Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
74.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'dan aldıkları bu uygulamaları otomobil, elektronik veya yakıttaki ötv'leri için de örnek alsalar ya...

• Milletine bu kadar düşman bir devlet varmıdır

• Bazı akboylar her yerde asgari ücretin çok yükseldiğini söylüyor.

Eğer akp patron laflarını dinleyip gümrük düşürmese, grev yapmasınlar diye ohal var demezse gerçekten inanırdım.

Asgari ücretli olup da hâlâ oy verenler biraz düşünsün neden az aldığını, açlık sınırı altına neden çalıştığını DÜŞÜNSÜN.

• vatandaş ucuz ürün alamasın diye uğraşıyorlar hala onlara oy verip iktidarda tutandan tepkide beklenmez...
  • 1 euro daha iyi olur, sınır için.

• Çok enteresan bu işler. Şöyle acayim. Ankaradaki bazı avmlerde sadece cep telefonu kapaği vb aksesuar satanlar dükkan felan tutmustu. Öyle koridorda fuaye gibi yerlerde değil. Bildiğin mağazası var adamın dayayıp döşediği.

1 dolarlık ürünü 10 dolara satınca ( 1 dolar a getiriyor maliyeti o) mali götürdüler dükkan bile tuttular. Türk insanının deli kapak manyakligini firsata cevirdiler.

E muazzam bir rahatsızlık var bu konuda.

• Kısmen CHP seçmenini cezalandırmak lan bu.

Köyde yaşama mücadelesi verip reize oy veren dayıların amazon ile işi olmaz zaten.

Yurt dışından alışveriş yapmak için en azından biraz bir şeyler bilmek gerek.

Bir şekilde paypal çıktı ülkeden, ciddi zararım oldu. Dns falan değiştirip bir şekilde alışveriş yapıyorum yine ama satıcı yavşak çıkarsa paramı geri alamayacağımı bilerek alışveriş yapıyorum, işim gereği yapmak zorundayım, başka bir alternatifim yok.

Gümrük 75ten 30 a düştü. Şimdi 22. Ayakkabı ya da hırdavat malzemelerini amazondan alıyordum, Allahtan takımı tamamladım şarjlı matkap ıvır zıvır (: Her zıkkımı mı aliexpressten sokalım illa.

• Az bile ver mehteri ver daha beter olur inşallah. 1 Euro olsun bu millete herşey müstehak.
  • Bakliyatta gümrük ithalat vergisini sıfır yaptılar. Ya bunda tam tersi!

Osmanlının son dönemleri yaşanıyor. Tepede de aynı Abdulhamid var.

Yani uzun lafın kısası fırsatı olan yurtdışına çıksın. Olmayan ya terör saldırısında ya da çıkabilecek savaşta can verecek. Bunlarda olmazsa bozuk ekonomi, seviyesiz siyaset ve cahil insanların esareti altında ezilecek.

• daha ucuz oldugu surece hep yurt disindan alacagim. 22 yi gecen oluncada rica edecegim daha düşük yazsinlar. Korsan a da devam. nerde kaldi bu fm2018 in crack i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    bak nasıl ağlıyorum gösteririm sana...

Arkanızı döneli siz çok oldu.Farkında değilsiniz.Bu gidişle olmayacaksınız da.Ama yakınlarınız, çocuklarınız olacak farkında değilsin.
  • Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi: ............ biz yapmıyoruz, sistem otomatik yapıyor...

• Sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Ülkede bir şey iyiye gitmiyor üstüne vatandaşı neresinden şey yapacaklarını şaşırdılar yeter artık illa ülkeyi mi terk edelim kaçıncı dünya ülkesi burası ya?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    hadi başka kapıya size cevap verecek zamanım yok
  • Cahil olsak iyiydi
    Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 31 Ocak 2018; 23:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

hadi başka kapıya size cevap verecek zamanım yok

Güle güle..
    O kadar yazdık çizdik anlamazsın bile değmez de zaten..Yallah nereye gidiyorsan.Hee bir de konuya attığım ilk mesaj da yazanı yerine getirdim yani bil de çınlarsa falan kulakların..
  • Biri ülkeye atom bombası atsın artık neyi bekliyorlar hala?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakinda 1 yudum suyu cok goreceksiniz bu halka

• iyice s*ke bağladılar he

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.