Şimdi Ara

yunanistan vizesi ile ispanya turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlık yanıltmasın diye ayrıntıları ile yazayım. konuya az çok hakimim ama tecrübe edenler var mı benim için önemli olan o..
    6 aylık multi bir yunan schengenim var, 1 hafta sonra midillide bir gece konaklayacağım. aynı vize ile de yazın ispanya seyehati düşünüyorum.
    sorum şu
    ispanyada pasaport polisi sıkıntı yaratabilir mi?
    hukuksal olarak ilk giriş nereye olacak ise (veya en çok kalınacak ülke hangisi ise) oradan almak lazım.
    ben yunanistandan vizeyi alıyorum, yunan toprağına ayak basıyorum, 1 gece konaklıyorum.
    sonra multi vizem olduğu için tekrar bir seyahat planlıyorum ve ispanyaya gidiyorum.
    mantık olarak bir sıkıntı çıkmaması lazım ama bir kaç yerde kuduklarım biraz tırstırmadı değil,
    yorumlarınızı rica ediyorum,

tşk ederm..

• Ben tecrübemi yazayım.ekim Ayında İtalya konsolosluğundan 6 aylık cok girişli Schengen almıştım.ve bu sekıilde İtalya seyehatimi Yaptım.aynı vizeyle yılbaşında Paris'e gittim hiç bir sorun çıkmadı.marttada aynı vizeyle Budapeşte Viyana Prag seyehatimi yapacagım.cok girişli olduğu için sorun çıkmaz.ama pasaport polisi isterse o ulkedende vize alsan sorun çıkarabilir o ayrı konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı ben yaptım sorun çıkmadı . sakız adasına gittim yunan vizesi ile 3 gece kaldım . vizede ki süre ve konaklama günün yetiyorsa -ki yetiyordur bu planı yaptığına göre- vizeye baktıklarını bile sanmıyorum . çipi okuttukları bilgisayar ekranında ne yapıp yapmadığın süresi vs herşey çıkıyor sanıyorum çünkü vizenin tarih kısımlarını hiç incelemediler bile .. sakızdan sonra bir başka tarihte ispanya 8 gün ve başka bir tarihte 5 gün amsterdam yaptım ve hiç soru sorulmadı ama önümdeki birini sıradan çıkarıp odaya götürdüklerini de gördüm . yuzde 99 sorun çıkmaz diyorum ...
  • istanbuli İ kullanıcısına yanıt
    Peki Hollandaya hangi havayoluyla gittiniz ? Thy'nin özellikle amsterdam uçuşlarında bazı farklı ülke vizesi olanları uçağa dahi almadığı biliniyor . Çünkü gidilen ülke bu sebeple ülkeye almazsa havayolu firması ciddi cezalar ödüyor. Siz vizenizi daha önce kullandığınız için sıkıntı çıkarmamış olabilirler tabi . Yakında 1 kez kullandığım yunanistandan alınan vizeyle bende hollandaya gideceğim de,bu konular aklımı karıştırıyor bnimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: larrylaffer

Peki Hollandaya hangi havayoluyla gittiniz ? Thy'nin özellikle amsterdam uçuşlarında bazı farklı ülke vizesi olanları uçağa dahi almadığı biliniyor . Çünkü gidilen ülke bu sebeple ülkeye almazsa havayolu firması ciddi cezalar ödüyor. Siz vizenizi daha önce kullandığınız için sıkıntı çıkarmamış olabilirler tabi . Yakında 1 kez kullandığım yunanistandan alınan vizeyle bende hollandaya gideceğim de,bu konular aklımı karıştırıyor bnimde

Thy ile gittim . Yalnız amsterdam da uçaktan inerken daha körükte polis pasaportlara bakıyor üstünkörü manuel olarak . Önümdeki yolcuya sordum 2 yıldır böyle dedi . Neyine bakıyor anlamadım zaten pasaport kontrolden geçiyorsun.
  • Yunanistandan alınmış multi vizeniz var.Adalara giriş-çıkış yaptıktan sonra Hollanda ya gittiniz.Burada klasik ne kadar paran var ,ne kadar kalacaksınız gibi sorular sorabilirler. Otel rez.uçak dönüş biletiniz ve yeterli miktarda para,kredi kartınız yanınızda olsun.Bir sorun çıkmayacaktır. Sadece Almanya ve Hollanda diğer ülkelere göre daha sıkı kontrol yapıyorlar. Eğer yunan vizesi ile Hollanda ya direk giderseniz %99 ihtimal geri gönderilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Portekiz Vizesi - detaylı-
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.