Şimdi Ara

yurtdışı arızalı telefon hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arızalı yurtdışı telefon
    gelen firmaya yurtdışına nasıl gönderilir
    bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• Önce satıcıya mesaj at. Arızayı bildir. Gönder derse posta adresini işte. Daha sonra telefonu güzelce ve zarar görmeyecek şekilde paketle. Ptt nin yolunu tut. Ben geçen sene gönderdiğimde ptt ye 12 tl ödemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özer8376

Önce satıcıya mesaj at. Arızayı bildir. Gönder derse posta adresini işte. Daha sonra telefonu güzelce ve zarar görmeyecek şekilde paketle. Ptt nin yolunu tut. Ben geçen sene gönderdiğimde ptt ye 12 tl ödemiştim.

sagol kardeş
    sade telefon mu gönderilecek
    yoksa kutusuyla beraber mi gönderilecek acaba
  • İade için göndereceksen herşeyi gönder. Tamir içinse sadece telefon yeterli olur bence. Dediğim gibi önce satıcı ile irtibata geç. O nasıl derse ona göre hareket edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özer8376 Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpres ten aldıysan önce dispute aç. herşeyi resmi yap. Ben önce verdiği adrese teli yolladım. Daha sonra dispute açtığımda bana başka bir adres verdi. Şu anda telefonu almadım, sen telefonu
    yanlış adrese gönderdin diye çamura yatıyor. Şu an yükseltilmiş uyuşmazlık ta. aliexpres karar verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat can 2616

Hocam aliexpres ten aldıysan önce dispute aç. herşeyi resmi yap. Ben önce verdiği adrese teli yolladım. Daha sonra dispute açtığımda bana başka bir adres verdi. Şu anda telefonu almadım, sen telefonu
    yanlış adrese gönderdin diye çamura yatıyor. Şu an yükseltilmiş uyuşmazlık ta. aliexpres karar verecek.

satıcıyla görüştüm
    adres ve diğer bilgileri gönderdi
    benim merak ettiğim telefon Türkiye den sorunsuz çıkıyor mu(gümrük sorunu vs.)
  • kovboy66 kullanıcısına yanıt
    3 sefer yolladım. Hiç bir sıkıntı olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.