Şimdi Ara

Yurt Dışına Gitmek için Fikir Lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mülteci veya sığınmacı olarak gitmek istiyorum deport edilmeyeceğim, hangi ülkeye gidebilirim ve en kolay nasıl yol alabilirim bu konuda ?

• Kanada başvuran Türkiye vatandaşlarının tamamına yakınını kabul ediyormuş. Meksika'dan Amerika'ya, sonra Kanada'ya geçiyorlarmış.

• Balkanlar en kolayı. Yahut güney Amerika ülkeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveç veya Kanada.

Askerlik,eşcinsellik,kürtlük, gibi baskı görüyorum demen için bir gerekçe bulman lazım. Ekonomi kötü gelecek yok diyeni kabul ederler mi bilmem. Bu iş için açılan grupları incele derim. Forumdan yeterli bilgi bulamazsın.

• vallahi varya bir sinirle gidip istifa edip işi bıraktım bu yaz böyle bir şey yapmayı ciddi olarak düşünüyorum artık

çevremden bir iki kişi hadi dese şuan kalkıp giderimde tek olarak hiç cesaretim yok

sıkıntı,stres,bunalım kafamı yiyor şuan yani ne yapacağımı bilemez durumdayım

• ARKADAŞIM GİTMEK İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLATTI. AİLESİNİ DE GÖTÜRECEKMİŞ. GİTMEK İSTEDİĞİ ÜLKE FİNLANDİYA. EĞİTİM SİSTEMİ ÇOK İYİ DİYE.

• ctn48 kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdayım kanada express için başvurdum ama değerlendirmeye bile alınmadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0- paran çok varsa yatırımcı vizesiyle amerikaya bile gidersin.

1-paran varsa 250bin dolara ev alınca oturum veren yerler var oraya gideceksin.

2- paran az varsa zehir gibi kafan varsa mastera biryere gideceksin.

3- paran yoksa para kazanmak için katar dubai cezayir ne tutarsa mesleğinde varsa oraya gideceksin.

seçenekler bunlar.

bu gruplardan hiçbirine girmiyorsan,zora da gelemiyorsan türkiye devam kardeş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.