|
Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (27. sayfa)
-
-
arkadaşlar burada akapeli bir sürü besleme troll bozuntusu var, bunlara yanıt vermek ile uğraşmayın, basın bloğu geçin.
-
Türk gümrüğüne girdiği gün.Yasa resmi gazetede ne zaman yayınlandı 6 ağustos 15 gün süre var kanunun işlemeye başlaması için.Yani ürün 22si dahil sonraki günlerde gelirse gümrüğe ek vergiye tabi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 8 Ağustos 2024; 19:14:48 > -
Ek vergiyi geçti millet 30 euroyu aşıyor siparişler orası sıkıntı zaten yuzde 30 vermiştik Bi yüzde 30 daha veririz ama kotayı aşıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
17tlye aldığım hadi vergisiyle 25tl olsun ufak boyutlu araba menfezlerini temizleme fırçası türkiyede 93tl birileride çıkmış hale trollük yapiyor ulan sizin zaten harcamaya paranız yok aç köpekler bunları bu forumda niye barındırıyorlar halen, tesbit edip yol verseler ya iplerine kalıcı ban felan atsalar..
-
Son alışverişimi yaptım. Bence alacağınız varsa alın ancak tahmini teslimat tarihine dikkat edin. 21inden önce gümrükten geçmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 3. Havalimanına ne gerek var diyenlerden değilim mesela. Ben bu milletten değilmiyim şimdi?
Ben ülkem üretsin, ben keyifle tüketeyim diyorum. Üretmediği şeyin üzerinden üretmiş gibi vergi alındığında şahsen kendimş enayi gibi hissediyorum. Ki işin komik tarafı aybı vergiyi siz de veriyorsunuz. Size neden dokunmuyor bu kadar vergi ödemek anlamış değilim.
Haksızlığa boyun eğdiğiniz sürece önünüzdeki lokmalae bir bir alınacak haberiniz yok. Ama gün geldiğinde kazancınız ile geçinemeyecek konuma geldiğinizde lütfen ağlamayın...
Amazon'da yurt dışı satıcılar ürünlerini satışa kapatmaya başladı. Hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanunu hazırlarken kendilerini muaf tutmuşlar [Cumhurbaşkanının belirlediği kişiler]
-
-
ödemem:) iki kargomda 20sinden sonra gelir zaten. kargolar gelince tekrar buradan yazacagim. gümrük ne diyecek yarisini temu ödedi yarisini da sen öde mi. :) direkt temu odeyecek sistemlerinde 1 saat açıklık vardi faydalandik.
Orasını bilemem artık kardeş dua etde 22'sine kalmasın bizim devlet kopara kopara alır eksik kalan vergiyi :)
hocam, gümrük müdürlüğünü THH'ye şikayet edemezsiniz.
ayrıca GM kararı uygulamazsa THH GM'yi icraya mı verecek mesela?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Ağustos 2024; 0:36:2 > -
Herseyi gectim
2 3 ay versene millet cekicegini ceksin
Ocaktan itibaren ben bunu uygulucam de mesela
Yok herkesi magdur etmek icin yaptilar bir anlik keyfi karar..
Ya zaten yapacak kacis yok bari biraz sure verselerdi gumrukte yigilma olucak simdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Ağustos 2024; 4:55:50 >
Size bugüne kadar oy verdim daha verirsem beter olayım yazıklar olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X