Şimdi Ara

YUPPIE PSYCHO - Yerelleştirme Projesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
4
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Beyaz Yakalı Sayko, gerilimli bir oyundur. Korkutmaz ama arkasındaki F. Calvelo gibi alt mesajlarla dolu kısa filmlere imza atmış rahatsız edici kafa yapısını anlama isteği uyandırır bir kimsede." - Yuppie Psycho incelemesinden.
    İncelemenin tamamına ulaşmak için:https://steamcommunity.com/id/zkngkdnz/recommended/597760/

Türkçe dil desteği resmi olarak oyuna eklenmiştir. İlginiz için teşekkürler. ^^

Öncelikle merhabalar!
    Baroque Decay Games adında bağımsız bir stüdyonun yeni oyununun yerelleştirilmesini bitirmiş bulunmaktayım.

Kısaca oyun: Alt sınıf bir tabakadan gelen Brian, büyük bir şirketten iş teklifi alır; görevi cadıyı öldürmek.
    Korku, gerilim ve maceranın basit oynanış mekaniklerinin özgün bir sanat tasarımıyla beraber bulmaca ve gizem ögeleriyle güzelce harmanlandığı bir oyun. İncelemenizi tavsiye ediyor ve seveceğinize inanıyorum!

Türkçe dil desteği oyuna resmi olarak eklenmiştir.
    Oyunun Steam sayfasına resme veya cümle bitiminde yer alan linke tıklayarak ulaşabilirsiniz:https://store.steampowered.com/app/597760/Yuppie_Psycho/

Toplam satır sayısı: 4.381+
    Toplam kelime sayısı: 40.178+
    Çeviri ilerlemesi: %100
    [Menüler ve Eşyalar - %100]
    [Hikaye - %100]

Eğer bu projeye maddi destek olmak isterseniz:
    Banka adı: T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
    IBAN: TR2400 0100 0123 81863553 5001
    Gökdeniz Özkan
    (bağış yapacaksanız desteğinizi konuda göstermek isterim. o sebeple eğer isterseniz konuda gözükmesini istediğiniz adı yazabilirsiniz.)

Gönüllü bir projedir. Maddi-manevi her türlü desteğinize açık olmakla birlikte Türkçe dil desteği oyuna herkese açık bir şekilde ilk fırsatta eklenmiştir; yani ortada bir kota, limit bulunmamaktadır ve herkes bu nadide oyunu Türkçe oynama şansına erişmiştir!^^

Zamanında yine aynı yapımcıların 'The Count Lucanor' adlı oyununu çevirmiştim. O oyuna da
    store.steampowered.com
    The Count Lucanor on Steam
    https://store.steampowered.com/app/440880/The_Count_Lucanor
    , linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Her türlü ilginiz, desteğiniz için teşekkür ederim. Takipte kalın!

Yerelleştirme Projesi kayıtları:
    13.11.2019 - Türkçe Dil Desteği oyuna eklendi! Proje ilerlemesi: %100
    15.10.2019 - Yerelleştirmenin kontrol ve düzeltme aşamasına geçildi. Proje ilerlemesi: %80
    15.10.2019 - Konu güncellemesi: Oyunun yayınlanmamış bir güncellemesi çevirildi. Eksik kalan son bir satır tamamlandı. Çeviri ilerlemesi: %100
    11.10.2019 - Konu güncellemesi: Hikaye çevirisinde ilerleme. Çeviri ilerlemesi: %99.9
    07.10.2019 - Konu güncellemesi: Hikaye çevirisinde ilerleme. Çeviri ilerlemesi: %84
    05.08.2019 - Konu güncellemesi: Hikaye çevirisinde ilerleme. Çeviri ilerlemesi: %58.8
    13.07.2019 - Konu güncellemesi: Hikaye çevirisinde ilerleme. Çeviri ilerlemesi: %35.6
    03.07.2019 - Konu güncellemesi: Hikaye çevirisinde ilerleme ve birkaç menü çevirisi. Çeviri ilerlemesi: %20.3
    30.06.2019 - Konu güncellemesi: Hikaye çevirisinde ilerleme. Çeviri ilerlemesi: %14.4
    28.06.2019 - DH Konusu açıldı, hikayede ilerleme. Çeviri ilerlemesi: %5
    26.06.2019 - Yerelleştirme Projesine ve çeviriye başlandı. Çeviri ilerlemesi: %0
    25.04.2019 - Yuppie Psycho BETA'sına katılım gösterilip oyun bitirildi ve çevirisine başlandı. Beta süreci çeviri ilerlemesi: %20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkngkdnz -- 14 Kasım 2019; 16:21:41 >

• Kolay gelsin
  • denizkuheylan kullanıcısına yanıt
    DH forumunda yeni olduğum için bastığım kalbin bildirimi gitmiş miydi emin olamadım, teşekkür ederim! ^^
  • yüzde 25 indirimli 20 tl oyun şuan fakat ben türkçe dil desteği ibaresi görmedim bilginiz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

yüzde 25 indirimli 20 tl oyun şuan fakat ben türkçe dil desteği ibaresi görmedim bilginiz var mıdır?
    Oyun çevirisi tamamlandığında eklenecektir yüksek ihtimalle.
  • @aminoasit @trabzifon
    Evet aynen öyle.

13.11.2019 tarihi itibariyle TÜRKÇE DİL DESTEĞİ "Beyaz Yakalı Sayko"ya eklenmiştir. ;)

Oyunun incelemesine buradan ulaşabilirsiniz:
    steamcommunity.com
    Steam Community :: GogoXe :: Review for Yuppie Psycho
    https://steamcommunity.com/id/zkngkdnz/recommended/597760

"Beyaz Yakalı Sayko, gerilimli bir oyundur. Korkutmaz ama arkasındaki F. Calvelo gibi alt mesajlarla dolu kısa filmlere imza atmış rahatsız edici kafa yapısını anlama isteği uyandırır bir kimsede." - Yuppie Psycho incelemesinden.

Hepiniz Sintracorp'ta ihtişamlı bir işe davetlisiniz!

not: Konuyu "Yayınlanmış Yamalar" bölümüne taşıyabilir miyiz?

• Bir ricam olacak oyuna sahip olan birisi Yuppe psyxho res\strings/TextResources_zh_TR.properties diye diye bir dosya olacaktır onu biri gmnderebilirse çok sevinirim oyunu alıcak param yok fakat korsan baksam bu sürüm hiç yok lütfen eğer biri yoladıysa çok teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.