Şimdi Ara

Yunan Vatandaşı Oluyorum (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
37.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Levopron

100$ vereyim Türk vatandaşlığından çık.Zaten konuyu açan adam değildi.

Milliyetçiyim,Atatürkçüyüm Vatanımı seven bir Türk genciyim. Ne mutlu Türküm Diyene!!

yıl olmuş 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

Adam bug bulmuş.

+1 ahahhe güldüm valla ama doğru sölüosun adam bulmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

quote:

Milliyetçiyim,Atatürkçüyüm Vatanımı seven bir Türk genciyim. Ne mutlu Türküm Diyene!!

yıl olmuş 2012

2025'de olsa o imza değişmeyecek
  • bartsimpson99
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

Öyle düşünüyorsan zaten Türk değilsin.
    Tanrı TÜRK'ü korusun ve yüceltsin

yav he he
  • .

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi
    Çok komiksin. Güldük. Tamam şimdi gidebilirsin.

birileri huzursuz olmuş. hanimiş benim tırtılım, hanimiş benim kurtçuğum...

Acayip güldüm ya, çok iyi geyik dönmüş burada

• bordo klavyeliler basmış konuyu.türkiye'de sürüneceğine, avrupa'da emeğinin karşılığını görsün.sanki adam yunan bayrağını öpmüş, yunan marşını söylemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun.
  • çifte vatandaşlık çok güzel bir olay ama yunanistan güzel bir ülke değil
  • Şu konudaki mesajlar bile bu ülkeden kaçıp Yunanistan'da yaşamak için şansını denemen adına yeterlidir. Arkana bakma ve seni kıskandığımı da bil, bende de olsaydı böyle bir imkân hiç düşünmezdim.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Dünyada tek ülke yunanistan kalsa gene vatandaşı olmam!

+1923
  • 100 dolar içinmi yunan vatandaşı oluyon. Gel ben sene 125 dolar vereyim Türk vatandaşlığında kal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmedigimiz yunanlilar bile nasil haklarini ariyor.seviyorum o yonlerini ve sen dogrusunu yapmissin
  • O zaman çalışmak için Almanya'ya gidenlere de vatan haini diyelim tam olsun. Sonuçta onlar da burada kalıp ülkelerine hizmet vereceklerine(!) gidip başka bir ülkeden çifte vatandaşlık filan alıyorlar. Arkadaşlar azıcık akıl mantık yahu klavye başında çakma milliyetçilik yaptınız ne oldu şimdi? Çok mu refah içerisinde yaşıyoruz? Belki başlığı açan adamın geleceğiyle ilgili planları doğrultusunda alacağı tercihler vardır ve vize işlemini bu şekilde halletmek istiyor olamaz mı? Hadi onu da geçtim kökeninin sahip olduğu yerde de vatandaşlığı bulunsun isteyemez mi? Gerçekten yıl olmuş 2012 sizin kafa hala antika kafa. Güçlü devletiz diye bağırıp çığırmayı biliyorsunuz ama bir yandan da küçük önemsiz piyonlar gibi "ühüü şu düşman bu düşman allah kahretsin onları" diye sızlanıyorsunuz. İki dakika oturup anlayışlı, hoşgörülü olmayı beceremiyorsunuz. Azıcık bu kabiliyetlere sahip olsaydı herkes eminim ileri bir medeniyet haline gelebilirdik ama nerede...

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

bordo klavyeliler basmış konuyu.türkiye'de sürüneceğine, avrupa'da emeğinin karşılığını görsün.sanki adam yunan bayrağını öpmüş, yunan marşını söylemiş.

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

ulan şu konuda bile miliyetçilik yapan boş insanlar varya ab vatandaşı olmanın ne gibi ayrıcalığı var okuyun araştırın bi.adamlar battı diyorsunuzda.dışarıdan bakarsanız bizim ülke daha kötü

bi' de yunanistanın asgari maaşı bizden nerdeyse 2.5 kat fazlaydı şimdi bu isyandan filan azalmış ama yine 2kat fazlaydı (2kattan eminimde 2.5tan emin değilim)

+ olarak 100dolar karşılığında yunan vatandaşı oluyomuş millet ne demiş
    te allam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 10 Mart 2012; 16:00:00 >

• Adam en azından ilerisi için birşeyler düşünmüş. Çifte vatandaşlıkla birşey kaybetmez, hele ki soyunda da yunan birisinin olması gerek yazıyor, e öyleyse niye almasın adam çifte vatandaşlık ? ayrıca bkz: tekkaş.gif
  • Sen bu klavye milliyetçisi tiplere bakma . Bende avrupa vatandaşıyım. Zaten adam yunan vatandaşlığına geçince yunanistana taşınıp oranın bayrağını öpmeyecekki Gider ingiltere hollanda v.s avrupa ülkelerinde hayatını yaşar. Burdaki klavye milliyetçileride adam hayatını yaşarken yine boş boş milliyetçilik yapar buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilSNeveRCrY

O zaman çalışmak için Almanya'ya gidenlere de vatan haini diyelim tam olsun. Sonuçta onlar da burada kalıp ülkelerine hizmet vereceklerine(!) gidip başka bir ülkeden çifte vatandaşlık filan alıyorlar. Arkadaşlar azıcık akıl mantık yahu klavye başında çakma milliyetçilik yaptınız ne oldu şimdi? Çok mu refah içerisinde yaşıyoruz? Belki başlığı açan adamın geleceğiyle ilgili planları doğrultusunda alacağı tercihler vardır ve vize işlemini bu şekilde halletmek istiyor olamaz mı? Hadi onu da geçtim kökeninin sahip olduğu yerde de vatandaşlığı bulunsun isteyemez mi? Gerçekten yıl olmuş 2012 sizin kafa hala antika kafa. Güçlü devletiz diye bağırıp çığırmayı biliyorsunuz ama bir yandan da küçük önemsiz piyonlar gibi "ühüü şu düşman bu düşman allah kahretsin onları" diye sızlanıyorsunuz. İki dakika oturup anlayışlı, hoşgörülü olmayı beceremiyorsunuz. Azıcık bu kabiliyetlere sahip olsaydı herkes eminim ileri bir medeniyet haline gelebilirdik ama nerede...

Heheeyy okuyan refah içinde yaşıyor hocam.Okumayan da işte İş bulma kurumlarında sürünüyor.Ben daha doğru-dürüst okuyupta açıkta kalan hiç görmedim.Ama binbir torpille haspelkader üniversite bitirenler sokaklarda grev yapıyorlar.Cebir eğitimi genç beynin sınıf ortamında deneyim kazanabilmesi ve hücre sayısını çoğaltabilmesi (beynin kıvrım sayısını arttırabilmesi) için verilmeyi bırakıldı bırakalı bu ülkeden düzgün insan çıkmıyor.Lise eğitiminde ben bu logaritmayı nerede kullanacdağım diye öğretmene artislik yapanlar şuanda işbulma kurumunda sabahlıyorlar.Ben kendi adıma memnunum.Her ne kadar iktidarı beğenmesemde.Tıp okudum ve üni. biter bitmez işime girdim.Şuanda Antalya Araştırma hastanesinde Beyin cerrahıyım.Bu arada Forumun Bileşenler ve Cep telefonu-Tablet bölümüne bakmanızı rica ediyorum.Herkesin ellerinde min.600 Tl lik telefon var,750 tl lik işlemciler var.Sen gidersen ben gidersem o giderse bu ülkede medeniyet diye bir kavram tabiki olmaz vesselam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.