Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bro bu fırsatı sakın kaçırma.ileride çok pişman olursun.bu konuda da görüldüğü üzere ülkede yobaz ve milliyetçi popülasyonu artıyor.
    benim ailemde yunan ve bulgar göçmenleri var.ben bulgaristan çifte vatandaşıyım.ileride herhangi bir avrupa ülkesinde yaşamak istiyorum.ab vatandaşı olmam benim için büyük bir avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

Selam yunanistan biliyorsunuz krizde bu yüzden ülkelerine vatandaşlık alıyor eğer kökenlerinizde yunan soyu varsa ve kanıtlayabilirseniz sizi 100 dolar karşılığında alıyor benim vardı yarın gideceğim konsolosluğa gerekli bilgiler için yaşım 17 18 yaş sınırı var mı bilmiyorum
    eğer alırsanız çift vatandaşlığınız olacak ve ab'ye üye olduğu için vizesiz birçok ülkeye gidebileceksiniz

gelişmeler oldukça editleyeceğim

pmler gönderildi . yarın çok daha ayrıntılı bilgi alacağım kavga etmeyinki konu kapanmasın

Para+ avantajlar için ülkeni sattın ya helal olsun sana

• Yunanistanı yakında AB'den çıkarırlar adını kirletiyor diye. Adamlar bata çıka ülke yönetiyor.
  • Sen git o işleri hallet sonra da imkanın varsa rahat rahat gez. Bu fırsatlar insanın karşısına her zaman çıkmaz.
  • güzelmiş, özellikle vizesiz çoğu yere gidebilme, baya rahat olur yani, yunan soyu olsa bende hemen alırdım ben de
  • Soyumuzda illa yunan mı olması gerekiyor?
  • Tanrı ingilizce kökenine ait bir kelimedir. Allahın 99 isminde TANRI diye bir isim yoktur. Kimseyi bosu bosuna kandırmayın. Sosyete ve türkçeyi cok iyi bildiğini zanneden geri kafalı arkadaşlar TANRI diyebilir serbestler.
  • yunan değilsek de alabiliomuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Tanrı ingilizce kökenine ait bir kelimedir. Allahın 99 isminde TANRI diye bir isim yoktur. Kimseyi bosu bosuna kandırmayın. Sosyete ve türkçeyi cok iyi bildiğini zanneden geri kafalı arkadaşlar TANRI diyebilir serbestler.

hayır abi tanrı dogru olabilir veya olmayabilir. Kafir ne demek ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tanrı ingilizce kökenine ait bir kelimedir. Allahın 99 isminde TANRI diye bir isim yoktur. Kimseyi bosu bosuna kandırmayın. Sosyete ve türkçeyi cok iyi bildiğini zanneden geri kafalı arkadaşlar TANRI diyebilir serbestler.

Taptıgınız şey aynı değilmi veya taptıgımız şey ? bu kadar kasmak anlamsız bence,inanılan şey belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

hayır abi tanrı dogru olabilir veya olmayabilir. Kafir ne demek ya?

Ya bırak bunlar liseli bile değil o kadar yani ilkokullu bunlar kendileri sanki 5 vakit namazlarını kılıyorlar dinine çok sahipler bize din dersi veriyolar. Nerde Eski DH ilkokullu doldu burası. Adam kafirin anlamını bilmeden kullanıyor.

• Çifte vatandaş olmasına olursunuzda evlenmeden olunan çifte vatandaşlıklar bir işe yaramıyor. Benim AU ve Türkiye vatandaşlığım var Sydney'den Auburn'a geçerken bile kimlik istiyolarlar araştırıyolar evli oldugunda direk geçiyorsun.
  • Bu olay kesin mi arkadaşlar? İnternette aratıyorum buna benzer bir haber bulamadım. Annemin anne tarafı Selanik'ten geliyor, illaki bir şeyler çıkar. Bu gerçekten böyle mi? Bir de nasıl kanıtlayacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned Stark.

Bu olay kesin mi arkadaşlar? İnternette aratıyorum buna benzer bir haber bulamadım. Annemin anne tarafı Selanik'ten geliyor, illaki bir şeyler çıkar. Bu gerçekten böyle mi? Bir de nasıl kanıtlayacağım?

olay göçmenlik değil ana tarfın gavur soyundan olucak kısaca maria kristin yani yunanlı olucak...baban veya deden yabancı karı aldıysa selanikte bilemem..genelde bizimkiler türk köylerinden göçme hepsi..bende göçmenim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2011; 20:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Bu olay kesin mi arkadaşlar? İnternette aratıyorum buna benzer bir haber bulamadım. Annemin anne tarafı Selanik'ten geliyor, illaki bir şeyler çıkar. Bu gerçekten böyle mi? Bir de nasıl kanıtlayacağım?

olay göçmenlik değil ana tarfın gavur soyundan olucak kısaca maria kristin yani yunanlı olucak...baban veya deden yabancı karı aldıysa selanikte bilemem..genelde bizimkiler türk köylerinden göçme hepsi..bende göçmenim..

Gayet güzel açıklamışsın da nesi komik bunun onu anlamadım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Gayet güzel açıklamışsın da nesi komik bunun onu anlamadım?

göçmen türklerle karıştırmşsında ona güldüm onlar türkleri kova kova bi hal oldular zamanındada ordanda onadan kısaca kanında yunan geni olcak yani...ama yunanlı hatunlarala evelenen ozellikle dedelerimiz bayya var faydalanan olur yani..

• Benim merak ettiğim bir soru var,
    Bu ülkede ataları yunanistandan göç etmiş Türk vatandaşı insanlar var. ( bir önceki mesajımı bunu unutarak yazmıştım ve düzelttim )
    Bu insanlar kendilerini yunan olarak mı yoksa Türk olarak mı görüyor?

Yunanistan'ın Türklere karşı malum tutumu ortada, eğer bu vatandaşlarımız kendilerini Türk olarak görüyorlar ise öz yunan ırkı ile ilgili olumsuz söylemlere neden tepki gösteriyorlar. yunanların ülkemizde yaptıkları unutuldu mu?
    Sonuçta insanlar nasıl ki israilli yahudileri eleştiriyorsa yunan soyunu da normal olarak eleştirebilir. Soyunda yunanistandan birileri olup kendilerini Türk hissedenlerin alınmaması gereken bir durum.

Bir Türk vatandaşı israilli bir yahudi bayan ile evlendiği zaman, israillileri eleştirme hakkımız yok mu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

Benim merak ettiğim bir soru var,
    Bu ülkede ataları yunanistandan göç etmiş Türk vatandaşı insanlar var. ( bir önceki mesajımı bunu unutarak yazmıştım ve düzelttim )

Yunanistan'ın Türklere karşı malum tutumu ortada, eğer bu vatandaşlarımız kendilerini Türk olarak görüyorlar ise öz yunan ırkı ile ilgili olumsuz söylemlere neden tepki gösteriyorlar. yunanların ülkemizde yaptıkları unutuldu mu?
    Sonuçta insanlar nasıl ki israilli yahudileri eleştiriyorsa yunan soyunu da normal olarak eleştirebilir. Soyunda yunanistandan birileri olup kendilerini Türk hissedenlerin alınmaması gereken bir durum.

Bir Türk vatandaşı israilli bir yahudi bayan ile evlendiği zaman, israillileri eleştirme hakkımız yok mu oluyor?

sen bayya bi çorba ettin!! türk goçmenler osmanlı zamanında türklük yayılsın diye izmir balıkesir konya civarlarından ab nin çeşitli ülklerine göç ettirilmiştir..yani ana toprakları yine anadoludur okey....adı üstünde göçmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Eylül 2011; 20:57:52 >

• Öyle veyahut benim dediğim gibi, sonuç olarak yunan ırkına karşı söylemleri insanların üzerine alınmaması gerekir.
    Benim demeye çalıştığım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

Benim merak ettiğim bir soru var,

1. dostum Rum halkından Doğu Romasını aldık ve topraklarına yerleştik.İlk nefretleri oradan geliyor.Daha sonra Fransız İhtilali sayesinde bi çok imparatorluktaki ırklar ayaklandı.Bunlardan birisi de Yunanlılardı.2. nefretleri de oradan geliyor.Türk bakış açısında baktığımız zaman , Kurtuluş Savaşında ülkemizi işgal ettiler + Osmanlıda ayrımcılıklardan faydalandılar.Askerlik yapmama gibi.İki tarafında nefretleri karşılıksız değil.Ada meselesine gelirsek ; yüzyıllardan beridir sistem aynı ama 2tarafta bunu kullanarak ırkçılık yapıyorlar birbirlerine.O yeri kim fethettiyse orası onundur.Geçmişe bakılmaz o tür durumlarda.Ada meselesinde de zor durumda olduğumuz için geçici süreliğine vermiştik ama elimizde tutamadık adaları.. ki zaten savaş hukukunda alınan toprak geri verilmek zorunda diye bi şart yok.

Yani dostum deden anneannen felan Rum kökenli.Rumlara hakaret edilse gözlerini mi kaparsın yoksa bana ne mi dersin.Aynı şey Türk milleti içinde geçerli.Gelmiş biri diyor ya siz Türkler çok kötüsünüz diyor vatanınıza sövüyor sen göz yumanlardan olursun anladığım kadarıyla ?Bana sorarsan ben hiçbir ırka hakaret etmem ve de ettirmem çünkü halkın hiçbir suuçu yok.Durumlara objektif olarak bakılamıyor millyetçilik oluncada gerisini sen düşün..Suç daha çok devlet büyüklerinde oluyor o tür durumlarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victoryforus -- 30 Eylül 2011; 21:07:42 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.