Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
74.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor

• Ben hep 50₺'lık aldığım için beni etkilemiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten 50 euroluk alışveriş yapıyordum zararı olmadı hi hi hi hi
  • 0.54 cente aldığım kulp, Türkiyede 17 tl, 1,5 usd lik tlf parçası da 30 tl. Önce esnafın kafasını düzeltsinler. Arada mantıklı bir fiyat farkı olsa kimse zaten yurt dışından almaz. Kiloyla aldığı saat piline 140 tl takma parası çekti eleman. Len en pahalısı 5 cente giriyor ülkeye insafsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Çözümü zaten yine onlar bulacak, mesela powerbank mı, bataryasını ayrı, kabını ayrı gönderecek, onlar işini bilir

• Ben daha dün 27 dolarlık sipariş verdim o da tam 22 küsür euro ediyor haberi bugün okudum ilk defa.şimdi bu takılacak mı gümrüğe vergi mi alacaklar anlamadım nasıl bir şansım varsa.

• Benim için bir sorun yok. Araba veya uçakla Gürcistan'a gidiyorum (1 yıl vizesiz dolaşmak serrbest). Her şeyi oraya gönderttiyorum. Sonra ordaki şeyleri alıp, doğru Türkiye'ye geliyorum.
  • Bi aliexpressimiz vardı onuda elimizden aldılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel denen firma cepte taksiti kaldırtmıştı yine onun parmağı vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: qooqie

Niye ak partiyi eleştiriyorsunuz? Çoğunluk ak partiye oy veriyor. Bi siz mi akıllısınız? Vardır bir bildikleri

Kim hükümetteyse, bu karari kim aliyorsa onu elestirecekler dogal olarak. Mahallenin bakkalini mi elestirsinler?

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Hükümet ne zaman halkın aleyhine bir uygulama başlatsa, miletin tek yaptığı sadece homurdanmak...Bu homurdanma en fazla 1 gün devam eder, ondan sonra aynı tas aynı hamam...

Konuda ki en ince mesaj bu aslında.

Normalde böyle bir durumda insanların çıldırıp, protestolar yapması lazım ama kismeden çıt yok.
  • yakında kuzey kore gibi dışa kapalı bi ülke olursak şaşırmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

Hükümet ne zaman halkın aleyhine bir uygulama başlatsa, miletin tek yaptığı sadece homurdanmak...Bu homurdanma en fazla 1 gün devam eder, ondan sonra aynı tas aynı hamam...

Normalde böyle bir durumda insanların çıldırıp, protestolar yapması lazım ama kismeden çıt yok.

Normal vatandaşta o cesaret yok. Protesto etme cesaretini genelde teröristler gösteriyor bundan dolayı da her protesto gösterisi düzenleyene terörist gözüyle bakılıyor bu ülkede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

valla ohal var kimse kolay kolay cikmaz. cikan da zaten terorist oluyor aninda damgayi basiyorlar veriyorlar havuz medyasina. derdini kkimse cikip anlatamiyor. nereye gidecek bu is aklim almiyor.
  • para babaları bastırıyor desene.

hepsiburada, teknosalar, vatanlar, vesteller onlar bunlar daha fazlasını istiyor. Goca reiste emrediyor hooop oluveriyor.
  • "Avrupa Birliği ülkelerinde genel olarak bu oranın 22 Euro olarak uygulanması nedeniyle söz konusu değişikliğin hazırlandığı belirtiliyor."
    Biz Avrupa Birliği'ne giremedik ama uygulama bize girdi
  • sen bugdayı yurt dışından ithal ederken sınır yok vatandaşın 3 kuruş kar edeip yurt dışından alacagı şeylere kota koy

YETMEZ AMA EVET.

• aliexpresste ve gearbestte ricada bulunup kutuya düşük ücret yazdırıyoruz zatende amazonada bir ayar çekmemiz lazım toplu şekilde bir yazısma metni ile çözülebilir bence.. vergiyi ödesekte iadesini alırız gümrükten bir şekilde geçiririz. bu hükümete artık vergi vermek istemiyorum çalışıyoruz aldığımız paradan gelir vergisi ödüyoruz kalanıyla harcama yapıcaz bilgisayarı açıyoruz elektrik yakıyor faturasında hiç izlemediğimiz trt adlı kanala vergi ödüyoruz daha alışverişi yapmadan trtye bile pay verdik.. ürünü alıcaz kdv ötv gümrük vergisi ödüyecez.. ee kardeşim biz neden çalışıyoruz?

bu hükümet varken kaçırabildiğim kadar vergi kaçırmaya özellikle dikkat ediyorum sizde öyle yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

para babaları bastırıyor desene.

hepsiburada, teknosalar, vatanlar, vesteller onlar bunlar daha fazlasını istiyor. Goca reiste emrediyor hooop oluveriyor.

Amazon bile uygun olmadığı ve işim acele olduğunda gidip bunlardan alışveriş yapıyorum.

Özellikle vatana öyle gıcığım ki alacağım bir şey varsa gidiyorum mağazalarına, ürünü inceleyip bırakıyorum sonra yurtdışından alıyorum.

Orayı sadece vitrin olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 31 Ocak 2018; 22:46:38 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.