Şimdi Ara

Yurt dışından simkart aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay önce irlandadan three mobile 20 euroya sınırsız internet faturasız hat aldım. türkiyeden aldığım iphone6 kullanıyorum. şimdi türkiye'ye döneceğim için tekrar bayiye gittim benim vodafone kartı geri taktırmak için. bayideki adam değiştirelim ama telefonunuz kilitlenir kilidi açmanız için 120 euro ödemeniz gerekiyor dedi. ben ödemedim yine de vodafonu takdırdım önce sistem kilitli uyarısı verdi. sistem kilitli diye ilk kez yazıyor. sonra pinkodu girince vodafone ie şeklinde hat geldi. telefonum yurt dışına açık olmadığı için deneyemiyorum. burdaki vodafona sordum kilitlenmiş olabilir dedi. evet arkadaşlar yarın döneceğim için acil yardım edebilir misiniz?

telefonum kilitlenmiş midir? bu parayı ödeyip burda mı kilidi açtırmalıyım? telefonun kilitlenip kilitlenmediğini nasıl anlarım?
     Yurt dışından simkart aldım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaturco -- 24 Eylül 2016; 19:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım bu nasıl bi olay telefon Türkiye çıkışlı bir telefon eğer simcard blokeli değilse yani telefonu unlocked olarak aldıysan istediğin hattı takabilirsin.Dediğin olay cidden saçma geldi.Sonuçta eski Vodafone hattını geri takıp kullanacaksın.Bayi de ki adam bilmiyor sanırım

• dostum, bu apple firmasi turkiye de simlock cihaz satiyor mu ? hayir
    sen bu telefonu daha once turk sim karti ile kullandin mi ? evet

o zaman telefonun kilitli degil , sim kart yerine degil vodafone , ethernet kablosu soksan sikinti yok kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occaut -- 25 Eylül 2016; 4:23:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.