Şimdi Ara

Yuri Boyka'nın dövüşünün bir adı varmı (karate, kick boks , muay thai , kung fu) (videolu) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU

Bu videodaki dövüşün bir adı varmı yoksa sokak dövüşü olarak mı geçiyor böyle dövüşü öğreten spor klüpleri varmı ?

• dirsek vurmadığı için kick box diyebiliriz ancak yerde de dövüş yaptıkları için mma demek daha uygun olur (bu arada kick box yerine muay thai de desek yanlıs olmaz her muay thai maçında illa da dirsek vurulacak diye bir kaide yok)
  • Show dostum o, öğretilecek bir yanı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu adam asıl olarak teakwando yapıyor hatta bir dönem özel teakwando öğretmenliği bile yapmış bunun yanında kickbox yapıyor.

• Krdsm 10 yasnda Judo 16 yasinda taekwando judoda denge ve güç ogrendigi için çok esnektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok ayakta kickboks , Thai boks yapıyor. Ama birkaç güreş ve jiu jitsu yapması Mma diyebiliriz. Fakat dövüş sporlarını takip edenler çok rahat ayırt edebilir, gerçekçi değil resmen şov yapıyorlar.
  • Tek kelimeyle şov..Bu hareketleri ringte yapsında göreyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tamamen show bu hareketler senin hiçbişeyine yaramaz.Pro bir boksçuyla maça çıksın görüyim ben onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

http://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU

Bu videodaki dövüşün bir adı varmı yoksa sokak dövüşü olarak mı geçiyor böyle dövüşü öğreten spor klüpleri varmı ?

hocam bunların hepsi görsellik adına. bu sahneler yalnızca dövüş sanatlarının d'sini bilmeyen insanları etkiler. bu sahneler daha önceden parça parça çekiliyor. bir parçanın çekimi saatlerce sürebiliyor. çok ince hesaplamar, çizimler yapılıyor. karşıdaki nasıl ve nereye vuracak, diğeri nasıl karşılık verecek ; hepsi ince hesaplamalar ve görsellik adınadır. yani bir kick boks'da, bir muay thai'de öyle uçan kaçan, akrobatik hareketler öğretmezler sana.

• general_skyx kullanıcısına yanıt
    İstediğim şey akrobatik haretleri değil zaten boks gibi ama tekmede oldukça kullanılıyor bunun bir adı varmı diye merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

İstediğim şey akrobatik haretleri değil zaten boks gibi ama tekmede oldukça kullanılıyor bunun bir adı varmı diye merak ettim.

hocam scott adkins'in temeli taekwondo. yani tekmeleri biraz fazla kullanması bu nedenle.
  • scott adkins kung fu ve kick boks'ta ileri seviyede.. bir çok dala hakim.. boykanın stilleri genelde kick boks ve güreş üzerine kurulu.. oradaki bir çok teknik adkins'in geliştirdiği teknikler, salonda vs öğrenilecek şeyler değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.