Şimdi Ara

YURT DIŞINDAN (ANDORRA) ALINACAK bu yüzden işini gerçekten iyi bilenlerden laptop önerilerine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben önceden de laptop önerisi için konu açmıştım fakat bu sefer hiç bilmediğim bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var ben elektrik elektronik mühendisliği okuyorum bilgisayardan da az çok anlıyorum bu yüzden bilgisayarı çok sık kullanacağım oyun oynarım film izlerim okul için gerekli programları yüklerim ve gerçekten iyi bir laptopa ihtiyacım var önceden de demiştim HP CASPER ACER istemiyorum lütfen önermeyin amcam Andorra'ya gidecek orda elektronikte vergi yok önceden burdan yani Türkiyeden 2500 2700 lira civarında laptoplar almayı düşünüyordum aklımda MSI vardı Asus x550vx vardı ikisi arasında gidip geliyordum ama şimdi işin farklı bir boyutuna geldim Andorra hakkında hiçbir fikrim yok bildiğim tek şey elektronikte vergi olmadığı. Toshiba orda ucuz olabilir gibime geliyor yada MSI. yine aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz bir şey olursa gerçekten çok mutlu olurum SONY de düşünüyordum ama 2014te notebook üretimini durdurduğunu öğrendim o yüzden sıkıntı olur sanırım. Lol dota gta cs go gibi oyunları kaldırabilecek iyi bir bilgisayara ihtiyacım var ekran kartı iyi olmalı ssd şart değil ama i7 olması önemli ve ghz yüksek olsun rami iyi olsun tasarımı çok önemli değil plastik kasa cart curt çok takılmam benim için içi önemli şimdiden çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özellikle ASUS MSI TOSHIBA önerirseniz çok mutlu olurum ikinci tercihim Dell Lenovo olabilir

• Monster'ın ürünlerine baktınız mı? Diğer firmaların ürünlerine göre daha performanslı şeyler çıkartıyorlar piyasaya.
    Zamanında kullandım ve gerek performans gerek teknik servisin kalitesi beni baya memnun etmişti.
    Alabiliyorsanız Monster ilk terchiniz olmalı daha sonra sırasıyla MSI Gaming ve Asus ROG serilerine bakmanı öneririm.
    Yalnız MSI ve Asus'un oyuncu laptopları Monster'a oranla biraz pahalı olabilir.
  • schipht kullanıcısına yanıt
    monster. türk. malı. değil. mi

• ayrıca. asus. x550vxin. monsterdan. aşağı. kalır. yanı. yok. üstelik. daha. ucuz

• Gothique G kullanıcısına yanıt
    Evet yerli bir firma.
    Ayrıca ithal ettikleri donanımları kendi bünyelerinde birleştirerek ürünlerinde uygun fiyat-yüksek performans sağlayan bir firmadır.

Söylediğiniz Asus ürününe gelince internette 3900TL gibi bir rakama gördüm. Siz yurtdışından alacağınız için daha uygun bir fiyata alabilirsiniz ama bu ürünün Monster Notebook'larda eş değeri 2900TL.
    Hemde 15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran, 240GB SSD(yerine 1TB'lık HDD'li modeli de alabilirsin), Beyaz Aydınlatmalı Klavye(aydınlatmalı klavye olmazsa olmazdır) avantajları var.
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html#.V_2MeOCLSUk

Yok benim bütçem Asus'u almaya yetiyor ama aynı fiyata daha performanslı bir ürünüde değerlendirebilirim dersen;
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V8-1.html#.V_2LTuCLSUk

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    Platform: GAMING
    Notebook Serisi: ABRA A5
    İşlemci Mimarisi: 6.Nesil Skylake
    İşlemci Kod Adı: Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
    Chipset: Intel® HM170 Express Chipset
    VGA Belleği: 4GB
    VGA Bellek Veri Yolu: 128-Bit
    VGA: 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX965M 128-Bit DX12
    Ekran: 15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
    Bellek: 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM
    M.2 SATA SSD Portu: 2x M.2 SATA SSD
    1.Port M.2 SATA SSD: 240GB M.2 Sata SSD (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 490 MB/s)
    2.Port M.2 SATA SSD: Takılı Değil
    1.Port 2.5" HDD: Takılı Değil
    İşletim Sistemi: FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
    Klavye: Kırmızı Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)
    Kamera: 2.0MP FHD Kamera
    Kablosuz Ağ: Intel® Dual Band Wireless-AC 3165, 1x1 AC + BT M.2 2230
    Hoparlör: 2x 2W Hoparlör
    Ses Sistemi: Realtek High Definition Audio
    RAID Desteği: Var
    Numerik Tuş Takımı: Var
    Dahili Kart Okuyucu: 4-in-1 Kart Okuyucu
    Gigabit Ethernet: Var
    USB 2.0: 2x USB 2.0 Portu
    USB 3.0: 2x USB 3.0 Portu (1x Powered USB Portu 1.8A, AC/DC)
    USB 3.1: 1x USB 3.1 Gen2 Portu (Type-C)
    HDMI: Var
    Kulaklık / Speaker Çıkışı: Var
    Mikrofon: Var
    Dahili Bluetooth: Var
    Dahili Mikrofon: Var
    Boyutlar: 387 (W) x 266.5 (D) x 30.7 (H) mm
    Ağırlık: 2.8Kg (ODD ve 47.52WH Pil Dahil)
    Adaptör: 150W - 19V / 7.89A
    Batarya: Çıkarılabilir 6 Hücreli Lithium-Ion Pil (47.52WH)
    Garanti Süresi: 2 YIL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.