Şimdi Ara

^^YURT DIŞINDAN ARABA ALIMI^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YURTDIŞINDAN 2. EL ARABA ALMAYI DUSUNUYORUM.ORANIN PLAKASI AYNEN KALACAK(AZERBAYCAN PLAKASI) OGRENDIGIM KADARIYLA 6 AYDA BİR ALDIGIN ÜLKEYE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMAK YETERLİ OLACAK HERHANGİ BİR SORUN OLMAYACAK. DOGRU MU? BU KONU HAKKINDA BİLDİKLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM

• yok mu hiç bilgisi olan?????
  • o araçla tr ye gelebilmen için araç senin adına olacak araç senin adına olduğu zaman yabancı plakası alman lazım,azerbaycan devletinin yabancılara verdiği plaka sarı fon üstüne siyah yazı ve hepiside H harfi ile başlar.

ve her yıl azerbaycan trafiğinde kontrolde geçmesi lazim.

bu arada sen nerde yaşıyorsun azerbaycandamı?
  • hayır ben ığdır da yaşıyorum. ancak ordan araba almayı planlıyorum.malum tr deki fiyatlarının yarısı fiyatına alabiliyorsun.
  • Güzel fikir ya. Valla benim aklıma hiç gelmedi bak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedegurban

YURTDIŞINDAN 2. EL ARABA ALMAYI DUSUNUYORUM.ORANIN PLAKASI AYNEN KALACAK(AZERBAYCAN PLAKASI) OGRENDIGIM KADARIYLA 6 AYDA BİR ALDIGIN ÜLKEYE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMAK YETERLİ OLACAK HERHANGİ BİR SORUN OLMAYACAK. DOGRU MU? BU KONU HAKKINDA BİLDİKLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM

Bulgaristan içinde durum bu şekilde fakat bildiğim kadarıyla araba 6 ya orda 6 ay burada kalıyor, bi kaç arkadaş bmw getirmişti fiyatlar çok uygun
  • Bulgaristan da full LAGUNA III 2.0 DCİ 54 bin leva yani 52 bin ytl civarına denk geliyor , Aynı araba Türkiyede 79 bin ytl . Ciddi bir fiyat farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedegurban

YURTDIŞINDAN 2. EL ARABA ALMAYI DUSUNUYORUM.ORANIN PLAKASI AYNEN KALACAK(AZERBAYCAN PLAKASI) OGRENDIGIM KADARIYLA 6 AYDA BİR ALDIGIN ÜLKEYE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMAK YETERLİ OLACAK HERHANGİ BİR SORUN OLMAYACAK. DOGRU MU? BU KONU HAKKINDA BİLDİKLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM

Aracın maksimum 6 ay TR de kaldıktan sonra minimum 6 ay da plakanın olduğu ülkede kalması gerekir.

Yani eskiden di 6 ayda bir giriş çıkış yaptırma işi...
  • emin misin O.B.K? peki hangi yolla ordan araba alabilirim? baska bi yolu var mı?
  • aslinda ikinci el almak lazim ucuza, sonra vergisi falan neyse odeyerek burda kullanilir...

Mesela basit bi ornek verelim; ford mustang 2007 model amerikada assa yukari 15-17 bin dolar arasinda satiliyo. 17'ye aldin arabayi, 3 bin dolara buraya getirdin, arabanin fiyati kadarda vergi verdin ne etti? kirk bin dolar (40.000$) bu da 48 milyar eder...

Yanlis miyim?

aha buda turkiye fiyati:http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1689261

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 21 Temmuz 2008; 20:06:19 >
  • iyi diyosunda benim demek istediğim o değil ki sonucta arabayı 17000 $ a aldın vergı vermeden o fıyata kullanmak. Abinin söylediğine göre 6 ayda bir o ülkeye gidip gelmek yeterli.bahsettiğim ülke azerbaycan. evime 130 km.orada mazotun 850 ykr olduğunu göz önüne alırsak yol masrafınıda karşılar.almak istediğim arabada öyle pahalı bi araba değil 90-92 model arası mercedes 250D alıcam.öğrendiğim kadarıyla burdakinin yarısından ucuza alıyosun.
  • E al o zaman alabiliyosan... Oyle bisey yok!!! Eskidendi o degisti artik kanun. Yukarda yazmislar bak anlamiyomuyomusun, anlamakmi istemiyosun anlamiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.