittim biliyorum.

Askerimize bile maaş verilmiyor zorla yapıyorsunuz diye hemen amerikalılar parayla yapıyor, biz imanımızla yapıyoruzda ne oluyor......

OLum adam olun ikyüzlülük yapmayın askere gelmeyin deseler yüzde 90 ı gitmez, askerde 5000 tl verseler hepinizde sevinerek alırsınız, Amerika gel düzgün bir iş verecem dese uçarsınız.....Efendi olun dürüst olun daşşşş mı yiyin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

sanki her gün avrupaya gidiyosunuz da tek sorun vize

vize olmadığı için gidemiyoruz zaten aynştayn...

başvurdun da kabul mü edilmedin edison ?

evet...
  • Gencler hala dolar diyorsunuz sizce yunanın $ istemesi saçma degil mi? Adamlar Euro bolgesindeler...
  • Ulan Yunanlık yok olsa bütün aile olarak giderdik kurtulurduk
  • Hayırlı olsun. Keşke bizde de öyle fırsat olabilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

keşke yunan olsaydım bu abaza, ülkücü, kıro tiplerin ne olduğunu bilmeseydim.

Nick mesaj daha önce hiç bu kadar uyumlu olmamıştı.
  • haftasonu olmasına rağmen konsolosluk açık normalde açık olur mu bilmem 1de gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

haftasonu olmasına rağmen konsolosluk açık normalde açık olur mu bilmem 1de gidiyorum

• Vatandaşı oluruz,Yunanıstan ' ı AB'den silerler,Türkiye'dende oluruz anasını satim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 1 Ekim 2011; 10:52:51 >
  • Eğer soyunda bir Yunan varsa hiç durma geç kardeşim derim. Kimseyi dinleme sanki sen geçince yunan ordusuna katılıp bizle savaşakmış gibi konuşuyorlar . Çift pasaport her zaman her yerde avantajlıdır : )
  • Yunan kokenli oldugumu nasil kanitlarim? Tc kimligimde hristiyan yazmasi ve dedemin yunanca bilmesi yeterli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70i fukaralıktan bu ülkeden kaçar...

Adamı aşağlamıyoruz dostum o YUNAN vatandaşı?Adam?

o zaman neden yunanlara düşmansın.adamların toprağını işgal eden biziz sonra topraklarını geri almak istediler diye ömür boyu düşmanlık mı beslicez.bu kadar çocukça düşünmeyin.

aramızdaki yunanlar çıkmaya başladı hadi bakalım...

damarızınız bastılar mı hemen saldırıya geçiyosunuz normaldir verecek cevap kalmayınca yapılacak tek şey

• Herifler batıyor batıyooorr, sülalenizde yunan yok diye üzülmeyin 200$ verin size hemen yunan bir sülale bile ayarlarlar oradan. Dar gelirliliğin alemi yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 1 Ekim 2011; 12:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Herifler batıyor batıyooorr, sülalenizde yunan yok diye üzülmeyin 200$ verin size hemen yunan bir sülale bile ayarlarlar oradan. Dar gelirliliğin alemi yok yani

Acikcasi size oradan oyle gorunse de guya kriz vatandasi etkilemedi. Hukumet vatandastan korkuyor ab de prestijinin sarsirmasindan. Daha agustos ayinda gittim, her sey sorunsuz tas gibi millet gece 3-4 e kadar barlarda geziniyor polis arabalari skoda octavia, vs vs. Bir de bunlar anakaradan daha fakir kabul edilen adalarda oluyor o ada da santorini falan degildi merak etmeyin. Hic de 200 dolar verip de sizi kabul edecekler sanmayin hala asgari ucret turkiyeden fazla hala vergiler daha az. Benzini 4 lira yerine 3 liraya sat, dogalgaza elektrige yapilan zamlari geri al bak ne oluyor devlet butcesi.

Yunanistan kolay kolay batmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.