Şimdi Ara

Yurt Disinda Konservatuar Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendimi kısaca özetlersem size yaklaşık 10 senedir müzik icinde sürünuyorum . Üniversitede makina muhendisligi okuyorum fakat olmak istediğim yerde olmadığımı farkettim ve kendimi Türkiye'de de değilde yurt dısında bir konservatuar egitimi alarak geliştirmek istiyorum. Bilgisi olanlar yardım ederlerse tesekkurbederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba kardeşim,
    Ben de geçen sene senin gibi konservatuar okumak maksadıyla yurtdışına gittim, lakin yaşadıklarım, gördüklerimden ötürü dönmek zorunda kaldım ve Türkiye'de bir güzel sanatlar fakültesine girdim. Eğer orada olsaydım şuan 1.sınıfa başlayacaktım.. Neyse sana gelelim evvela iyi bir ülkeye gitmeni öneririm, konservatuarlar ne olursa olsun orada seni yetenek sınavlarıyla alacaklardır.(Dandik bir yere gidip para saymazsan tabii.) Onun için hazırlıklı olmanı öneririm. Sakın ola ki burada her ülkeyi öven insanlara kanma, forumdakilerin çoğu danışmanlık için para cukkalamaya bakıyor, sana orayı öyle güzel bir şekilde anlatırlar ki aklın hayalin şaşar. İşte bu yüzden gideceğin yeri güzelce araştır , kararını ver ve ailenin onayıyla git. Para sıkıntın olmayacaksa Avrupa ülkelerine bakmanı öneririm, malum doğu bloğu çöp olmuş vaziyette... Ve son olarak ne yap et, hayalinin peşinden git... Sakın vazgeçme, sağlıcakla kal ...

• Yurtdışı eğitim hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

http://yurtdisi.akindil.com/yurtdisi-egitim/5-adimda-yurtdisi/

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.