Şimdi Ara

Yunanistan'da çalışan Türk dönerci: Gelen 100 Türk turistin 90-95’i domuz etli döner yiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkiyede eminim çoğu kişi domuzun adını bile duyunca uzaklaşacaktır senden ama senin de bahsettiğin gibi başka bir hayvanın istifade ettiği domuz ürünü, benim o hayvanın etini yememe engel değil. Ben inanan, inkar etmeyen bir müslüman olarak böyle düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Domuz esini kıskanmıyormus bence en cok o yüzden korkuyorlar..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ağustos 2024; 7:12:1 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Bunu ben de duydum ama insan yediği et türüne göre böyle radikal bir karakter değişikliği yaşar mı? Sığır eti yiyen de maço mu oluyor  

• Navi kullanıcısına yanıt

Insanın karakterinde bir seyler varsa yedigi etle iliskilendirir et yemekten korkar..  

• Memleketin dört bir yanı swinger partileri ile kaynıyor , müge anlı da köylüler birbirine atlayıp tren yapıyor hala burada "domuz eti yiyen kıskanıyor" yazıyor

Ahraz yobazın birisi de "saç uzatma küpe &domuz eti, batı hayranlığı " bağlantısı kurmuş.
    Senin beyninin kıvrımlarına tatsız şeyler yapayım forum forum değil ahır anasını satayım.

Daha medeninileşme nedir onu bilmiyor beyinsiz ahraz.

Git Japonya'yı örnek al , Güney Kore 'yi örnek al . Suri -Afgan-Paki ahrazın kıçına kadar girmiş , Iraklılar da iki haftaya geliyor biz nelerle uğraşıyoruz.

Et yeriz de gelişiriz diye korkan bir sürü organizma var . Daya bunlara patates püresini sefil hayatını yaşayıp gitsin ne uğraşıyorsunuz.

Saçı yanlardan sıfır , üstünü de üç numara yapınca geliştiğini sanıyor angut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 17 Ağustos 2024; 9:17:35 >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Dolar küffarın parasi bence haram olmali

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Videodaki dönerci gavur rüyama girdi.. Rüyamda brenton tarrant gibiydi, kafasında ellada beresi vardı suratı böyle kocaman daha da genisti ve suratında troll sırıtısı vardı bana ar 15 dogrultuyordu.. Bu adamın tipinde bile bir melanet var hakikaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Ağustos 2024; 12:23:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.