Şimdi Ara

YURT ve EVDEN BAŞKA NEREDE KALINABİLİR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaksamlar simdi ben pendikte oturuyorum ytü elektrik kazandım bu sene kampüse baktım davutpaşada simdi benim okula gitmem en az 2.5 saat sürcek yurtlara da baktım kyk çıkmazsa en az 7.000 8.000 yıllık para var evlerin kirası da aylık 1000 den aşağı yok simdi benim ikisini de ödemeye gücüm yetmiyo sizce ne yapmalıyım baska nerde kalabilirim ev ve yurttan başka ?

• apart , pansiyon vs bak işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

apart , pansiyon vs bak işte

onşların fiyatları ne kadar olur hocam
  • Kardeşim günlüğü en az 30 liradan.bşlar. Senin yerinde olsam kalabileceğim bir yerde iş ararım. Davutpasada br suru dkkn ve.yada cemaat,suleymancılar,nurcuların derneklerine gider konuşurum. O şekil ücret vermeden kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda karakol var orda kal işte
  • zor durum allah yardımcın olsun

• Park?

• quote:

Orijinalden alıntı: razorback21

Arkadaslar yaksamlar simdi ben pendikte oturuyorum ytü elektrik kazandım bu sene kampüse baktım davutpaşada simdi benim okula gitmem en az 2.5 saat sürcek yurtlara da baktım kyk çıkmazsa en az 7.000 8.000 yıllık para var evlerin kirası da aylık 1000 den aşağı yok simdi benim ikisini de ödemeye gücüm yetmiyo sizce ne yapmalıyım baska nerde kalabilirim ev ve yurttan başka ?

Cemaat yurtları çok ucuz oluyor onları bir araştır derim
  • Metro güzergahında en ucuz semti seçersin.
    10-15 dk metro yolun olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 kisilik apart olabilir yahut süleymancılarda kalabilirsin ucuza oda olmazsa kredi çekicen (kykdan bursu cikmazsa) bi iki arkadaş bulup yine ev-apart oda olmadı agdye git davutpasa merkezine evden donme yurtlari var (apartdan baya farkli) durumundan bahset ucuza biseyler yaparlar

• hocam ucuz olarak cemaat yurtları ve evleri var pansiyondur aparttır bunlar yine pahalıya gelir. ya bunları tercih edersiniz ya da yarım dönem evden gel git yaparsınız bir çevre edinirseniz yarı dönemde 3-4 arkadaş eve çıkarsınız kampüs girişinde ki sitelerde kiralar 1000 tl civarıydı. esenler tarafın da daha uygunada bulursunuz.
    geçen dönem davutpaşaya hergün gebzeden gel git yapan, sancaktepeden, beylikdüzünden gelen arkadaşlar vardı alışırsın bir süre sonra.
    kyk yurdu esenyurt ya da avcılar çıkarsa yine en azında 1,5 saat yolun olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 15 Ağustos 2015; 11:06:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.