Şimdi Ara

Yurt Odamda Kilitli Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere devletimiz mükemmel kararlar veriyor. Bu kararlar yüzünden öğrenciler önce Rektörlere, sonrasında Dekanlara ve en sonunda Bölüm Başkanlarına emanet edilmiş durumda. Bölüm açıkça sadece finallerin yüzyüze yapılmasının uygun bulunduğunu belirtti fakat hocamız sağolsun uygulama derslerini zorunlu tuttu. Ekstradan bu sebeple ikametgahımı değiştirmediğimi ve oy kullanmak için hem bilete para harcamak zorunda kaldığımı üzerine bir de 15 saatlik otobüs yolculuğuna katlanmak zorunda olduğumu da belirteyim. Size bu kadar çok şey anlattım, peki neden? Burada anlattıklarımdan şunu anlayabilirsiniz: Yurt kapasitesinin çok altında öğrenciye sahip şu anda. Benim odam da tamamen boş. Saat 17.30 civarlarında elimdeki çöpü atmak için dışarı çıktım, çöpü attıktan sonra odaya girdim. Kapıyı kapattım. Kapatmaz olaydım. O anda kapının iç taraftaki kolunu mekanizmaya bağlayan parça çıktı. Son zamanlarda etütkerde sık yaşadığım bir hadisey olduğu için ve tamir etmeye yatkın olduğum için bir mühendisin favori oyuncaklarından birisi olan tornavida setimi çıkarttım. Kulpun vidasını söktüm derken bir anda kapı kolunun dışındaki muhafazanın çıkmadığını farkettim. Ulan çevirmeye çalışıyorum çevrilmiyor, çekmeye çalışıyorum çekilmiyor. Kemer çıkarıp onunla asıldım yine gelmedi. Oda arkadaşım da olmadığı için kapımı açabilecek kimse yok. Aynı yurttaki arkadaşım oy kullanmak için gitti. Sınıf grubuna yazdım ve kimse dönmedi. Eğer kapıyı açamazsam açabilecek tek kişi Pazartesi gelecek olan hizmetli abi olurdu. Yurdu mu arasam diye düşünürken arkadaşımın oda arkadaşları aklıma geldi. Arkadaşım sayesinde ulaştım ve kapıyı dışarıdan açtılar. Araya kafam kadar kağıdı sıkıştırdıktan sonra sökmeyi bir de daha denedim ama sıkışmış. Buradan size bir tavsiye vermek istiyorum, eğer erken uyanmakta sorununuz yoksa üniversite yerleşkesindeki yurtları tercih etmeyin. İlk yarıyılda başka bir yurdu deneyimlemiştim ve bu konuda lise arkadaşlarımın da deneyimlerini dinledim. Üniversite yerleşkesindeki yurtlar genel itibariyle berbat halde oluyor. Odanızın duş başlığı olmuyor, dolaplarınız kilitlenmiyor, yataklarınız zaten beton gibi üzerine bir de benim gibi odanızda kilitli kalıyorsunuz. Bu arada bu sorunu tüm yurt yaşıyor. Sadece ben bunu hiç oda arkadaşım yokken yaşadığım için bu kadar sıkıntı yaşadım.

• Yine kapının kilidi varmış bizimki ittirince açılan yolhgeçen hanı gibi bir odaydı
  • Yurtta ya güvenlik olur ya nobetci memur olur ara gelirdi aslinda.
  • Dogecoin kullanıcısına yanıt
    Telefon sıkıntı aslında. Sadece yurdun numarası var ve onu da 16.00'dan sonra açmıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.