Şimdi Ara

Yurt dışında iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Anadolu Üniversitesi'nde açıktan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okumuştum. Muhasebe kurslarına gittim. Muhasebe yardımcılığı yapıyorum. Daha fazla iş imkânı için sınava tekrar hazırlandım. Başka bir bölüm seçeceğim. Uluslararası ticaret düşünüyorum. Yurt dışı Master da olabilir. Yurt dışı tercih etmeyi düşünüyorum. Dilim var. Özellikle İngiltere istiyorum. Notlarım iyi, başka sebeplerden ötürü açık tercih etmiştim. Masterımı yurt dışında yaparsam İngiltere'de iş bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana fiir verin lütfen.

• *fikir :D

• dostum ingiltere mezuniyet sonrası çalışma izni vermiyor diye biliyorum. ve ingiltere çok pahalı olur. sana tavsiyem kanadaya bakman hem kolay göçmenlik elde edebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tesekkur ederim cok. Bana ABD ve England unilerinden mezunlara daha acikmis gibi geldi is imkanlari ama pek bilmiyorum tabii hic gitmedim. Sadece oyle dusundum. Pemi uniyi Englan'da bitirirsek yine is bulamaz miyiz Kanada'da yoksa Kanada vatandaslarina nazaran daha mi az olur sansimiz

• AÖF lisans diplomasını yurtdışı eğitimde yüksek lisans için kabul ediyorlar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDA TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.