Bildirim
Yurt dışında düğünleri izledim kıskandım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
burası tr. bu dansın çeyreği yapılsa düğünde gelinin babası kızı tuttuğu gibi götürür. çünkü elalem ne der için yaşıyoruz -
haklısın ama eğlenmek 1 kere geldigimiz hayatta ne bileyim hocam ya burda bi dügünde en az 2 kavga 4-5 dedikodu 2-3 tartısma.. -
çok gay buldum bu videoları sırf youtube'a atmak için yapılmışlar gibi.
ciddi iskandinavların böyle şaka yapıcaklarını sanmıyorum belki liboş isveçliler yapar onun dışında zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Mart 2020; 14:8:23 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sağdıç dansı deniyor hocam ben gaylık bir şey göremedim -
-
-
Düğün dünyanın neresinde olursa olsun saçmadır. İki eril birey beraber hayat yaşayacak diye boş boş eğlence düzenlemesinin hiçbir anlamı yoktur... -
Bütün milletlerde var olmasına ne diyorsun? Onlar yapıyor biz neden yapmayalım dedikleri için mi?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A24C93D3C
Düğün dünyanın neresinde olursa olsun saçmadır. İki eril birey beraber hayat yaşayacak diye boş boş eğlence düzenlemesinin hiçbir anlamı yoktur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kültür dayatması nedeniyle yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben düğünümü az kişiyle güzel bir restoranı kapatıp akşam oturması gibi veya,
Küçük bir tatil köyünde akrabalarla bir hafta gibi de olabilir.
O ne öyle 100-200 kişi bir arada konser mi veriyoruz olum ?
Sadece akrabalarım gelsin. Davetiye filan da göndermem, takı merasimi de yaptırmam.
Saçma sapan geleneklerden kurtulun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 22 Mart 2020; 13:27:11 >
En Beğenilen Yanıtlar

çok gay buldum bu videoları sırf youtube'a atmak için yapılmışlar gibi.
ciddi iskandinavların böyle şaka yapıcaklarını sanmıyorum belki liboş isveçliler yapar onun dışında zor. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X