Bildirim
Yurt dışından alışveriş yapmak
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: messevim
Merhaba, yurt dışından aynı anda kaç alışveriş yapabilirim ?
örneğin şu anda 1 adet telefon kılıfı, 2 adet saat ve 2 adet bileklik alacağım. toplamda 30 doları geçmiyor.
Bu alışverişi yaparsam gümrükte bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Herhangi bi sıkıntı olmaz yanlış bilmiyosam 100 doları geçmediği sürece sorun yok bide malum elektronik cihaz almıyosan sorun olmaz. -
Cevabınız için teşekkür ederim. toplam 21 dolarlık alışverişi yaptım. Bakalım elime geçecek mi .. -
quote:
Cevabınız için teşekkür ederim. toplam 21 dolarlık alışverişi yaptım. Bakalım elime geçecek mi ..
Nerden aldın aliexpress teki ürünler görüldüğü gibi gelmiyo biraz daha dandik oluyo genelde. -
aliexpress ten aldım. bundan önce bir sipariş daha verdim gayet beğendim. hangi siteleri önerirsiniz siz yabancı site olarak ? -
quote:
aliexpress ten aldım. bundan önce bir sipariş daha verdim gayet beğendim. hangi siteleri önerirsiniz siz yabancı site olarak ?
Valla hem ucuz hem çeşit çok olsun diyosan aliexpress derim ben ebay'dan ayakkabı beğenmiştim baktım satıcı ile konuştuğumda çinde üretiliyo cevabını vermişti zaten aynı ayakkabı aliexpress tede mevcuttu ordan aldım ebaydaki adam 50 dolarlık ayakkabıyı 90 dolara satıyodu neyse ayakkabı kaliteli geldi ama öyle 3-5 dolarlık pantolonlar falan çok dandik malzemesi falan onun harici güzel. -
Ben de canon uzaktan kumanda aldım kamera için. 2 buçuk dolara aldım ve gayet güzel geldi. saat çeşitleri falan da gayet ucuz bakalım aldım inşAllah güzel gelir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X