Şimdi Ara

Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
7
Favori
74.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gavurlarla iş yapmayın diye getirdik derler simdi

Şaka bi yana köye yapılan köprü hikayesi geldi yine aklıma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULAN ULAN

• su sadece euro alısversınde 22 euro dıyen koyunlar varya onlar hee onlara bu lafım 22 euronun guncel karsılıgı olan fıyattan her turlu para ıle yaptıgınız alısverıs tutarını asarsanız gumruge tabi olursunuz vay arkadas seneye artık ancak alsa alsa prezarvatıf alcak araya kadar dusurcekler
  • Olsun ben hep 10 dolarlık alıyorum. :D :D

• Şu Amazon Türkiye'ye giriş yaptığı gün, kredi kartı taksiti ve Amazon'un en sevdiğim özelliği olan ''MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'' (İnşallah adamları üçkağıtçılar, dolandırıcı ve hırsızlar bıktırmaz ise) açıldığında, hesabınızı keseceğim yerli esnaf...

Alırsınız bundan sonra 3 in 1 nescafeyi...

Az kaldı TEMMUZ 2018 i bekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 31 Ocak 2018; 20:22:12 >
  • Böyle olacağı belliydi. Yakında yurtdışından ucuz ürün mazide kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemizin helal vergileri son derece kutsaldır diriltiliş aşamasından geçen bir neslin torunları olarak bu kutsal vergileri büyük bir olgunlukla karşılamalı ve üzerimize düşen sorumluluğumuzu vakur bir duruş sergileyerek kabullenmeliyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep 50€ luk alıyorum sıkıntı yok :)
  • Bunlara oy verenlerin Amazon, Aliexpress, Ebay gibi sitelerden haberleri bile yok zaten doğal olarak onlara giren çıkan yok. Onlar dört dörtlük Türkiye'de aldıkları azıcık maaşla karınlarını doyurup şükretmeyle meşguller.
  • Satıcı 5 dolarlık saati kutuya koyup yollamış. Gümrük açıp bakmış açıp bakma parası olarak 5 lira aldılar benden. Bu nasıl iştir yaw?

• Oyun böyük yigenim
  • Vergi ödüyon hocam o zaman

• Yine hangi bakana kimler kimler kutu kutu dolarlar gönderdi aceba ki böyle kararlar alındı?

• suatin kullanıcısına yanıt
    Postacının ayağına getirmesini beklersen vergi ödemezsin kardeş. Tabii 5 dolar için konuşuyorum.

• İŞTE YENİ TÜRKİYE! YÜZDE 51 İN GÜCÜ! HÜLOOOOĞ

• Hiç bir zaman engelleyemezler. 200 avroya alırım üstüne 20 avro yazdiririm. Yada Çinlilerle konuşuruz kitapta sınır 150 avroydu sanırım cinali kitabı alırız yanindada alacağımız şeyi hediye koydururuz olur biter. Faiș fiyatlarla kazikcilara para kazandırma devri bitti artık.Adam gibi fiyat koysunlar yurtdışı fiyatının üstüne kdv sini alalim. Adamlar 2-3 katı fiyatına sattığı müddetçe bitmez bu durum.

• Vergi kotasını 30 dolardan 22 dolara düşürmek neymiş 2 dolar olsun ayakkabı kutuları gani gani dolsun.. Türkiye de olmayan ürünü yurt dışı 2.el bulmak zorunda kalıyoruz ona da vergi koyuyor AKP.

An itibariyle AKP ye oy atanların durumu >>>
  • Ya tamam, ver hesap numarasini, pesin pesin tum parayi gondereyim, sen de rahatla ben de.
  • Her konuda Avrupa'yı örnek aldığımız için bunun eksik kalmaması iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Remorseless

Olsun ben hep 10 dolarlık alıyorum. :D :D

Yalniz saka maka cinliler ne alirsam alayim 10-12 dolar arasi yaziyorlar :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.