Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tbn57

Öyle veyahut benim dediğim gibi, sonuç olarak yunan ırkına karşı söylemleri insanların üzerine alınmaması gerekir.
    Benim demeye çalıştığım bu

benim dedem babam yug. göçmenidir ordaki gavurlardan nefret ederler her insan farklı görüştedir göçmenler savunuyo diye bişey yok...duyduğum en saçma şeyde dediğin olay..tam aksine gavurlar türkleri ezdikleri için orda hoşlaşmazlar zaten baskıdan göç edilir türkiyeye yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2011; 21:10:56 >
  • keşke yunan olsaydım bu abaza, ülkücü, kıro tiplerin ne olduğunu bilmeseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoryforus

quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

Benim merak ettiğim bir soru var,
    Bu ülkede ataları yunanistandan göç etmiş Türk vatandaşı insanlar var. ( bir önceki mesajımı bunu unutarak yazmıştım ve düzelttim )
    Bu insanlar kendilerini yunan olarak mı yoksa Türk olarak mı görüyor?

Yunanistan'ın Türklere karşı malum tutumu ortada, eğer bu vatandaşlarımız kendilerini Türk olarak görüyorlar ise öz yunan ırkı ile ilgili olumsuz söylemlere neden tepki gösteriyorlar. yunanların ülkemizde yaptıkları unutuldu mu?
    Sonuçta insanlar nasıl ki israilli yahudileri eleştiriyorsa yunan soyunu da normal olarak eleştirebilir. Soyunda yunanistandan birileri olup kendilerini Türk hissedenlerin alınmaması gereken bir durum.

Bir Türk vatandaşı israilli bir yahudi bayan ile evlendiği zaman, israillileri eleştirme hakkımız yok mu oluyor?

1. dostum Rum halkından Doğu Romasını aldık ve topraklarına yerleştik.İlk nefretleri oradan geliyor.Daha sonra Fransız İhtilali sayesinde bi çok imparatorluktaki ırklar ayaklandı.Bunlardan birisi de Yunanlılardı.2. nefretleri de oradan geliyor.Türk bakış açısında baktığımız zaman , Kurtuluş Savaşında ülkemizi işgal ettiler + Osmanlıda ayrımcılıklardan faydalandılar.Askerlik yapmama gibi.İki tarafında nefretleri karşılıksız değil.Ada meselesine gelirsek ; yüzyıllardan beridir sistem aynı ama 2tarafta bunu kullanarak ırkçılık yapıyorlar birbirlerine.O yeri kim fethettiyse orası onundur.Geçmişe bakılmaz o tür durumlarda.Ada meselesinde de zor durumda olduğumuz için geçici süreliğine vermiştik ama elimizde tutamadık adaları.. ki zaten savaş hukukunda alınan toprak geri verilmek zorunda diye bi şart yok.

Yani dostum deden anneannen felan Rum kökenli.Rumlara hakaret edilse gözlerini mi kaparsın yoksa bana ne mi dersin.Aynı şey Türk milleti içinde geçerli.Gelmiş biri diyor ya siz Türkler çok kötüsünüz diyor vatanınıza sövüyor sen göz yumanlardan olursun anladığım kadarıyla ?Bana sorarsan ben hiçbir ırka hakaret etmem ve de ettirmem çünkü halkın hiçbir suuçu yok.Durumlara objektif olarak bakılamıyor millyetçilik oluncada gerisini sen düşün..Suç daha çok devlet büyüklerinde oluyor o tür durumlarda..

Sen benim yazdığımı okumuşsun ama anlamamışsın, soyunda yunan kanı bulunup kendini Türk hissedenlerden bahsediyorum ben, soyunda yunan kanı olup kendini yunan gibi hissedenlerin tepki göstermeleri çok normal ve haklıdır.
    Ben şükür Türküm ve Türklüğü bir çok kişiden fazla savunurum

• sen kulak aslma fırsatın varsa dırek ol sadece ab serbest dolaşım + emınım turkıyeden daha cok mılletıne deger verıyorlardır
  • tabi bi arkadaşın dediği gibide ab den yunanistan atılmazsa bile bazı kısıtlamalar getirilir çünkü yunanistanda bizim gibi halkı fukaralşmaya geçim derdi çekmeye başladı uçurumlar arttıkça büyük şekilde göçler başlar ab onlemini alır kısaca ...
  • Ol ama nereden geldiğini ve kim olduğunu unutma.
  • kendi borçlarına ortak ederlerse görürüm ben seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

Ne Mutlu Türküm deyip Sözünün Arkasında Durabilene

Ne mutlu insanım diyebilene

Türk kelimesinden rahatsız olanlar var, çok saçma insanlarsınız

ne adamlarsınız ya adamı burda 2 dakka da vatan haini ilan ettiniz ne diyim size bide gelmiş türk kelimesinden rahatsız olmuş diyorsun boş milliyetçiler sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 30 Eylül 2011; 21:43:40 >

• sanmıyorumki yunan biri olsun aileden. anında geçerdim.
  • Benim ailemde yunan kökenli birçok kişi var tipten de bi problemim yok ama dil olmadığı için böyle bir şey zor gibi geliyor bana. İngilizce var ama yunanca yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

keşke yunan olsaydım bu abaza, ülkücü, kıro tiplerin ne olduğunu bilmeseydim.

tartışma yaratmaya yönelik hareket. Gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

Ne Mutlu Türküm deyip Sözünün Arkasında Durabilene

Ne mutlu insanım diyebilene

Türk kelimesinden rahatsız olanlar var, çok saçma insanlarsınız

ne adamlarsınız ya adamı burda 2 dakka da vatan haini ilan ettiniz ne diyim size bide gelmiş türk kelimesinden rahatsız olmuş diyorsun boş milliyetçiler sizi

Ben konuyu açan arkadaşa demiyorum ki o lafı. İyi okuyun sonra cevap verin lütfen.

• 100 dolar vereyimde gel ayaklarımı yıka hayırlı bir iş yapmış olursun
  • bin dolar verim kafana sık
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

+1
  • Turkiye'nin ergen milliyetci/fasist/irkci kirmasi gencligi toplanmis burada.
    Bir tane provokatorun arkasinda.

Oncelikle lafim provokator arkadasa yani konunun sahibine,
    Boyle bir konuyu acarak ne kazanmaya calisiyorsun? Boyle bir sey yapmayacagini gecmisini incelersek gorebiliriz peki o zaman neden? Bu kadar kisiyi buraya topladiginda zevke gelme durumu mu var acaba?
    Eger oyleyse seni bir geneleve vs. goturelim beynimizin icine etme lutfen.

Ve cevap verenlere gelince,
    Size ne? Gercekten size ne? TURKIYENIZde kalmak istemeyebilir, irkciliginizin doruk noktasi yaptigi yunanlilarin ulkesine gecmek isteyebilir. Size ne? Eger o kadar vatansever, vatanim icin olurum falan durumundaysan, git cephede savas, git bir arastirma yap bir katkin dokunsun. Suleyman abi Turkiye'ye laf atmislar, hemen cevap yazalim tarzinda bir yasam tarzinin hicbirimize faydasi olmaz, olamaz.
    Bununla birlikte yunanlarla sorununuzun ne oldugunu anlayamiyorum. SAVAS arkadasim bu SAVAS. Savastik mi? Evet. Bu savas bitti mi? EVET YILLAR ONCE! Anlamadiginiz nokta bu savasin cok eski oldugu, o donemki dunya halklarinin fikirlerinin daha farkli oldugu, kendilerinin topraklarinin cok daha eskiden Osmanli tarafindan isgal edilmis oldugu ve en onemlisi insanlarin irkina gore fikir sahibi olmadigi.
    Bu bahsettiklerimi ogrenme, insan olma cesaretini gosterebilirseniz adam gibi bir forum gorebilecegiz karsimizda.

Saygilar, her ne kadar duymakta zorluk ceksem de.

• türk insanı dünyada tek yunanistan kalsa yine de kabul etmem diyecek kadar angut

amaç yunan vatandaşı olmak değil vizesiz avrupaya girebilmek

eminim onlarda bizim için aynısını diyorlardır ben olsam kurduğunuz aynı cümleyi kurardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adamı niye aşağlıyosunzuki türkiyede iki kuruşa sürünceğine ilerde iş ararken canı cıkçağına evnemek için senelerce para biriktirceğine yunanistanı kullanarak diğer ab ülkerinde çalışır ben olsam kaçırmam dostum bakma sen vizeleri tamamen kaldırsalar gelişmiş ülkelere bu gençliğin %70i fukaralıktan bu ülkeden kaçar...

Adamı aşağlamıyoruz dostum o YUNAN vatandaşı?Adam?

o zaman neden yunanlara düşmansın.adamların toprağını işgal eden biziz sonra topraklarını geri almak istediler diye ömür boyu düşmanlık mı beslicez.bu kadar çocukça düşünmeyin.

aramızdaki yunanlar çıkmaya başladı hadi bakalım...

• yrn efes ile fenerbahçe olympiakos ve panathinaikosa ev sahipliği yapıcak

hadi bakalım ordaki taraftarda böyleyse ben memleketim adına utandım
  • Güzel birşeymiş peki ıspat olarak ne istiyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.