Şimdi Ara

Yurt dışını aramanın dakikası??? ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abim Suudi Arabistan'da ve Turkcell kullanıcısı. Arabistan'da da turkcell hattını kullanıyor. Giderken 300 dakikalık hac umre paketi yaptı yani 200 dakika aranabiliyor. Ben Türk Telekom kullanıyorum. Ben aradığımda bana herhangi bir ücret yazılır mı?

• Siz aradığınızda : Sizin kullanmakta olduğunuz bir ses paketi (dakika içeren) varsa o paketten gider. Abinizden de arama aldığı için "Suudi Arabistan 300 Dakika Paketi"ndeki 200 dakikalık aranma dakikasından düşer.

(Ses paketiniz yoksa, tarifenizin diğer operatör yönüne doğru olan arama ücretiyle ücretlendirilirsiniz)

Abiniz sizi aradığında : "Suudi Arabistan 300 Dakika Paketi"ndeki 100 dakikalık arama süresinden düşer, size bir şey yazmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 4 Aralık 2016; 12:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordi

Siz aradığınızda : Sizin kullanmakta olduğunuz bir ses paketi (dakika içeren) varsa o paketten gider. Abinizden de arama aldığı için "Suudi Arabistan 300 Dakika Paketi"ndeki 200 dakikalık aranma dakikasından düşer.

(Ses paketiniz yoksa, tarifenizin diğer operatör yönüne doğru olan arama ücretiyle ücretlendirilirsiniz)

Abiniz sizi aradığında : "Suudi Arabistan 300 Dakika Paketi"ndeki 100 dakikalık arama süresinden düşer, size bir şey yazmaz.

Hocam eminsin demi, aricam da girmesin kol gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: interneto07

quote:

Siz aradığınızda : Sizin kullanmakta olduğunuz bir ses paketi (dakika içeren) varsa o paketten gider. Abinizden de arama aldığı için "Suudi Arabistan 300 Dakika Paketi"ndeki 200 dakikalık aranma dakikasından düşer.

Hocam eminsin demi, aricam da girmesin kol gibi :D

hocam mh arayıp sorun en temizi

• Siz 0532, 0542, 0505, 0555, 0212 şeklinde Türk numarası çevirdiğiniz sürece size hiçbir zaman ekstra fatura çıkartamazlar. Suudi Arabistanın cep numarasını ülke kodu ile birlikte çevirirseniz ek ücret yansır ama +90 532, 542, 555 şeklinde çevirdiğiniz numaralarda kimse size ek ücret yansıtamaz. (Türkiye gibi görünen KKTC numaraları bu kapsamın dışındadır ve onlara ek ücret yansımaktadır)
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    I.Gıyasettin zaten söylemiş..

Forum üzerinden bir bilgi talebinde bulunup gelen yanıttan da şüphe ediyorsanız; forum yerine operatörünüzün müşteri hizmetlerine sormalısınız.
  • acilse

532 yi ara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

I.Gıyasettin zaten söylemiş..

Forum üzerinden bir bilgi talebinde bulunup gelen yanıttan da şüphe ediyorsanız; forum yerine operatörünüzün müşteri hizmetlerine sormalısınız.

müşteri temsilcisine sordum 3 kere aradım, 3 farklı cevap aldım, ardından buraya sordum
  • Siz zaten Turkcell abonesini arıyorsunuz. Bu kişinin nerede olduğu sizin açınızdan önemli değil.

Musteri temsilcisine "yurtdışını arayacağım" falan derseniz (veya öyle anladıysa) size tutup yurtdışı arama tarifelerinden bahseder. Ama siz Turkcell abonesini arıyorsunuz..

Türk Telekom tarafını bilmem ama devam ediyorsa Turkcell müşteri hizmetlerinde yurtdışı için ayrı birim vardı ve bu tarz yurtdışı sorularına daha özelleşmiş temsilci yanıt veriyordu.

Musteri Hizmetleri yazılı olarak yanıt veriyorsa (eposta vs) oradan yazarak daha net yanıt alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.