Şimdi Ara

Yurt dışından engelli plaka araç getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sorum olacak.Abimin %95 engelli raporu var.Yurt dışından araç getirdiğimiz takdir de motor hacmi 1600cc'ye kadar mı yoksa daha yüksek hacimli araç falanda getirebiliyor muyuz ? Engelli plaka araçlarla ilgili yeni yasalar falan gelecek diyorlardı var mı böyle bir olay ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yurt dışından en fazla 2800 cc diye biliyorum yanlışta olabilir
  • Yurt dışı için 1.6 sınırı var. Üstelik çok karışık o işler. %90 üzeri olanlar yalnızca minibüs getirebiliyorlardı bir ara.

En mantıklısı yurt içi almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

yurt dışından en fazla 2800 cc diye biliyorum yanlışta olabilir

2800cc ise otomobillerde de mantıklı 2 motor dizel alinabilir fakat 5-10 bin fark için yurt dışında da 1600cc ise hiç gerek yok.

• Ayrıca yurt disindan geldiğinde araci 10 yil sonra satabiliyorsunuz

• Engelli forumlarını gezip bilgi edine bilirsin, yurtdışından en fazla yaşında , 1.6 motor araç getirirsen üzerinde kişinin kullanması donanım olmalı buda sende yok o zaman 2.8 i gecmeyecek rampalı veya liftli minibüs alacaksın.. yurtdışından gelen araçlar , 3 yıl sonra engelliye 10 yıl sonra sağlam birine satılabilir .. bu durumda en iyisi yurtiçinden almak çünkü satma süresi 5 yıldır.. yurtiçinden 2.el bi araç alırsan motor sınırı yok , mtv muaf olarak kullanabilirsin hem satmada sınır da yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonjonbaba

Engelli forumlarını gezip bilgi edine bilirsin, yurtdışından en fazla yaşında , 1.6 motor araç getirirsen üzerinde kişinin kullanması donanım olmalı buda sende yok o zaman 2.8 i gecmeyecek rampalı veya liftli minibüs alacaksın.. yurtdışından gelen araçlar , 3 yıl sonra engelliye 10 yıl sonra sağlam birine satılabilir .. bu durumda en iyisi yurtiçinden almak çünkü satma süresi 5 yıldır.. yurtiçinden 2.el bi araç alırsan motor sınırı yok , mtv muaf olarak kullanabilirsin hem satmada sınır da yok ..

Yurt içinden 2.el alınırken motor sınırı yok diye bir şey duymadım zaten varsa en mantıklısı öyle yapmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • messi49 M kullanıcısına yanıt
    Araştır anlarsın, 13 yıldır engelliyim, 2. kez ötv indirimli araç aldım kullanıyorum ..http://www.engelliler.biz/forum/ozel-donanimli-otomobiller-motorlu-araclar-h-sinifi-ehliyet/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.