Hiçbir şey yapamazsınız... Ömrünüzün 22 yılı nasıl böyle geçtiyse kalanı da öyle gidecek... Ben anarşik yapıyım felan geç yerse eylem yapın bakalım nasıl temizliyorlar sizi o sokaklardan !!!! Alışacaksınız... |
Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (28. sayfa)
-
-
Sen ucuz ürün alacaksın diye Devlet cari açık sorunuyla uğraşmak zorunda değil...
Kargo 30 euro'yu geçtiğin an 2-3 katı vergi ödeyeceksiniz bu kadar basit...
Ödemek istemiyorsan sipariş vermeyeceksin...
-
Bak sana kimin neye alışacağını söyleyeyim. Babyshower ben yapmıyorum. İslami babyshower yapıyor yöneticilerin. Şampanya sevmem ben. Şekerli. Çok çarpıyor. Seninkiler alkolsüz şampanya patlatıyor. Ne kadar acayip batı ozentiligi varsa godündeler. Sekülerlerin çoğu yapmıyor. Sizinkiler peşinde. Kusura bakmayın, geçti sizin mesele. Yozlaştı sizinkiler. Her zaman ipimizin ucunda yürüdünüz, gene yürürsünüz.
Gelelim bize:
Öncelikle akşam 10'dan sonra alkol yasağı var ya? O bize yok. Veya sokakta içki içme sorun ya? Bizim için değil. Bunlar lümpen lümpeni rahatsız etmesin diye.
Paypal el çektirildi ya bu ülkeden? Çekildiği gün Malta'dan üyelik aldım. Kullanıyorum.
Booking yasak ya? O sana yasak. Bana değil. Türkiye'den kullanıp, Türkiye'de otel rezervasyonu yapıyorum booking'de.
Alkol vergisi çok yüksek ya? Sana yüksek. Ben 5lt damacanada alıyorum.
Arabaya ÖTV yüksek ya hani? Sana yüksek oğlum, bende iki tane klasik Amerikan arabası var. 67 ve 68 yaşında. Dedemi gömdü. Babamı gömdü. Beni de gömer. Çocuğumu da gömer. Gündelik için mal bir arabaya binerim. Keyif için bunlar varken arabaya para vermem. Sen öde ÖTV'yi. Ben de V8'e bineyim.
Telefonum var ya? Yurtdışından ikinci el. Laptop da öyle. Server topladım. Parçaları da öyle. Sen alışveriş limitini düşür. Ben gene alırım. Senin yozlara söyle, hepsinin bir "hizmet bedeli" var. Zorda kalırsam veririm komisyonlarını da, zorda kalmam kolayına. Ruhunu biliyorum sizinkilerin sisteminin. Tüm çatlaklarından sızarım. Bir cacık da yapamazsınız.
Önce şu ayak takımının şunu kabul etmesi lazım: bize mahkûmsunuz. Benim gibiler olmasa ülkeye döviz girmez. İş bilen adam da bulamazsınız. Bize mahkûmsunuz. Hayalini yıkmak istemem. Google'a gir şimdi. "rich kids of tehran" yaz. Çıkanlar seni üzmesin. Yasaklar bize değil. Size.
Oğlum benim türk ISS'sine bile ihtiyacım yok lan. Ayvalık'ta yazlık, Bodrum'da yazlık. Kafam atarsa interneti starlink'ten de alırım. Olan size oluyor. Enayilik etme yani. Bana fark etmez. Ülkeyi ne kadar kapalı modele getirirseniz bana o kadar girişim fırsatı çıkar. Daha çok kazanırım. Sen de malak gibi bakarsın. Sen bilirsin.
Hayır tüketen de ben değilim. Kaçınız 6 yıllık alındığında da vasat olan, ikinci el alınmış telefon kullanıyor? Şehrin göbeğinde, iyi muhitte 240m2 ev aldım. Kombisini yeniledim. Ikincisi el. Ahahahah. (Bu arada kombi şapşallıktır. Bir bina bütün olarak ısınır. Merkezi ısıtma candır). Televizyonum 10 yıllık. Mal olmadığım için çok izlemiyorum. Bozulana kadar devam. Ben çok tüketmiyorum. O yüzden yasa benim için değil.
Pırlanta gibi ülkeyi mocha çevirmeyi becerdiginiz için arkadaşlarımın yarısı yurtdışında. Sen limiti sıfırla istersen. Bana kaçakçı eşeği çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 10 Ağustos 2024; 17:56:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gaza gelip yükselmeyin, köpürmeyin. O kadar sivrileştiniz ki, iticileştiniz ki herkes kaçıyor, uzaklaşıyor. Sevimsiz zihniyetiniz ve ittifakınız insanların size karşı konumlanmasını sağlıyor, gelecekte umalım ki olmayın, bu gidişle de yoksunuz zaten. Yavaş uyanıyoruz, sizin gibisi maalesef çok, milyonlarcasınız ancak insanlar akıllanırsa, daha hızlı uyanırsa, sorgularsa ne zihniyetiniz ne de ittifakınız kalır Türkiye'de, büyük konuşup güç sarhoşluğuna girmeyin, ülkenin içinden defalarca geçtiniz, geçiyorsunuz, görülüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazondan geçen hafta siparişim verdiğim bir ürün 21 ağustos'ta gümrüğe girse, gümrükten geçer mi yoksa takılır mı? Amazondakiler fatura 20 Ağustos'tan önce kesildiği için geçer diyor.. bilgisi olan var mı?
ürün bedeli 100 euro civarında..
-
Bu kadar da bokunu çıkarmayın. Olan millete oluyor. Resmen eziyet yapılanlar başka birşey değil. İnşallah bütün firmalar ülkeden kaçar gider.
-
Kimse seni zorla tutmuyor. Daha medeni gördüğün yerlere gidip orada yaşayabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yav he he. Ekonomi bitti he. Starbaksta bir kahveye tonla para veren sen değilsin, benim. Yani öyle içi boş argümanlarınız var ki. Ekonominin e sinden anladığınız yok.
Bu ülkede sadece senin gibiler yok bencil kardeşim... Sen halksan bende halkım ve hükümetten isteklerim olabilir. Ayrıca senden istemiyorum bunları çok korkmana gerek yok. Sen koyun gibi yaşamaya devam edebilirsin ama ben refah içerisinde yaşamak istiyorum. Elindekiyle yetinme in refah içinde yaşamak olmadığını anladığın an koyunluktan çıkıcaksınız ama çok zor... Allah akıl fikir ihsan eylesin sen ve senin gibilere.
Starbucksa hiç gidipde kahveye para vermedim🤦♀️
Kimin hakkında ne konuda konuştuğunu bile bilmeyen çağ dışı yobazın tekisin belliki telefonda 5 senelik bak bu arada çıkartırım istersen 10 senelik laptop kullanıyorum ekonomi o kadar iyi ki anlatamam yüce efendimizin bizim için uygun gördüğü şekilde yaşayacaz zaten mecbur gel hadi beraber
Çağın dışında olduğum kanaatine nasıl vardın? Onlarca SCI-E yayınları olan bir akademisyenim. Ben sadece bize gösterilmek istenenlere bakmıyorum, dünyada neler olup bittiğini detaylarıyla irdeliyorum. Okuyun, okuyun, okuyun. Okumayı öğrenirseniz perdeler açılır, sahnenin arkasını da görürsünüz. Bu ülkenin çepeçevre niçin sarılmaya çalışışdığını, fetö ile beceremediklerini alenen açık açık nasıl ve ne amaçla yapmaya çalışışdığını anlamaya uğraşın. Soğan patates fiyatı yükseldi ile anca perdenin arkasını görenlere koyun dersiniz.
sen utanmadan nasıl yazabiliyorsun yaw. vallahi bravo. maaşın yatmış belli ki. yoksa bir insan ülkesine bu kadar kötülük edenlerin peşinden gitmez.
-
insanları din ile kandırıyorlar ve çoğu da bunu yiyor. maalesef böyle. bu ülkenin başına gelmiş en büyük beladır bunlar. yaptıkları tek düzgün bir şey yok.
-
geçen gün Almanya'dan misafirim geldi. konuşurken lafı geçti. konuştuğumuz bir araba hakkında fiyatlardan bahsettik. araba da yeni kasa m4. orada 2 adeti 220 bin Euro olduğunu söyledi ve bir arkadaşının kolayca aldığından bahsetti. bizim burada bahsedilen aracın 1 adeti 370 bin Euro. işte sen düşün gerisini. kafası olan rahatça anlar ama cahiller yine anlamaz bu durumu. yazık hakikaten ülkemize. ülkenin içinden geçtiler.
-
Şu forumda bile bu kararı destekleyen insanlar var, boşa kürek çekiyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazik ki o gostericiler bu sahtekarlara kanip sokaga cikan libos solcos demokratos mallardan farksiz.dinci baska bir cenahin oyuncagi icin canlarini tehlikeye attiklarinin farkinda degil.
Maks 20 yila kendilerini guden dinciler tarafindan joplanarak hapse atilacak yada nehir kenarlarinda su seviyesi gözleyecekler.
Bu cografyanin asil sorunu milliyetcilik ve islamdir.
Gostericilerher 2 siylede gurur duyuyor.
Ne resaduftur ki protesto edilenlerde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtiraz mi ettim.nerde ariyorsan ara.cesaretijiz varsa buyrun meydan mekan alan sizin.
Türkiye türk tür türk kalacak diyerek kürtce yazi karalayan kenarikjn milliyetcileri para için arap alfabesi okuyup + yazmaya basladilar.
Devlette toprakta sizin.sahip cikin.
YÜCE TÜRK cumhuriyeti vatandasliktan atsin.iyiraz eden pusttur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 13 Ağustos 2024; 0:42:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir.devir kapandı, şimdiye kadar aldıklarımız yanımıza kar kaldı, ülkeyi yönetememenin acısını halk tan çıkarıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X