Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
74.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu karara karşı çıkan vatan hayinidir , indiriyorlarsa bir bildikleri vardır bize sorgulamak düşmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

hadi başka kapıya size cevap verecek zamanım yok

Senin cevap verecek zamanın değil, kapasiten yok. Ülke ekonomisi bitmiş diyoruz, her geçen gün vergilerle millet soyuluyor diyoruz, siz seçmenler hala uzun adam sevdasındasınız. Devam edin böyle. Bir gün makarna alacak bile paranız kalmayabilir.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    engel geliyo hala cevap yazıyosun boş insan
  • Altyazı geçiyodu az önce geçmiş olsun millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bak yaptıkları uygulamayı görüyor musun? Ulan gümrük sınırı koyuyorsun bari onu Türk parasıyla yap! O bile Euro. Yetmez elalem 4G'ye geçtiyse biz de nasıl sözde 4.5G'ye geçtiysek bunda da elalem 22 Euro sınır koyuyorsa biz de 19.5 Euro sınır koyalım. Ne fark var aramızda. Avrupa bizi kıskanıyor. Ayrıca adamların alım gücüyle bizimki bir mi? 22 Euro geçerse de adamlara dokunmuyor ki. 2 kere alışveriş yaptım. Her yaptığım alışverişin ardından gümrük vergisi sınırı düştü. Bende mi var birşey? Son olarak ülkede herhalde kimse kaliteli müzik dinlemiyordur. Ne gerek var! Baştakiler de müzikten anlamadığı için ses sistemlerindeki bu vergi bu yüzden uçmuştur. Basın parayı gitsin zaten anlamıyorum...

Örn: https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.amazon.com/Sony-XB950B1-Wireless-Headphones-Control/dp/B01N5UVZBP&ved=2ahUKEwimi8Tsj4PZAhWI6CwKHVLPCcEQFjAAegQIERAB&usg=AOvVaw04ghlluR_lU7RUw8C0dslT

Ürün fiyatı 148 dolar, vergisi 74 dolar. Bu gene iyi. Bir önceki serisinde 129 dolar fiyat ve 100 küsür dolar vergi vardı...

• Assassino! kullanıcısına yanıt
    Merak etme benim için hiçbir sıkıntı olmaz durumumuz gayet iyi bu zamana kadar gelenlerde vergi aldıda ne yaptı koca bir 0 boşuna konuşmayın kimin ne yaptığını herkes biliyo

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda da bir şey yapamamamız ne acı

• Keşke Avrupa'da yaşasaydım.gün güne ülkeden soğuttular.

• quote:

Merak etme benim için hiçbir sıkıntı olmaz durumumuz gayet iyi bu zamana kadar gelenlerde vergi aldıda ne yaptı koca bir 0 boşuna konuşmayın kimin ne yaptığını herkes biliyo

Sizin durum gayet iyi, peki diğer insanlar ne olacak? Hani sizin derdiniz vatan milletti? Hani hizmetti? Demek ki sadece kendinizi düşünüyormuşsunuz. Hayatınız yalan ve yalakalık.

Neyse düşünme ve sorgulama yeteneği olmayan birine laf anlatmaya değmez. Beyni çoktan peşin olarak vermişsiniz reisinize. O ne derse o.
  • Kim pakete gerçek fiyatı yazdırıyor ki zaten? Ali'de ödeme yapmadan herkes satıcıyla pazarlık ediyor "Pakete 10 dolar yazmazsan almam." diye. Bir keresinde satıcının birisi Türkiye'ye tüm paketlere 1 dolar yazıyorum demişti. Adam bile otomatiğe bağlamış artık. Düşün koskoca 3d printer aldım 10 dolara. Övünülecek bir şey değil belki vergiden kaçmak. Ama bunlar işin suyunu çıkardı artık. 20 dolarlık ürün bile alsam 10 dolar yazdırıyorum. Alışkanlık oldu. Olur da düşük yazmayı unutan bir satıcı olursa teslim almazsınız ürünü. Dispute açarsınız para iadesi için. Sonuçta satıcıyla satış öncesi gayrı resmi de olsa bir anlaşma yapmış oluyorsunuz ürünün fiyatının düşük girilmesi için. Söz vermiş ve sözünü tutmamış oluyor.

• benim için gerçekten fark etmiyor ,çünkü bu döviz fiyatlarıyla zaten bir şey alamıyorum :)
    üstelik ülkede artık haddinden fazla satıcı var ,üç beş tl.lik bir şey bakıyorum Çin de dolar hesabı , ülkede satanlara bakıyorum Tl. hesabı yapınca cüzi bir fazlalık olduğunu görüyorum ve bu durumda üstüne 1 ay bekleyip niye Çin den alayım değil mi ?

yani ben hala 50 Tl.likciyim :)
    döviz arttıkça ben bir alt kademeye düşüyorum ve en sonunda galiba dağ başında bir kulübeye düşeceğim
    tabi o kulübe de elektrik ,internet falan olmayacak yani ,böylece hayat yaşamayacağım ,hayatı idame edeceğim (ölene kadar)
  • Alışveriş sitesinde detayına baktığımız ürünlerden de vergi alsınlar.
  • Yazıklar olsun... nerden para alıcağınızı şaşırdınız
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Siz ne zaman şikayet etmeyi bırakıp beraber nasıl daha iyisini yapabiliriz derseniz bu Ülke daha hızlı kalkınır.Bırak yardım etmeyi önümüze taş koymaktan başka bir haltınız yok
  • Patronlarin milyar dolarlik vergi borclarini tek kalemde sil ama vatandasa gelince 8 euronun hesabini yap. Ulkeyi gavur isgal etse bu kadar zulum etmez halka.

• quote:

Siz ne zaman şikayet etmeyi bırakıp beraber nasıl daha iyisini yapabiliriz derseniz bu Ülke daha hızlı kalkınır.Bırak yardım etmeyi önümüze taş koymaktan başka bir haltınız yok

Bak bak nasıl da değiştiriyor hemen konuyu cevap veremeyince.

Ayrıca kusura bakma kendi milletine terörist diyenlerle, yolsuzluk yapanlarla ve cebindeki 5 kuruşla bunları destekleyenlerle işimiz olmaz.
  • • Elektriğe %8.8 zam yaptılar yetmedi.

• Millet kendi içkisini yapıyor diye Nisandan itibaren Migros Alkol içine zehir gibi acı tat verecek benzoat katıp milleti 4 kat pahalı fiyattan içki almaya zorlayacaklar yetmedi.

• Benzine 2 kez GÜNCELLEME yaptılar yetmedi.

Bir de bunu yapalım dediler.

Neyse ki pinpon topundan ölçtükleri enflasyon %7 mi ne çıkmış.
    Yoksa yanmıştık. Hadi yine iyiyiz. Pinpon topu yemeye devam.

• Hep yasaklasinlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.