Şimdi Ara

Yunanistan'da çalışan Türk dönerci: Gelen 100 Türk turistin 90-95’i domuz etli döner yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunanistan'da çalışan Türk dönerci: Gelen 100 Türk turistin 90-95’i domuz etli döner yiyor
    Yunanistan'da çalışan Türk dönerci: Gelen 100 Türk turistin 90-95’i domuz etli döner yiyorensonhaber
    Yunanistan'da çalışan dönerci: Gelen 100 Türk turistin 90-95’i domuz etli döner yiyor
    https://www.ensonhaber.com/gundem/yunanistanda-calisan-donerci-turk-turistin-90-95i-domuz-etli-doner-yiyor

Beyaz Türkler'in cidden domuz eti yeme konusunda bir çekinceleri yok; içkiyi zaten su gibi içiyorlar da domuz eti yemenin normalleştirilmesi nispeten yeni bir olgu. Akrabam "Avrupa'da domuz sosisi yedik, çok lezzetli; her gittiğimizde yiyoruz" diye anlatırken şaşırdım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 15 Ağustos 2024; 12:43:5 >

• Ben de Tayland'dayım yiyorum Türkiye'de de olsa alırım yerim benim açımdan bir sorun yok, sorun olmasını da anlayamıyorum

• Türkleri beyaz et yedikleri için mi beyaz zannediyorlar?

• Evet lezzetli Alman sosislerini yiyeceksin Bratwurst ye mükemmel..

• Türkler beyaz mı bilemem fakat tarihteki gercek Nazilere göre Avrupalı ve üstün ırktır.. Simdi hahahahahhağ oradan dediginizi duyabiliyorum ancak bunu ben söylemiyorum

SS Hauptamt yani SS Bas idaresinden, Jupp Daehler isimli kisi, 1942 yılında yazdıgı, Der Untermensch isimli resmi propaganda kitabında bunu kendisi söylüyor..

Kitapta nazi almanyasına göre untermenschler yani ruslar ve sovyetlerde yasayanlar resimleriyle sefil ve untermensch olarak tanıtılıyor ve üstün ırklar da ülke isimleri verilerek tanıtılıyor..

Kitap linki

https://archive.org/details/SSHauptamtDerUntermensch194252S.Scan/page/n27/mode/2up

Yunanistan'da çalışan Türk dönerci: Gelen 100 Türk turistin 90-95’i domuz etli döner yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Ağustos 2024; 14:5:11 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Üstün ırklığına bir şey diyemiyorum ama dünya insanlık tarihine açık ara yön veren milletlerden biri olduğu kesin.

• Yurdum sözde aydını domuz yemekle icki icmekle dövme yaptirmakla açık sacik giyinmekle küpe takmakla sac uzatmakla sakal kesmekle dine sovmekle batılı olacagini medeni olacagini sanir 150 senelik hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kesime göre kul hakkı yemek normal ama domuz eti yemek en büyük günah. Kendisi her türlü pisliği yapıp sonra "ama sen domuz eti yiyorsun" diye millete laf söyleyen o kadar çok kişi var ki.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

500 sene boyunca domuz yemeyip dürüst olabildiniz mi?

• Bu din insanın aklını alır, güdülecek koyun kıvamına getirir görüldüğü üzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye'de satılsa zaten halkın seveceği bir et olur

ancak maalesef çocukluktan gelme kulaklarına okunan masallarla yasaklanmış

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Ben 27 senedir yasiyorum hiçbir gruba ait değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir dönem içinde bulunduğum ortamda içki içmediğim için bana nasıl bakıldığını hatırlıyorum. Niyetli olduğumda da.

Ülkede her kesimin sorunlu tarafları var.

O zaman aydınlar diye de bir gurup yok.

• Rakam biraz abartılı geldi bana. Sanki herkes domuz eti yemek için yanıp tutuşuyor.

• Navi kullanıcısına yanıt

Bence Yunanistan turisti büyük oranda ilk defa yurdışına çıkan turist. Denk gelince denemek istiyorlardır.

• Miami' de pastırmalı Whopper menü yedim, lezzeyliydi...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.